Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο μπολσεβίκος υπάνθρωπος Αντώνης Σαμαράς


Οι υπάνθρωποι σοσιαλιστές (είτε κομμουνιστές, είτε εθνικιστές) θέλουν να σπιλώσουν τον φιλελευθερισμό, χρησιμοποιώντας την προπαγάνδα ότι ο Σαμαράς είναι ανάλγητος νεοφιλελές ή και φασίστας.
Αν εμβαθύνουμε όμως στην πολιτική που έχει χαράξει η ΝΔ τον ενάμιση χρόνο που κυβερνά, παρατηρούμε ότι έχει μετατραπεί σε μπολσεβικικό κίνημα, οπότε κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στον σταλινισμό και την κόκκινη ιμπεριαλιστική κρατολαγνεία.
Εν αντιθέσει, το ΚΚΕ είναι μακράν πιο καπιταλιστικό κόμμα από τη ΝΔ με τις αποκρατικοποιήσεις που κάνει και τις απολύσεις του αρχικατσίβελου νεοφιλελέ Μπογιόπουλου.




1) Ο Σαμαράς διώκει εθνικιστές. Άρα δεν έχει σχέση με τον φιλελευθερισμό, διότι αυτός μάχεται για την ελευθερία των απόψεων και ούτε με το φασισμό, διότι κυνηγά φασίστες. Άρα είναι μπολσεβίκος.

2) Δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!!! Αντίθετα συντηρεί την κομματική στρατιά του δημοσίου, απλά αφαιρώντας μερικά ευρουλάκια, ενώ θα πρεπε να ιδιωτικοποιήσει 'πολύ πράμα'. Άρα δεν είναι σίγουρα φιλελεύθερος και είναι μπολσεβίκος κρατιστής

3) Δεν έχει κάνει καμμία επένδυση!!!! Αντίθετα, έχουν φύγει πολλές πολυεθνικές που θα συνείσφεραν θετικά στην οικονομία της Πατρίδος. Οι μπολσεβίκοι είναι πολέμιοι των επιχειρήσεων, άρα είναι κι αυτός μπολσεβίκος.

4) Γαμούσε τη Βίσση!!!! όλοι ξέρουμε ότι για να γαμήσεις σήμερα (και παλιά) έπρεπε να πουλάς στα γκομενάκια αριστεροφροσύνη. Ο Σαμαράς με τα χίπικα γυαλάκια του και η όλη του αισθητική παραπέμπει σε ακραίο Τροτσκιστή/Εαακίτη.




5) Όλο το επιτελείο του αποτελείτο από παλαιομπολσεβίκους τύπου Στουρνάρα, Λαζαρίδη κλπ, οπότε πες μου το επιτελείο σου να σου πω ποιός είσαι. Άρα είναι μπολσεβίκος.

5) Όντας υπουργός εξωτερικών, άνοιξε τα σύνορα της καταρρέουσας σοσιαλιστικής Αλβανίας με αποτέλεσμα να μπουν όλοι οι υπάνθρωποι φυλακόβιοι ταψοκέφαλοι Σκιπτάρηδες και ν'αφήσουν τα σπέρματα τους εδώ, ώστε να εξαπλωθεί το μιαρό γενετικό υλικό αυτής της κατώτατης Φυλής! άρα είναι μπολσεβίκος χοτζικός και αντιφασίστας, διότι έφερε τα ταξικά αδέρφια του υπάνθρωπου Κουτσούμπα.

6) Έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να φέρει ξανά στην εξουσία τον ημιθανή (πολιτικά) Α.Παπανδρέου με αποτέλεσμα να εκμαυλίσει κι άλλο τη χώρα και ν'αναστήσει για 2η φορά το ΠΑΣΟΚ έχοντας στην κυβέρνηση τον Τούρκογλου.

7) Αύξησε τη φορολογία σε πρωτοφανή σκηνικό, ενώ η φορολογία του, εν τοις πράγμασι φιλελεύθερου Γ.Παπαδοπούλου ήταν χαμηλότατη.



ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!


☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭
☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭
☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭
☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭☭ ☭ ☭
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...