Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Expozure s0 e02 (Η καθημερινότητα ενός εξωζετιανού)

    Επειδή ξέρω ότι ξημεροβραδιάζεστε στο πισί περιμένοντας εναγωνίως το 2ο επεισόδιο του "Expozure", αποφάσισα να σας το χαρίσω νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. Και μιας και πήρα αύξηση λόγω της υψηλής αναγνωσιμότητας του πρώτου επεισοδίου αποφάσισα και διέταξα να πέσουν το συντομότερο δυνατό οι υπογραφές για το συμβόλαιο της δεύτερης σεζόν. (εδώ χαίρεστε). Σήμερα, λόγω του αυξημένου μπάτζετ που μας παρέχει το Xpozed, θα φιλοξενήσουμε και μία έρευνα που διενεργήθηκε σε 3,5 άτομα.
    Είναι πρωί, ώρα 7, όπως έχει πει κι ο μεγάλος μας καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος, επικρατεί ερημιά μέσα στο γκρουπ. Κατά τις 9 αρχίζουν να σηκώνονται τα πρώτα μέλη για να πάνε στις διευθυντικές θέσεις που κατέχουν όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες. Μέχρι τις 10 έχουν ξυπνήσει και τα πιο αργόσχολα μέλη της ομάδας που είναι κυρίως φοιτητές φυσικού και κάνουν το μεταπτυχιακό τους πάνω στην πυρηνική φυσική. Για να μην τα πολυλογούμε, κατά τις 11 γίνεται η πρώτη συνεδρίαση των μελών, εντός των συνόρων της εξωζετιανής κοινότητας. Όλα τα αγαπάκια μαζί συζητούν για τον Nasdaq, το CERN και άλλα θέματα που μπορεί να επηρεάσουν τις δουλειές τους εν μέσω κρίσης.
    Κατά τη 1 γίνεται το πρώτο διάλειμμα για φαγητό. Όλοι πηγαίνουν στην τραπεζαρία να σερβιριστούν από τον μπουφέ, αλλά δεν έχει μείνει τίποτα. Τα'χει φάει όλα ο χοντρός και έτσι αρκούνται στο να ακούσουν μουσική η οποία δεν ακούγεται λόγω των τσιρίδων των υποτιθέμενων μεταλλάδων κακιτεχνών. Εδώ που τα λέμε σιγά μην ξέρουν τι ανεβάζουν. Πατάν ένα ράντομ κομμάτι ντεθ, μπλακ, ψόφος μέταλ το ανεβάζουν στο γκρουπ και το παίζουν ψαγμένοι.
   Τέλος το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα. Είναι η ώρα που χαλαρώνουν οι κουρασμένοι αργόσχολοι. Θα δουν ταινίες, θα ακούσουν μουσική, θα διαβάσουν έρευνες και θα ψάξουν σε διάφορα σάιτς για τις επερχόμενες επενδύσεις τους. Να αγοράσουν στολή Κασαντιν ή Καταρινα. Μεγάλα διλήμματα. Το τσατ του γκρουπ παίρνει φωτιά με το που κάποιος δείκτης πέσει. Όλες οι γυναίκες είναι σε ετοιμότητα για να τον ξανασηκώσουν... εκτός απ'αυτές που έχουν περίοδο.
    9 η ώρα και το πάρτυ τώρα ξεκινά. Επιστροφή στα σπίτια τους και στις γυναίκες τους. Α, ξεχάσαμε να πούμε ότι είναι ισλαμιστές και έχουν 2 γυναίκες. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το μόνο που σκέφτονται είναι ποια από τις 2 θα επιλέξουν για να περάσουν την νύχτα τους. Συνήθως και με τα 2 χέρια. Όσοι πάλι έχουν γκόμενα, εξαφανίζονται από το γκρουπ για να ζήσουν πολύ ιδιαίτερες στιγμές και σύμφωνα με την έρευνά μας έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία.
  • 3 άτομα ζουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές μέσω skype. (Σε λίγο καιρό η Microsoft-Skype σκέφτεται να βάλει δώρο σε όσους αναβαθμίζουν τον λογαριασμό τους σε premium, καρτέλα "exPOVed" σε ένδειξη τιμής για τα 2 δις δολάρια που μπήκαν στα ταμεία τους μόνο την πρώτη εβδομάδα του '12.)
  • Το μισό άτομο που απομένει είναι γνωστό στο πανελλήνιο για την παρθενιά του και δεν λαμβάνεται υπόψιν στα στατιστικά.
Δείγμα: 3,5/50 μέλη (ικανοποιητικά αντιπροσωπευτικό)

    Πρέπει να κλείσω άμεσα γιατί μόλις πληροφορήθηκα ότι έπεσαν υπογραφές για την νέα σεζόν και το πακέτο συμπεριλαμβάνει premium λογαριασμό skype. 


SEASON 1 IS COMING
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...