Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, PART 7 - Μια βόλτα στο zoo.gr


Στο προηγούμενο διαδικτυακό παρατηρητήριο κάναμε μια περασιά από το dod.gr τα αποτελέσματα της οποίας θα τα βρείτε εδώ ---> http://t-expozed.blogspot.gr/2013/10/part-6-dodgr.html


Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε το ίδιο, αλλά στο αντίπαλο δέος του χώρου γνωριμιών και παιχνιδιών, στο zoo.gr.

Καταρχάς ας πούμε πρώτα δυο λόγια για το συγκεκριμένο site.
Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων που μπαίνουν στο zoo. Αυτοί που μπαίνουν να παίξουν κι αυτοί που καίγονται όλη μέρα στο main chat.
Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από νορμάλ ανθρώπους που απλά επιθυμούν να σκοτώσουν λίγο την ώρα τους παίζοντας κάποιο game.
Βέβαια υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις ψυχικά διαταραγμένων χρηστών που βλέπουν τα πράγματα περισσότερο ανταγωνιστικά και η ήττα σε κάποιο παιχνίδι δεν είναι επιλογή.
Παράδειγμα, η επίθεση πριν 2 χρόνια στα γραφεία του zoo από έναν αγανακτισμένο υπάλληλο του ΟΤΕ, επειδή έχανε στο τάβλι. ( http://www.inews.gr/135/ekviaze-tous-diacheiristes-tou-Zoogr-ki-espase-ta-grafeia-tous-epeidi-echane-sto-tavli.htm ).
Στο main chat μπαίνει ο οποιοσδήποτε, αλλά αυτοί που συμμετέχουν περισσότερο στις συζητήσεις είναι και οι πιο απελπισμένοι.
Πρόκειται για άτομα που καίγονται σχεδόν όλη μέρα, γνωρίζονται πλέον προσωπικά μεταξύ τους, ανταλλάσσουν καρδούλες κάθε φορά που χαιρετιούνται και βάζουν αγγελίες για σεξ.

Σοβαρή συζήτηση στο chat για το ανησυχητικό φαινόμενο της ύπαρξης ψεύτικων γυναικείων προφίλ.

Αυτή είναι η μπάρα με τα πριβέ μου μόλις μία ώρα από τη στιγμή που μπήκα online στο chat και χωρίς να μιλήσω καν.






Τον τελευταίο καιρό ενσωματώθηκε μια καινούρια εφαρμογή στο zoo.gr, το λεγόμενο 3D world, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να μπει, να φτιάξει ένα άβαταρ το οποίο συνήθως δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματική του εμφάνιση και να περιηγηθεί σε εικονικές πλατείες, καφετέριες, clubs και διαμερίσματα με απώτερο σκοπό την αναζήτηση γυναίκας, αφέντρας, σκλάβου και οποιασδήποτε άλλης ανωμαλίας.


Κάποια στιγμή θα κάνουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο 3D world του zoo. 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...