Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Να δείξουμε λιγάκι και το τι ξέρουμε.

Επειδή μου 'βαλαν χέρι για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησα φωτογραφίες στο προηγούμενο άρθρο(λέμε τώρα), σε αυτό θα σας τεντώσω.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την παρακάτω ερώτηση που έγινε σε διάσημο group του facebook.


Έχω διάφορες απαντήσεις να σου δώσω, αλλά βαριέμαι κάτι ψιλά.
Λοιπόν, είναι πάρα πολύ απλό το ζήτημα. Ή αφήνεις το σκυλί να την δει λίγο αγριάδα και να φτιάξει το νύχι από μόνο του ή απλά το πας σε ένα κτηνίατρο. Μας ζάλισαν οι άλλοι τις μπάλες για κάτι πάρα πολύ απλό.


Πας σε έναν κτηνίατρο (όπως ο εικονιζόμενος)Του λες τι έπαιξε και τι μαλακία έκανες και απλά σου δίνει τη λύση. Δηλαδή για να καταλάβω, τώρα εσύ περίμενες να σου δώσω τη λύση εγώ; Οκ. Σου είπα τι να κάνεις. Είναι πάρα πολύ απλό. Και μη διαννοηθείς να κάνεις σχόλιο του τύπου : "@@ Ξέρει ο Βαρβάτος ρεεεεεεεεεεε".  Ξέρω, αλλά βαριέμαι να κάθομαι να σου εξηγώ αυτή τη στιγμή.


Επίσης να ενημερώσουμε τους φίλους που ασχολούνται με τα αθλητικά, ότι η ομάδα μας, Εξόζετ FC, ηττήθηκε σήμερα από την Conducting FC, με σκορ 0-2.
Η ομάδα μας βρίσκετε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. ¨Εχει διαφορά 5 βαθμών με την θέση που θα της χαρίσει το εισητήριο της ανόδου στην Β΄ κατηγορία.
Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξεχωριστό αφιέρωμα στην Εξοζετ FC.

Τέλος, αν έχεις άλλη απορία, εσύ με την σκύλα με το διαλυμένο νύχι, ξέρεις που να με βρεις.
(κλάην φωτογραφίες έβαλα, αλλά τεσπα)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...