Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ (ΔΕΝ Χ.Α.ΪΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ)



Αυτό το κείμενο θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα που έχω δημοσιεύσει. Δεν έχω σκοπό να είμαι αρεστός, ούτε να ακούσω χειροκροτήματα από μικρόνους μαζανθρώπους που η πολιτική τους σκέψη ξεκινά από ' psofos stoys 300 mwreeeee' ή 'oli eine kleftes:@' και 'epanastasi moreee (by i-phone.) Να ξεκαθαρίσω ότι αυτούς τους υπάνθρωπους τους θεωρώ όντα και δεν καταδέχομαι να τους φτύσω διότι σιχαίνομαι να αντικρύσω το σίελο μου, στα θλιβερά προσωπεία των ανθρωποειδών που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι άνθρωποι. Ο λόγος μου δε θα θυμίζει βικτωριανή λογοτεχνία, αλλά θα έχει μια πολεμική ρητορική. Πάμε στο προκείμενο, για να μην κουράζουμε.


 Ο γράφων δεν έχει σκοπό να κάνει το δικηγόρο του διαβόλου, ούτε είναι υποψήφιος για να γίνει μέρος του ΔΙΑΟΟΛΟΥ. Έχει δεχτεί επιθέσεις από τη χρυσή αυγή και γενικά δε τη θεωρεί ούτε την επαναστατική σανίδα σωτηρίας της χώρας, ούτε εκπλήσσεται με την άνοδο της. Σύσσωμος όμως ο πολιτικός κόσμος και ο απολίτικος, (χαζογκόμενες που κάνουν απολέπιση στο μουνί τους, διότι γαμήθηκαν ακάποτες με τον κάθε συμπλεγματικό μικροψώλη, αμόρφωτοι ασπόνδυλοι που μοναδικό τους μέλημα είναι ο γαύρος, το lol και οι πόζες και γενικά από κάθε παρακμιακό ανθυποσκούπιδο που έχει κυριεύσει την κοινωνία μας), κάνουν λόγο για 'εγκληματική οργάνωση' 'να τεθεί εκτός νόμου' 'θάνατος στους φασίστες επειδή είμαστε ανθρωπιστές' κτλ κτλ. Πάμε να καταρρίψουμε ένα ένα όλον αυτόν τον εσμό των ψευδοεπιχειρημάτων που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι καλύτερα θα ήταν να γίνεται ένα πανελλήνιο iq-eq τεστ και θα ψηφίζουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν αγγίξει ένα συγκεκριμένο πλαφόν που θα αντανακλά τη βελτίωση της κοινωνίας.

1) Είναι εγκληματική οργάνωση. Επειδή εγκληματίας ήταν ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ του κόμματος αυτού, είναι όλοι παράνομοι. Γενίκευση = αρχή φασισμού Επίσης ήταν και μέλος του Ολυμπιακού. ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ! (αν και μεταξύ μας, είναι ο κωλόγαυρος γκουχ γκουχ άλλο θέμα. ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙ. Μαλουντά Ζουνίνιο καλοί παίχτες.) Επίσης ήταν 45αρης. ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 45ΑΡΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η Κατάσταση Αυτό το φληνάφημα είναι τόσο γραφικό όσο πέρσι τέτοια εποχή που ΟΛΟΙ έβριζαν τους Πακιστανούς, επειδή ένας εξ'αυτών βίασε το 15χρονο κοριτσάκι τη Μυρτούλα. Αν ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε όλοι ' ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. Όταν οι γονείς σας, ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ για να μπείτε στο δημόσιο και έγλειφαν την χοντροπαπάρα του Πάγκαλου για να πάρετε βύσμα στον στρατό, ήταν καλά. Πρωκτόζωα. Επίσης..να βγει εκτός νόμου ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ που πρότειναν λιντσάρισμα. Δε σας ακούω... Και ο σύριζας επειδή στελέχη του, ήσαν μάρτυρες της 17Ν Καλά για το ΚΚΕ, ας μη μιλήσω καν. Προτείνω μεν να μετονομαστεί σε Σ.Κ.Ε ώστε να θυμίζει το αρχικό 'ΣΕΚΕ' και να είναι κοντά στο 'σταλινικό κόμμα Ελλάδας'.

