Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία - Το χρονικό (Part 2)

Γράφουν οι: Φραγκίσκος Καστράκης και Δαλάι Λαμαρυνίδης




Σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με το ίδιο θέμα που είχαμε ανεβάσει (και για όσους δεν το διάβασαν μπορούν να το βρουν εδώ) παρουσιάσαμε ένα hall of fame εθνικιστικού παραλογισμού το οποίο προλάβαμε να συγκεντρώσουμε πριν πέσει η σελίδα "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία".


Η σελίδα ανέβηκε ξανά πριν μια εβδομάδα (https://www.facebook.com/imianotgreek) συνοδευόμενη από μία είδηση που δημοσιεύσαμε στο zougla.gr ώστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σασπένς, κατασκοπείας και αστυνομικού θρίλερ στις τάξεις των Ελλήνων εθνικιστών. 
Το άρθρο επί λέξη έγραφε τα εξής:

ΕΚΤΑΚΤΟ-Συνελήφθη διαχειριστής ανθελληνικής σελίδας στο fb

Πρόκειται για μία εκ των τριών διαχειριστών της άκρως ανθελληνικότατης σελίδας "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία" μετά από πολυάριθμες καταγγελίες στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αστυνομίας Ελλάδος! Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του 5ου Σώματος Στρατιωτικών Ερευνών I45K7 ο εντοπισμός της εν λόγω διαχειρίστριας ήταν δύσκολος αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία υπολογιστικών συστημάτων ENIAC κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας της στην Μπογδάνου 47 στα Βριλήσσια. Το όνομα της δεν μας έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι των συστημάτων Ulysses-1, της υπερδύναμης πλατφόρμας εντοπισμού ηλεκτρονικών IP που διαθέτει η χώρα μας ευελπιστούν ότι μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπόλοιπων διαχειριστών.


Μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η είδηση εξαπλώθηκε σαν εμετός στα ίντερνετς και αναδημοσιεύτηκε από sites και blogs εθνικιστικού-συνωμοσιολογικού περιεχομένου σε σημείο να googlάρουμε τη φράση "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία" και να μας βγάζει στις 4-5 πρώτες σελίδες αποτελέσματα με την ψεύτικη είδηση. 


Πανηγύρια και γιορτές ξέσπασαν ευθύς αμέσως γιατί επιτέλους σύμφωνα με τους εθνικιστές πάντα, λειτούργησε και κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα! 
Σύντομα θα έρθει και η ώρα των υπολοίπων άπλυτων αναφώνησαν κραδαίνοντας ψηλά τα ποτήρια και ήπιαν στην υγεία της αστυνομικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού σώματος (τις τελευταίες μέρες το έχω γράψει σε σχόλια και δημοσιεύσεις με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας).

Τα υπολογιστικά συστήματα ENIAC και Ulysses-1 δε, έπεισαν και τον τελευταίο αφυπνισμένο Ελ-ληνα ότι είναι υπαρκτή τεχνολογία εντοπισμού ηλεκτρονικών IP, δώρο από τους φίλους μας τους Ανδρομέδιους. 
Το στήθος του Μπογδάνου φούσκωσε από περηφάνια που έδωσαν το όνομα του σε ολόκληρη οδό στα Βριλήσσια. 





Έτσι λοιπόν τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και το τέρας της παραπληροφόρησης γρήγορα γιγαντώθηκε.
Η ελληνική blogόσφαιρα της ενημέρωσης απέδειξε πόσο αναξιόπιστη είναι και οι εθνικιστές πόσο ηλίθιοι, καθυστερημένοι και αποκομμένοι από την πραγματικότητα.
Παρόλα αυτά αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση!
Πως θα το κατάφερναν αυτό? Διαβάστε παρακάτω με ιδιαίτερη προσοχή τους διαλόγους που ακολουθούν:
Ναι γιατί ως γνωστών για να φτιάξεις μια γαμημένη σελίδα στο facebook απαιτούνται το λιγότερο γνώσεις αστροφυσικής
Σατανικά "έξυπνο" θα προσθέσω εγώ
Τελικά μετά από 4 ώρες τα κατάφεραν
Και ιδού το αποτέλεσμα! Αναμφίβολα ξεπέρασε κάθε προσδοκία...


Οποιαδήποτε επαφή με αυτά τα άτομα προκαλεί αυτοκτονία εγκεφαλικών κυττάρων και κατακόρυφη πτώση IQ.

Εντολή να σας μαζέψουν και να σας χώσουν βαθιά μέσα σε καμιά σπηλιά για να μην σας βλέπει ούτε το φως του ήλιου πρέπει να εκδώσει ο εισαγγελέας, λόγω της ανυπέρβλητης ηλιθιότητας που σας δέρνει.

Το gifάκι αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που θα παρουσιάσουν στο πεδίο της μάχης όσοι Έλ-ληνες εθνικιστές κληθούν να προστατεύσουν την πατρίδα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...