Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
21 Απριλίου-20 Μαΐου
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΖώδιο σταθερό, της γης, παιδί της Αφροδίτης. Η στάση “Ταύρος” του ΗΣΑΠ είναι πιο διαλλακτική και πιο συζητήσιμη από 'σένα. Θυμάμαι κάτι όμορφες αυγούλες που περίμενα το τραίνο στην εν λόγω στάση για να πάω στη δουλειά. Τι ωραία που τα λέγαμε με την αποβάθρα. Και ξεκινάμε:  • Η γυναίκα Ταύρος:

Είναι χοντρή. Κι αν δεν είναι ακόμα χοντρή στο σώμα, είναι χοντρή στην ψυχή. Κρατάει το στόμα της βουλωμένο μέχρι να σε παντρευτεί κι ύστερα κι ύστερα....προμηθεύεται τις απαραίτητες ντουζίνες coca cola light και μετενσαρκώνεται, εν ζωή, σε τετράφυλλη ντουλάπα. Το μικρό, αισθησιακό, φιλόδοξο ταυράκι σου, τώρα που σε έδεσε, δε χωράει να περάσει από την πόρτα της κουζίνας, που με τόσο γούστο είχε διακοσμήσει όταν μπήκατε στο σπιτάκι σας. Τώρα σε ξυπνάει με την αγριοφωνάρα της αχάραγο για να πας στη δουλειά να φέρεις τροφή στο σπίτι. Μέχρι και που γκαστρώθηκε 7-8 φορές, το κουνελάκι σου, για να έχει δικαιολογία να τρώει. Δέκα ζευγάρια τσόκαρα έχει σπάσει στο κεφάλι σου γιατί “ΓΥΡΙΖΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ”. Κι εσύ ο καψερός ακόμα αναρρωτιέσαι τί απέγινε το κομψό πλασματάκι που παντρεύτηκες. Ρούφα τώρα τα γιουβαρλάκια σου, μπουχέσα, που μου 'θελες να μου πάρεις και νοικοκυρά.

Ταιριάζει με: τον Κώστα Τσάκωνα στην κλασσική περίπτωση βλάβης.
Την ερωτεύεται: η κουζίνα της.

Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Ταύρο: Αν είσαι πλούσιος, κάνε της πρόταση γάμου. Αν δεν είσαι πλούσιος, γίνε πλούσιος και κάνε της πρόταση γάμου or get the fuck out.
Πώς να απαλλαγείτε από μία γυναίκα Ταύρο: Προτείνετε της να συνάψετε ελεύθερη σκέση.


  • Ο Άνδρας Ταύρος:
Είναι χοντρός. Ήταν, είναι και θα είναι χοντρός και δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Ούτε εσύ έχεις πρόβλημα με αυτό, γιατί έχει αρκετά έντονη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση που σε μαγνητίζει. Πρόβλημα έχεις με την ισχυρογνωμοσύνη του και τη συντηρητικότητά του. Αν νομίζεις ότι σου επιτρέπεται να έχεις και άποψη, απατάσαι (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Και ναι... στην αρχή δεν έχει σημασία. Στην αρχή τίποτα δεν έχει σημασία, σημασία έχει μόνο το ανυπέρβλητο σεξ που κάνει. ΑΛΛΑ ΡΕ ΒΛΗΤΟ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “Η γυναίκα δε πρέπει να δουλεύει. Η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά της.” ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕΣ; ΑΜΑ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟ (θα 'ρθει και η σειρά του, θα σε μορφώσω) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (ο Υδροχόος βέβαια θα σώζει παράλληλα και τη λευκή φώκια σε διάφορες ηπείρους-θα έρθουμε και σε αυτό, μη με πιέζεις). Ο άνδρας Ταύρος, να μη στα πολυλογώ, να θυμάσαι ότι είναι πουτανιάρης. Οικογενειάρχης, ναι μεν. Πουτανιάρης δε. Αν σε επιλέξει για σύντροφο δε θα σε χωρίσει ποτέ. Θα το φας όμως το κερατάκι σου, έτσι για το καλό του χρόνου. Θα δουλεύει πολλές ώρες, θα φέρνει στο σπίτι πολλά παραπάνω κι από τα απαραίτητα, θα σε χώσει όμως στην κουζίνα και θα βγεις από κει μέσα μόνο όταν θα μάθεις να ανοίγεις φύλλο για πάσης φύσεως πίτα. Διαφορετικά, θα είσαι απλά το πουτανάκι του.

Ταιριάζει με: την κόρη της Βέφας Αλεξιάδου.
Τον ερωτεύεται: ο κρυφόπουστας τατουατζής που τον έκανε εφημερίδα.


Πώς να κατακτήσετε έναν άνδρα Ταύρο:


Πώς να απαλλαγείτε από έναν άνδρα Ταύρο: Χρησιμοποίησε τις εξής λέξεις-φράσεις σε μια ή περισσότερες προτάσεις: “ανεξάρτητος”, “άποψη”, “ελεύθερος”, “καριέρα”, “ανθρώπινα δικαιώματα”, “ντελίβερι”, “Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ”. Παράδειγμα: “Η άποψη μου είναι ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη να επιλέξει καριέρα αντί για οικογένεια και να πεις στη ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΡΘΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...