Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

18 Σεπτεμβρίου 2013

Έχω πλέον περάσει την ηλικία που συγχωρεί λάθη, αβεβαιότητες για το μέλλον, ανεμελιά και μαλακίες. Έζησα την Ελλάδα από το 1985 στα πάνω της, τότε που μαζεύαμε επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, ρουσφέτια, φράγκα από τράπεζες με ψίχουλα για επιτόκια, ακριβά αμάξια, δεύτερα αμάξια, τρίτα αμάξια, σπίτια με στεγαστικά... Έζησα την Ελλάδα και στην καμπή της, η οποία ήρθε μεθοδευμένα και βήμα βήμα..


Μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή ένωση, και χειροκροτούσαμε την άνοδο μας... μαζί με τα χειροκροτήματα ήρθε και η κατανάλωση.

Μαζί με την κατανάλωση, ήρθε και το πρώτο βήμα προς την ύφεση.

Η ύφεση ήταν το πάτημα του Χίτλερ, για να έρθει στην εξουσία κάποτε.. Ισχυριζόμενος πως είναι εθνικόφρων πατριώτης. Και ήταν, κανείς δεν του το στερεί αυτό. Εθνικόφρονες πατριώτες όμως, είναι δυστυχώς μόνο οι αμόρφωτοι.. Μιας και η αμορφωσιά, η έλλειψη παιδείας, η έλλειψη γονιδίων με άνω του μέσου ευφυΐας στις 5 τελευταίες γενιές, έφερε τον εθνικοσοσιαλισμό και στα μέρη μας.

Θυμάμαι, πως έζησα τις "χρυσές εποχές" των 700 ευρώ, για να έχω να το λέω στα παιδιά..των πλουσίων, μιας και δικά μου παιδιά δεν θα έχω ποτέ την οικονομική δύναμη να κάνω...

Έζησα και την πτώση μου...

Σήμερα πούλησα το αυτοκίνητο μου, αύριο περιμένω να έρθουν να δουν τις κιθάρες μου, κάπως πρέπει να πάω σουπερ μάρκετ.. κάπως πρέπει να φάω Κύριε Σαμαρά.. Κύριε Κασιδιάρη.. Κύριοι πολιτικοί.


Περπατάω με το κεφάλι σκυμμένο στους δρόμους της Αθήνας, κοιτάζω γύρω μου και αναρωτιέμαι.
Κάθε γωνιά βρωμάει κάτουρο, κάθε στενό βρωμάει σκατά. Σου πέφτει στο δρόμο κάτι, και σιχαίνεσαι να το σηκώσεις. Η Μυρωδιά της Αρρώστιας, της απλυσιάς, της βρώμας έχει ποτίσει στους τοίχους. Πως φτάσαμε εδώ... είχα black out σε κάποια περίοδο εμφυλίου; Που πήγαν όλοι;

Φτάνω στην Ερμού, και αυτό που βλέπω με ρίχνει σε κατάθλιψη. Το πτώμα, η σκιά, το περίττωμα που απέμεινε πίσω, από την πολυπερπατημένη και πανέμορφη κεντρική μας βόλτα...Σε κάθε γωνιά ένα πρεζάκι, ένας ζητιάνος.. που είναι οι Έλληνες; που είναι αυτοί που βολτάρουν στα καταστήματα; Γιατί βλέπω μόνο σκουρόχρωμους.. ακόμα και αυτοί πλέον είναι λίγοι.
 ...


 

Χθες πέθανε ένα παιδί, 30 ετών, και λέω παιδί γιατί στην ίδια ηλικία δεν θεωρώ τον εαυτό μου ενήλικα... Πέθανε από 2 μαχαιριές.
Δεν ήταν ούτε ναυτικός, ούτε μούτσος, ούτε εγκληματίας. Τον μαχαίρωσαν πολιτικοί του αντίπαλοι. Η "δράση του" όπως λέγεται ήταν αντιφασιστική. Τον μαχαίρωσαν "φασίστες", μπροστά στα μάτια της συντρόφου του.