2) Ηλίθιοι μικροαστοί, χοντρόμυαλοι το να βγάλεις ένα κόμμα με 15% του εκλογικού νόμου α) τους κάνει ήρωες και εθνοσωτήρες β) κάνεις 1.000.000 κόσμου παράνομους γ) αυτόματα, εφόσον ηρωποιηθούν, κάνουν άλλο κόμμα και το 15% γίνεται 50% λόγω του ότι ο μεσοέλληνας θα πει 'αααα! τους φοβούνται'
Η Χ.Α. πολεμάται ιδεολογικά και με σοβαρότητα. Όταν επί χρόνια η ΨΕΥΤΟαριστερά (σεβασμός στη γνήσια επαναστατική αριστερά ΜΟΝΟ) στα πανεπιστήμια έκανε κουμάντο, όταν ο ανθελληνισμός έδινε και έπαιρνε ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ πως η σκληρή ανάλγητη φασιστική ακροδεξιά θα θεριέψει. Κάτι πνευματικά κατώτεροι φασίστες ακροαριστεροί έλεγαν 'αα φασίστα' *με φωνή μπουγάτσα από τον Ραπτόπουλο) σε κάθε τι ελληνικό, δεν ήξεραν (και ίσως τώρα ξέρουν) πως αν λες συνέχεια μια λέξη την εξωραΐζεις και την κάνεις συνήθεια στα αυτιά της μάζας. (σου λέει η κυρα Νίκη 'εφόσον είναι όλοι φασίστες, γιατί να μην ψηφίσω τους ορίτζιναλ; τι έχω να χάσω;)

3) 'ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ' 'ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ' ' ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ '

Διαβάζοντας τα παραπάνω, δεν μπορείς να καταλάβεις αν το περιεχόμενο της ευγλωττίας ταύτης, ανήκει σε ακροδεξιό ή ακροαριστερό. Βάλτε δε, όπου φασίστας-ανθέλληνας και είσαι κομπλέ. Με το πρόσχημα και την ευχρηστία της ταμπελοποίσης, όποιος είναι επικίνδυνος για το καθεστώς αμφότερων των ιδεολογιών, σε βγάζουν από τη μέση, χρησιμοποιώντας την προπαγανδιστική μέθοδο της κοινωνικής κατακραυγής. Πλάθοντας μια κοινωνία σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ μοντέλο και πρότυπο, ποντάρουν στην κοινωνική κατακραυγή και περιθωριοποίηση των διαφωνούντων. Το αστείο και συνάμα υποκριτικό είναι ότι είναι ενάντια στο 'καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται' αλλά καταδικάζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τη βία που ασκεί ή ΑΝΤΙΘΕΤΗ ιδεολογία!! Μιλάμε για την σχιζοφρένεια στο μεγαλείο της, που ακόμα και ο Φρόιντ θα σκιζε το πτυχίο του και θα βγαινε για ποτάκια με τον Μπαζάνη ώστε να..ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ!!

Το πιθανότερο είναι να συκοφαντηθώ μ'αυτό το κείμενο ως ναζιστής/ακροδεξιός, μαρξιστοφασίστας, αναρχοεθνικιστής κλπ. Η απάντηση που θα δώσω σ'αυτούς που θα διαβάσουν το κείμενο αυτό, μεταξύ αναγνώσματος cosmopolitan και vogue είναι:


                             



Το κείμενο το γραψα και για να αγγίξω τους σκεπτόμενους, αλλά και για να δω τη θλιβερή μικροαστική σας ζωή να ταράζεται.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...