Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Φετιχισμός οδυρμός και παλινδρόμηση (Μέρος 2)

 




                                                                       
Σήμερα θα συνεχίσω στην καταπληκτική αυτή στήλη περί φετιχισμώνε, αναλύοντας τους βασικούς κανόνες του BDSM ( Bondage - Discipline, Dominance - Submission, Sadism - Masochism ). Δηλαδή "Δεσμά & Πειθαρχία, Κυριαρχία & Υποταγή, Σαδισμός & Μαζοχισμός".




Περιγράφει το ερωτικό παιχνίδι, αναμεσα σε συναινούντες ενήλικες, που συμπεριλαμβάνει ακραίους μεταξύ τους ρόλους. Οι 2 πιο βασικοί ρόλοι είναι του "κυρίαρχου" και του "υποτακτικού". Οι "κυρίαρχοι" του παιχνιδιού είναι εκείνοι που ελέγχουν την ερωτική δραστηριότητα και τους "υποτακτικούς" σ' αυτήν παρτενέρ τους. Οι "υποτακτικοί" συνεπώς, είναι εκείνοι που δέχονται τον έλεγχο του "κυριαρχικού". Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να επιτευχθεί είτε στα πλαίσια μιας συνάντησης αυτών, είτε στα πλαίσια μιας πιο μακροχρόνιας σχέσης. Τα άτομα που συμμετέχουν σ΄ αυτήν, παρότι συμπεριλαμβάνει την πρόκληση πόνου και το ξεφτιλίκι, την απολαμβάνουν.
Μόνο ο Καρύδης δεν την απολαμβάνει γιατί όπως έχει ανακοινώσει, δε συμμετέχει σε ξεφτιλίκια.
                                          


                                                                
                       

     
   Αυτοί/Αυτές που δέχονται λοιπόν να συμμετάσχουν σε ξεφτιλίκια καλό είναι να πάνε με συναίνεση και ασφάλεια. Για να υπάρχει συναίνεση θα πρέπει να υπάρχει και σχετική πληροφόρηση που περιλαμβάνει την κατεύθυνση της συνεδρίας, τους πιθανούς κινδύνους, τη χρήση λέξης ασφαλείας ("safeword") και ποια θα είναι αυτή, καθώς επίσης και τις διαπραγματεύσεις πριν το παιχνίδι, κυρίως όταν οι παρτενέρ δε γνωρίζονται καλά. Καταλάβατε πουτανάκια; Ποτέ ξυπόλυτοι στ΄ αγκάθια! Μη φάτε κανά σκαμπιλάκι κι αρχίσει το δάκρυ να πέφτει κορόμηλο!.. Αλλά ακόμα και σ΄αυτήν την περίπτωση ο αφέντης ή η αφέντρα υπεχρεούται να σας κάνει πατ πατ και να αναλάβει δουλειά Τένιας Μακρή.
     







                                                 
Μέσα σ' αυτό το παιχνίδι εξουσίας και υποταγής ανήκουν κάποιες ακόμη βασικές έννοιες. Όπως:


Bondage - Δεσμά / Δέσιμο : Σύνολο τεχνικών που εφαρμόζεται σε άτομο υποτακτικού ή μαζοχιστικού προσανατολισμού, με σκοπό τον περιορισμό κινήσεων του.

Bottom : Γενικός όρος που δηλώνει άτομο συνήθως - αλλά όχι υποχρεωτικά - υποτακτικού προσανατολισμού (Submissive/sub, slave)

Top : Γενικός όρος που δηλώνει κατά κανόνα - αλλά όχι υποχρεωτικά - άτομο κυριαρχικού προσανατολισμού (Dom/me, Master, Mistress)

Discipline : Κάθε ενέργεια ή μεθοδική εφαρμογή ενεργειών η οποία αποσκοπεί στην εκπαίδευση ενός υποτακτικού ατόμου, στη διδαχή κωδίκων συμπεριφοράς, κανόνων και πρωτοκόλλων σύμφωνα με τις επιθυμίες και εντολές του κυριαρχικού μέλους D/s ή M/s σχήματος.