Τον κυνηγούσαν στην Παναγή Τσαλδάρη, και κανένας "άνθρωπος" δεν βγήκε να βοηθήσει.
Τον έκλεισαν μπρος πίσω "παλικάρια" με μαύρες μπλούζες και διακριτικά της Χρυσής Αυγής.. Τον μαχαίρωσε αυτός που τους έκανε κουμάντο, λένε οι μάρτυρες.

Μια φορά στη Καρδιά και μια στο στομάχι... Πέθανε μέσα σε μια ώρα, γιατί το ασθενοφόρο του κρατικού Νικαίας (έχω νοσηλευτεί εκεί, έφυγα με σπασμένο χέρι το οποίο ξέχασαν να μου φτιάξουν, και το παραδέχτηκαν 3 μήνες μετά ότι έγινε λάθος, αλλά είχε δέσει μόνο του) άργησε μισή ώρα με 40 λεπτά...

Η Παναγή Τσαλδάρη από το κρατικό Νίκαιας είναι 5 ακριβώς λεπτά μακριά, 10 με τα πόδια.
Το παιδί πέθανε στο δρόμο, τρομαγμένος, κυνηγημένος, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Δεν με ενδιαφέρει αν έφταιγε, δεν με ενδιαφέρει αν ήταν θύμα. Ήταν ένα παιδί.

Πετάχτηκαν όλοι οι αριστεροί της πούτσας και του ζαρωμένου αρχιδιού και φωνάζουν "ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ... Φασισμό στο φασισμό δηλαδή, και νομίζουν μάλιστα, ότι αυτοί είναι καλύτεροι!! νομίζουν ότι αξίζουν παραπάνω από μια τρίχα απ' τα αρχίδια ενός φασίστα, ενός μαχαιροβγάλτη χρυσαυγίτη... το νιώθουν, το ζουν, το πιστεύουν..

Τι απέγινε στον τόπο μου; Τι σκατά έχει συμβεί; πως άλλαξαν όλα προς το χειρότερο σε 2 χρόνια.. Νιώθω σαν να πέρασε μια μέρα μόνο.

Τα ίδια σκατά είστε όλοι.

Τον ίδιο πάτο του πηγαδιού αξίζετε.. μακάρι ο Μελιγαλάς να σας χωρούσε όλους, αριστερούς δεξιούς.

Καρκίνο στα σπίτια σας.

Τσεκάρετε αυτά, και ευχηθείτε ολόψυχα καρκίνο και σεις...

Πέτρος Γαϊτάνος (θεοφοβούμενος τραγουδιστής): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»

Βύρων Πολύδωρας (δεξιός καραγκιόζης - ΝΔ): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»

Θάνος Τζήμερος (νεοφιλελεύθερος καραγκιόζης - ΔΗΞΑΝ): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.»

Στέφανος Κασιμάτης (δημοσιογραφικός υπάλληλος του ομίλου Αλαφούζου): «Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως.»

Παναγιώτης Ψωμιάδης (δεξιός καραγκιόζης - ΝΔ): «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»

Γιάννης Πλούταρχος (σκυλαδοπόπ τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»

Γιώργος Τράγκας (δημοσιογραφικός λοβιτούρας -όπου φυσάν τα φράγκα): «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..» | «Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου» (βλ. περισσότερα: http://jungle-report.blogspot.gr/2013/04/mein-tragas.html)

Μιχάλης Κατσιγέρας (δημοσιογραφικός υπάλληλος του ομίλου Αλαφούζου): «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής»

Ντόρα Μπακογιάννη (νεοφιλελεύθερη διαπλεκόμενη - ΝΔ): «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το "σεις και με το σας"»

Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογραφικός υπάλληλος του ομίλου Αλαφούζου): «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»

Νότης Σφακιανάκης (σκυλαδοπόπ τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.»
Ανδρέας Λοβέρδος (πέρα-δώθε πολιτικάντης): «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...