Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

Ένας πλήρης οδηγός για αναποφάσιστους. Τί θα φορεθεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.


Α. Φοιτητές (18 ετών-αιώνιος φοιτητής)
Ψήφισε όποιο κόμμα σου κάνει καλύτερο πακέτο προσφορών. Παράδειγμα: ΔΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Με δωρεάν εγγραφή στη νεολαία της παράταξής μας και με μόνο μία ψήφο το χρόνο κερδίζεις απεριόριστα πάρτι και απεριόριστες γκόμενες για ένα ακαδημαϊκό έτος (μέχρι τις επόμενες εκλογές), δωρεάν σημειώσεις και επιθυμητό βαθμό πρόσβασης στις εξετάσεις, συν δύο εκδρομές το χρόνο στη Μύκονο και στην Αράχωβα.
*Η προσφορά ισχύει για παλιά και καινούρια μέλη και για εγγραφές μέχρι και μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.




Tip: Μή συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από ξανθά γκομενάκια 90-60-90 και μή, ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΗ χαρίσεις ποτέ την ψήφο σου αν δε σου τάξουν τουλάχιστον μία εκτόνωση κι ένα στοματικό χωρίς προφυλακτικό.

Sneak Peek: 



Β. Κλαρινογαμπροί (22 ετών-γεροντοπαλήκαρα)

Ι. Άνεργοι: Ψήφισε το κόμμα που ψήφιζε ο πατέρας σου τόσα χρόνια. Αυτό που μας έφερε σε αυτή την ονειρεμένη κατάσταση. Μη διανοηθείς να σπάσεις την οικογενειακή παράδοση. Έτσι όπως σπούδασες αυτό που σου επέβαλαν κάποιοι, έτσι όπως έμεινες άνεργος όπως σου επέβαλαν κάποιοι άλλοι, έτσι τώρα να ψηφίσεις αυτό που σου επιβάλει ο μπαμπάκας. Άλλωστε, στο σπίτι του μένεις ακόμα, από την πετσοκομμένη του σύνταξη φυτοζωείς, ΑΡΑ τους κανόνες τους επιβάλει αυτός. Κι επιπλέον μη ξεχνάς κι εκείνο τον Υπουργό, που είναι αδερφός του μπατζανάκια της ξαδέρφης του τέταρτου ετεροθαλή θείου...ποιανού;;; ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.


ΙΙ. Εργαζόμενοι: Ψήφισε το κόμμα που ψηφίζουν οι ανώτεροί σου. Άκουσέ με να δεις πώς έχει το πράγμα μικρέ μου αιθεροβάμονα. Ο λόγος που βρέθηκες σε αυτή τη δουλειά, είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, είναι γιατί όταν βρισκόσουν στην ακριβώς από πάνω υποκατηγορία (του ανέργου), ο καλός σου ο μπαμπάς φίλησε την κατουρημένη ποδιά του αδερφού του μπατζανάκια της ξαδέρφης του τέταρτου ετεροθαλή θείου του. Άρα το αφεντικό σου, που είναι ή το κράτος (δηλαδή η εκάστοτε Κυβέρνηση) ή κάποιος ευνοημένος -από την εν λόγω Κυβέρνηση- επιχειρηματίας, σε προσέλαβε γιατί είσαι δικό τους παιδί. Σκότωσε λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες τον προλετάριο που έχεις μέσα σου και πάψε να ξεσηκώνεις τον καψερό σου συνάδελφο με τις αρρωστημένες σου ιδέες περί εργασιακών δικαιωμάτων. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΟΠΟΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.



Γ. Μπαρμπάδες (65 ετών-ένα πόδι πριν το ΝΤΑΦΟ)

Ι. Aθηναίοι: Ψήφισε το κόμμα που βρίσκεται πάνω-πάνω στα ψηφοδέλτια. Ο χρόνος ζωής που σου απομένει είναι πολύτιμος και σημαντικός. Μη τον σπαταλάς σκεπτόμενος τί να ψηφίσεις. Τα ψηφοδέλτια είναι πολλά και όσο περισσότερο καθυστερείς μέσα στο παραβάν, τόσο πιο έντονα κι απειλητικά ακούγεται το ΤΙΚ ΤΑΚ μέσα στο κεφάλι σου. Βιάσου, για να μην καταλήξει η επιλογή ψηφοδελτίου να είναι ΨΟΦΟδελτίου μια κι όξω. Άλλωστε, ΜΑΝΤΕΨΕ! Συνήθως πάνω-πάνω στα ψηφοδέλτια βρίσκεται εκείνο του κόμματος που ψήφιζε ακόμα κι ο προ-προ-προπάππους σου. Εκείνο που ενισχύει το δικομματισμό και θα συνεχίσει να καταστρέφει τη ζωή ακόμα και της τρισεγγόνας σου.



ΙΙ. Οι επαρχιώτες: Ψήφισε το κόμμα που αντιπροσωπεύει τον τοπικό άρχοντα του χωριού σου. Εκείνου στου οποίου τα χωράφια μεγάλωσες και δούλεψες σα σκλάβος και που μέχρι και σήμερα σε έχει στη δούλεψή του για ένα κομμάτι ψωμί. Φόρα το καλό σου πι, άσε τα πρεσβυωπικά γυαλιά σου στο σπίτι και κούτσανε μέχρι το εκλογικό κέντρο. Εκεί θα σε παραλάβει ο σφουγγοκωλάριος του άρχοντα και θα σε καλημερίσει. Θα σου δώσει ένα φάκελο που θα περιέχει ένα σταυρωμένο ψηφοδέλτιο και θα σε συνοδέψει μέχρι και την είσοδο του κέντρου. Πες “ευχαριστώ” στον καλό κύριο, πέρνα μπροστά από την εφορευτική επιτροπή κλάνοντας και ψήφισε συνειδητά και με μανία. Κι εύχομαι στην επόμενη ζωή να μετενσαρκωθείς σε σακούλα σούπερ μάρκετ και να σε χέσει ο δισέγγονός σου, που θα του χει χαλάσει το καζανάκι.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...