Dominatrix : Από το θηλυκό γένος του όρου "dominator" (κυρίαρχος ) στη λατινική γλώσσα. Το άτομο που προσφέρει σαδομαζοχιστικές, D/s συνεδρίες, σε άτομα υποτακτικού προσανατολισμού επί πληρωμή. Συνώνυμο: Pro Domme - Professional Dominatrix, Εππαγγελματίας Κυρίαρχη

Dungeon : Ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος, για σαδομαζοχιστικές συνευρέσεις.

Foot fetish - Podophilia : Ο σεξουαλικός ερεθισμός από τα πόδια, η αναγωγή των ποδιών σε φετίχ.

Switch : Το άτομο που αντλεί ικανοποίηση και απόλαυση αλλάζοντας ρόλους από υποτακτικό σε κυριαρχικό και αντίστροφα.

Slave - σκλάβος, σκλάβα : Το άτομο που παραδίδει τον πλήρη έλεγχο του σε κυρίαρχο άτομο μέσα από διαδικασίες πλήρους συναίνεσης, λογικής και πνευματικής διαύγειας.

Sadomasochism - Σαδομαζοχισμός : Σύντμηση των όρων σαδισμός και μαζοχισμός. Συνήθως ο όρος δηλώνει μια αμοιβαία, συναινετική δραστηριότητα με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση που περιλαμβάνει κάποια μορφή επιβολής πόνου, περιορισμών ή ανταλλαγής ελέγχου.

Vanilla : Λογοπαικτικός όρος, εφεύρημα των BDSMers που υποδηλώνει οτιδήποτε σχετικό με τη συμβατική, συνήθη σεξουαλικότητα.



Kαι ναι! 'Oπως καλά καταλάβατε πουλάκια μου ήρθε η ώρα των αγαπημένων σας αλλόκοτων και ψυχασθενικών φετίχ:


1. Αγαλματοφιλία ή Πυγμαλιονισμός (Agalmatophilia Pygmalionism): Ερωτική έλξη ή ερεθισμός από αγάλματα, μανεκέν ή την ακινησία γενικά. ( Φανταστείτε τι τραβάνε τα καημένα αγαλματάκια που τιμάτε, απο επιτήδειους σεξομανείς τις κρυες νύχτες..)

2. Αναισθησιοφιλία (Anesthesiophilia): ( Να τη βρίσκεις με το να σκας τηγανιές σε κεφάλια.)

3. Αποτεμνοφιλία (Αpotemnophilia): Ερωτική διέγερση ή ερεθισμός από τον ακρωτηριασμό (άκρου, δακτύλου ή γεννητικού οργάνου). ( Ειδικά αν ακρωτηριάσεις το τελευταίο, την ηδονή θα τη νιώσεις στο πετσί σου..)

4. Αραχνοφιλία (Arachnophilia): Ερωτικό παιχνίδι ρόλων με θέμα τις αράχνες. (... 2 χέρια, 3 πόδια, 7 βυζιά.)

5. Αρπαξοφιλία (Harpaxophilia): Η ερωτική διέγερση ή ερεθισμός από την ληστεία. ( Να πως μπορεί να δικαιολογηθεί ένας ληστής στο δικαστήριο.)

6. Ασφυξιοφιλία (Αsphyxiophilia): Σεξουαλική έλξη στην ασφυξία (έλεγχο αναπνοής) περιλαμβανομένης και της αυτοερωτικής ασφυξίας. ( Το πνίγουν το κουνέλι τελικά..)



Οποιαδήποτε απορία, σκέψη ή ανωμαλία επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί με την αγαπημένη σας διεστραμμένη δαιμονική καλόγρια, τα σχόλια είναι ανοιχτά.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...