Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χάρος βγήκε παγανιά: ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (Επεισόδιο 1)

και-καλά-Εισαγωγή
Όντας ο Χάρος, και όντας βαρκάρης, έχω γνωρίσει πολλά άτομα στη ζωή μου και έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες για εσάς τους ανθρώπους. Είστε ενδιαφέροντες τύποι, ειδικά τα μουνάκια και ο Κάτμαν.
Συνθέτοντας, λοιπόν, όλα όσα έχω ακούσει στα ταξίδια μου με τη βάρκα και τους ψόφιους, αποφάσισα να γράφω (100% αληθινές) ιστορίες και να σταματήσω να ξύνω τα κοκάλινα αρχίδια μου για άλλη μια αιωνιότητα.
Οι ιστορίες περιέχουν αφηγηματικό και ποιητικό περιεχόμενο (με italics), ώστε να διεγείρουν τη φαντασία σας και γεννητικά σας όργανα.




Ορίστε και ένα link για να φτιάξετε mood http://www.rainymood.com/ .

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΤΕΧΝΙΚΟ" ΛΑΘΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΟ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΙΛΙ!



ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Επεισόδιο 1

Βερολίνο, Γερμανία 1975.
  Η μεταπολεμική Γερμανία πλέον έχει ξεπεράσει το σοκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της και στέκεται στα πόδια της. Τα LIDL θα έρθουν και στην Ελλάδα και οι Scorpions βγάζουν το In Trance.
Το ναζιστικό αίμα όμως και η χιτλερική αντίληψη δεν έπαψαν να υπάρχουν και να κυλάνε στις φλέβες και στο μυαλό των Γερμανών, αντίστοιχα.
Αυτό είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην συνείδηση των σκεπτόμενων και έτσι συστάθηκαν οργανώσεις αντιναζιστικού χαρακτήρα για να κατευνάσουν την κατάσταση. Πολλές μάλιστα έπρατταν αρκετά βίαια σκοτώνοντας ναζιστές παράνομα με αντάλλαγμα την ηθική και πνευματική ικανοποίηση. Και τα μουνάκια.


Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι δύο άτομα με έντονη δράση στα πολιτικά δρώμενα της εποχής:

-Χάηνριχ Βέγκελ, ετών 38. Γερμανός νεοναζί, μπλεγμένος σε ρατσιστικές, αντισημιτικές οργανώσεις και σε εμπόριο Εβραίων γυναικών.
Κυκλοφορεί με μια μαύρη μάσκα για να μην αναγνωρίζουν την ταυτότητά του. Χόμπι του το γαμήσι Εβραίων και το κυνήγι ομοφυλοφίλων.
Όταν γαμάει Εβραίες φοράει πάντα καπότα για να μην "μολυνθεί" και συνηθίζει να τις μαχαιρώνει στην πλάτη λίγο πριν τελειώσει.
Σαδιστής, σατράπης και γαμώσταυρος.
Όνειρό του να πεθάνουν οι "μολυσμένοι".

-Γιόχαν, ετών 38. Γερμανός αριστερόφρων και ομοφυλόφιλος, μπλεγμένος σε αντιναζιστικές οργανώσεις και σε λέσχες πετσώματος μόνο για "άντρες".
Απελευθερωμένος και προοδευτικός. Είναι κατά της βίας, οπότε δουλεύει ως καταδότης για τις οργανώσεις αυτές, λειτουργώντας ως ο τέλειος κατάσκοπος.
Κυκλοφορεί με μια ροζ μάσκα για μην αναγνωρίζουν την ταυτότητά του και κάνει πιάτσα για να βρίσκει ναζιστές και να τους καταδίδει.
Χόμπι του τα φρου-φρου και τα αρώματα. Αγαπάει Freddie Mercury και Tokio Hotel.
Όνειρο του είναι ένας κόσμος που κάθε άνθρωπος θα είναι ευτυχισμένος.

 Δύο διαφορετικές προσωπικότητες, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Κι όμως. Ζουν στην ίδια χώρα, στην ίδια πόλη, στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο σώμα.
Μια διχασμένη προσωπικότητα που αρνείται να βρει τον πραγματικό εαυτό της. Μια ύπαρξη με γαμημένο υποσυνείδητο.
Ένας άνθρωπος που κυνηγάει να σκοτώσει τον εαυτό του, και ο εαυτός του κυνηγάει να σκοτώσει τον ίδιο. Και ο ίδιος γουστάρει να τον παίρνει και να δολοφονεί τον εαυτό του, δηλαδή τον άνθρωπο που τον κυνηγάει. Ναι.
Ένα ανθρωποκυνηγητό μέσα σε ένα σώμα.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει την ιστορία του Ναρκίσσου, που ερωτεύτηκε τον εαυτό του.
Πολλοί έχουμε ερωτευτεί τον εαυτό μας.
Πώς θα ήταν όμως οι δυο διαφορετικοί εαυτοί μας να ερωτευτούν μεταξύ τους;; οεο;;
Τι έχει να πει ο Βαρβάτος γι΄αυτό;;


Ήταν νύχτα και έβρεχε...


