Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΟΥ 2013



Είχε πει κάποτε ο αγαπημένος μου George Carlin πως, το να διδάσκονται τα παιδιά να διαβάζουν είναι λάθος, πρέπει να διδάσκονται να διαβάζουν και ταυτόχρονα να αμφισβητούν αυτά που διαβάζουν..


Η Νόσος της ηλιθιότητας που μαστίζει αυτή τη χώρα, είναι η ακριβής ερμηνεία των ειδήσεων, τόσο από πολύ έγκυρες πηγές όπως το αρχιμίντια, όσο και απ’την ίδια την πηγη της παραπληροφόρησης, την τηλεόραση.

Πέθανε ένα παιδί, και αντί να μείνει το θέμα στο τραγικό του θανάτου του, θανατοκάπιλοι αναρχικοί, αριστεροί, ακροδεξιοί, κεντρώοι, όλοι έτρεξαν να κάνουν μεγάλες δηλώσεις και να χρησιμοποιήσουν το γεγονός ψηφοθηρικά.

Όλοι διαβάσατε τις ειδήσεις, όλοι ακούσατε το γείτονα να σας λέει την ιστορία για τους άλλοτε 15, άλλοτε 30,40,50,60,6.000 άτομα που κυνήγησαν τον άτυχο νεαρό... Σκεφτήκατε ποτέ να κοιτάξετε πίσω από τις λέξεις;

Το παιδί κυνηγήθηκε, αλλά, είχαν μαχαίρι αυτοί που τον κυνηγούσαν; ο Θάνατος του προήλθε από άτομο το οποίο δεν βρισκόταν καν στο μέρος όπου έγινε η διαφωνία εξαρχής.. Κάποιος τον κάλεσε από το τηλέφωνο. Ήρθε σκότωσε και έφυγε.. Οι υπόλοιποι τι απέγιναν; γιατί δεν έβγαλαν όπλο οι υπόλοιποι να σκοτώσουν; Ήταν πολιτική πράξη ο θάνατος του; και ΑΝ ΝΑΙ, από ποια πλευρά; 



Κάποιοι ήδη εξοργίζονται διαβάζοντας τις πάνω γραμμές, αλλά είναι δικαίωμα μου να σκεφτώ λίγο παραπέρα από τα μικρά σας μυαλά.

Το άτομο που τράβηξε το μαχαίρι ΟΝΤΩΣ είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή, κανείς δεν το αρνείται... παλιότερα όμως, όπως αποδείχτηκε είχε επαφές με το Κ.Κ.Ε. και ζούσε από το χαρτζιλίκι που του έδιναν, είτε από οίκτο, είτε λόγω υπηρεσιών, δεν με αφορά και δεν αναλύω γιατί δεν γνωρίζω το πως δουλεύουν οι εξωτερικοί συνεργάτες του κάθε κόμματος.
Αλλάζοντας λοιπόν πλευρές για τα χρήματα, το άτομο αυτό έπραξε έχοντας ένα τσούρμο φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα πλέον σε ποια πλευρά ανήκει, ένα φόνο.

Οι χρυσαυγίτες ως επί τω πλείστον δεν είναι έξυπνοι άνθρωποι, και μιλάω για τα περισσότερα μέλη του κόμματος που απλά λόγω ανασφάλειας και αίσθησης κατωτερότητας χρειάζονται μια επιβεβαίωση πως είναι ΑΝΩ των υπολοίπων κοινών θνητών, επειδή έτυχε να γεννηθούν στον Ελλαδικό χώρο, πιθανότατα από πακιστανό πατέρα.
Υπάρχουν και οι εξυπνότεροι που κάνουν κουμάντο, άσχετα με το αν είναι ναζιστές ή όχι.. δεν είμαι δικαστής δεν δικάζω κανέναν.
 



Είναι τόσο βλάκες, που ενώ έκαναν τόσα χρόνια προσπάθεια να μπουν στην Ελληνική Βουλή τα τινάζουν όλα στον αέρα, για να σκοτώσουν ποιον; τον Killah ? Καλός ράπερ, καλό παιδί, μέσα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά όχι περισσότερο από ότι και ο ταξιτζής που μένει απέναντι μου. Γιατί αυτόν; Τι το σπουδαίο είχε; Ήταν διάσημος πράγμα που θα έκανε σίγουρη την παραπομπή τους από την Ελληνική Βουλή με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.. Είναι τόσο βλάκες; Το πιστεύετε; αν ναι εθελοτυφλείτε..

Δεν λέω και δεν πιστεύω πως είναι αθώοι.

Για σκεφτείτε τα παρακάτω:

1. Δεν δικάζω κανέναν .. παρατηρώ τι γίνεται γύρω μου και σκέφτομαι. Έρχονται εκλογές, η Χρυσή Αυγή είναι απειλή για τον Σύριζα εκλογικά.. ακόμα και για την ίδια τη Κυβέρνηση.. Ακόμα και για την ίδια την Τρόικα.. Τυχαίο;

2. Κατεβαίνουν απεσταλμένοι της Τρόικας για να δουν το ΑΝ θα έχουμε νέο μνημόνιο, το ΑΝ μπορούμε να διαχειριστούμε τα εσωτερικά μας προβλήματα, και το ΑΝ είμαστε ικανοί γενικότερα να ξεχρεώσουμε κάποτε στα επόμενα 500 χρόνια.. Δημιουργείται ένα κλίμα βίας και επανάστασης με εμφύλιο χαρακτήρα, αυτή ακριβώς την περίοδο.. τυχαίο;

3.Ο κύριος που έπραξε τον φόνο είναι μπαλαντέρ Ελληνικών πολιτικών συμφερόντων και ζει από το ένα κόμμα στο άλλο, γιατί πληρώνεται για τις υπηρεσίες του.

4. Ομολόγησε άμεσα το φόνο ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.

5. Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο να γίνει ξεκάθαρο πως είναι ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.

Είναι πολλά μαζεμένα τυχαία γεγονότα σε 2 μέρες, και πραγματικά με πονάει το κεφάλι μου όσο τα σκέφτομαι.

Ποτέ δε λειτούργησε τόσο γρήγορα η Ελληνική Δικαιοσύνη, ξαφνικά μέσα σε 5 ώρες είχε γίνει άρση απορρήτου και βρήκαν ακόμα και το ποιος κάλεσε από τα γραφεία της Χ.Α. τον δολοφόνο να παρευρεθεί;

Έγινε άρση απορρήτου σε Πολιτικό Κόμμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό, αλλά τόσα χρόνια δεν πραγματοποιείται για την Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ με βάση την ασυλία που παρέχεται στους Βουλευτές;

ΤΙ ΛΕΜΕ ΡΕ;

Το ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν επεμβαίνει στις συμπλοκές, παρά μόνο εξαπολύει μικρές επιθέσεις στον αγανακτισμένο αναρχικό λαό, μόνο και μόνο για να τους εξαγριώσει κι άλλο, δεν το παρατηρεί κανείς; Πιστεύετε πως ολόκληρη Ελληνική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τόσο ισχυρή ρήψη δακρυγόνων που να κλαίνε ακόμα και τα παιδιά σας;

ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΛΕΞ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. 


ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε     Ζ Ω Α.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...