Δυο ψυχές. Μια μάσκα. Ένα σώμα.
Στο Βερολίνο περιμένει ακόμα
την πουτάνα την Εβραία.

Σβάστικα-σκάλισμα στο κούτελο,
βλέμμα κυριαρχίας ύπουλο,
λιλά μαντήλι στην κωλότσεπη.

Ανοιγμένα κωλομάγουλα και αίμα.
Η ελευθερία ήταν ακόμη ένα ψέμα
μες στα συντρίμια της αλλόκοτης πνοής του.

Κατατρεγμένος, με μια ψυχή στα χέρια.
Η περηφάνεια του ήταν ένα με τ΄αστέρια!
"Οι μολυσμένοι πρέπει να πάψουν να υπάρχουν!"


Ξημέρωσε και νύχτωσε, ώρα 03.00...

Ένας άνθρωπος ξύπνησε από άλλη πάστα.
Κάτω από τα πούπουλα κρυβότανε μια μάσκα
και ήταν αλλιώτικη... και ήταν ροζ.

Στα καλντερίμια που η βροχή κόπαζε
έκανε πιάτσα και κόσμος κόπιαζε
να εξετάσει τις τιμές...

Ένα σαρκίο που δίνεται κι όμως κατασκοπεύει
από ναζί μόνο γεύεται και με χάρη ιππεύει.
Καταδότης με τέλεια αμφίεση.

Η πριγκίπισσα γυρίζει σπίτι
κρύβει τις γούνες της με την Hello Kitty
και τότε συναντάει την φωτογραφία...

"Είναι ο πόθος πιο τραχύς και με πονάει
ο έρωτας σαν λύκος στην ψυχή μου αλυχτάει"
και η μαύρη μάσκα έγινε σκεύος ηδονής.


  Ο Γιόχαν συνάντησε τυχαία μια παλιά φωτογραφία του Χάηνριχ με μάσκα. Δεν κατάλαβε πως ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, καθώς τα ρούχα του ήταν τελείως διαφορετικά.
Το βλέμμα του άργησε να πέσει στα ναζιστικά σύμβολα στην φορεσιά του και χωρίς καν να προλάβει να επανασυνθέσει τη σκέψη του, τον ερωτεύτηκε!
Αγνός, τρυφερός, κεραυνοβόλος έρωτας <3

  Η νύχτα ήταν κρύα και ο Γιόχαν καυλωμένος. Ο ύπνος δεν του κόλλαγε, γιατί απλά δεν ήθελε - δεν ήθελε να αφήσει αυτήν την μαύρη μάσκα, που τελικά βρήκε στο συρτάρι που ποτέ δεν είχε ανοίξει.
Η κωλοτρυπίδα του είχε γίνει κόκκινη από το παίξιμο και η μαύρη μάσκα άσπρη με μια υποψία διαφάνειας από τα χύσια. Τέτοιο στράγγισμα αρχιδιών δεν είχε ξανασυμβεί. ΕΠΟΣ ΛΕΜΕ.

Ο Γιόχαν, σε φάση χαλάρωσης, ένιωθε άσχημα. Δεν ήταν και λίγο να μαλακίζεσαι για έναν ναζιστή! Τον ιντρίγκαρε όμως! Ήταν πουτανιάρης και του άρεσε η ιδέα να έχει ερωτευτεί έναν γαμιόλη!
Η γυναικεία φύση έβραζε μέσα του και παρακάλαγε να έχει αυτοκίνητο, σταθερή δουλειά, λεφτά και τεράστιο καυλιτζέκι! Ήταν έρωτας και ήταν καύλα!
Ερχόταν σε αντίθεση με την απρόσωπη, εκδικητική και γεμάτη μίσος σεξουαλική επαφή του με τους ναζιστές, για χάρη της οργάνωσης.
Τώρα ένιωθε πραγματικά ελεύθερος! (σ.σ. ήταν βαθιά επηρεασμένος από το "Μη μου λες αντίο")

  Ξημέρωσε και ο Γιόχαν έβλεπε Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, ανυποψίαστος για το τι θα του συμβεί. Χτυπάει η πόρτα βίαια. Ξαφνιασμένος ο Γιόχαν ψάχνει για τη ροζ μάσκα του!
Πουθενά η μάσκα! "Πουτάνα μάσκα που σε άφησα!!", ψιθύρισε ουρλιάζοντας. Σκούπισε τα χύσια από τη μαύρη μάσκα και αναγκαστικά τη φόρεσε.
Τελικά, άνοιξε την πόρτα:

-"Καλημέρα, Χάηνριχ! Κόκκινο κραγιόν είναι αυτό στα χείλη;; Πάλι πουτάνες Εβραίες γάμαγες ρε μπαγάσα;; Αφού είναι σάπιες ρε! Τι τις θες;;", είπε ο Βάγγος, ο Έλληνας μέλλοντας χρυσαυγίτης πουτανόσπερμας φίλος του Χάηνριχ από την ναζιστική οργάνωση.
-"Καλημέρα καλημέρα! Ε τι να κάνω και γω... χα χα", απάντησε διστακτικά ο Γιόχαν υποδυόμενος τον Χάηνριχ. "Λοιπόν... εμμ... θα θελες κάτι;;"
-"Πώς και τόσο ευγενικός ρε;; Τέλος πάντων. Ήρθα να σου φέρω αυτό. Είναι ένα γράμμα από τον Αρχηγό μας. Είναι πολύ εμπιστευτικό λέει.", και του δίνει το γράμμα.
-"Οκ οκ. Σ΄ευχαριστώ".
-"Τα λέμε μετά!"
-"Bye."
-"Τι bye ρε;; Μεθυσμένος είσαι;"

  Ο Γιόχαν είχε χάσει τα λογικά του! "Τι γίνεται γαμώτο!!??!?!. Ποιος είναι ο Χάηνριχ;; Ποιος ήταν αυτός;; Γιατί ήρθε σπίτι μου;; Έχω μπερδευτεί!".
Τραβάει μια τζούρα από τα χύσια του στη μάσκα. Του φάνηκε έντονη η παρουσία του καυλιάρη του ναζιστή της φωτογραφίας, παραδόξως. Άλλη μια τζούρα και πάλι το ίδιο. Πόση καύλα;; ε;;
Αποφασίζει να τραβήξει ένα γερό χέσιμο και να συλλογιστεί. Πάντα έτσι κάνει και πάντα πετυχαίνει. Αντιλαμβάνεται πως ο Χάηνριχ είναι ο ναζιστής με τη μάσκα στη φωτογραφία, αφού έτσι τον αποκάλεσε ο άγνωστος τύπος, ενώ τον είδε με τη μάσκα αυτή. Αλλά συνεχίζει να είναι μπερδεμένος. Σνιφάρει λίγο τη μυρωδιά απ'τα χύσια του ξανά και τελικά αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα!

(αλλαγή γραμματοσειράς κι έτσι)

"Ντίαρ Χάηνριχ,
Υπήρξες ανέκαθεν ο καλύτερος εκτελεστής μπάσταρδων Εβραίων και παρείσακτων. Είσαι τέλεια εκπαιδευμένος, άρτια εξοπλισμένος και, ομολογουμένως, έχεις και γαμώ τις κωλάρες.

Σου στέλνω αυτό το γράμμα εμπιστευτικά, γιατί θέλω να σου αναθέσω μια μυστική αποστολή. Πιστεύω πως είσαι ο μόνος που θα τα καταφέρει και κάθε άλλος θα μπορούσε να σου σταθεί εμπόδιο. Το λέω αυτό γιατί θέλω να σκοτώσεις κάποιον. Κάποιον που πιθανόν να έχει ερωτικές σχέσεις με τους υπόλοιπους της οργάνωσης, ενώ με σένα αποκλείεται γιατί δε γουστάρεις τέτοιους τύπους. Παίζει και να βρωμάει.

Είναι γνωστός ως Μαντάμ ΣουΣουΡεΛα, αλλά κανείς δε γνωρίζει το αληθινό του όνομα. Κυκλοφορεί με πούπουλα και ζαρτιέρες και κάνει πιάτσα κοντά στα κεντρικά μας.
Πιθανόν να είναι τραβέλι.

Μετά από εσωτερική έρευνα, αυτό το γαμίδι αποπλανεί φίλους νεοναζί με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες, λειτουργώντας ως κατάσκοπος για την 
Α.Ο.Β. (Αντιναζιστική Οργάνωση Βερολίνου). Θέλω να τον βρεις, να τον ανακρίνεις, να του βάλεις τα άχρηστα αρχίδια του σε H2SO4 και να τον σκοτώσεις.
Χαρακτηριστικό του: φοράει μια ροζ μάσκα. Τρε μπανάλ...

Γιορς σινσίερλυ,
Φύρερ

Υ.Γ. Στείλε μου στο mail το νέο της Στικούδη"



*Ο Γιόχαν σηκώνεται, αντιλαμβάνεται την κατάσταση, τραβάει καζανάκι,  κοιτάζεται στον καθρέπτη με τρομαγμένο βλέμμα και λιποθυμά*

......to be continued......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...