Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

6 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ενώ ακούς τρομοκρατία και αυτόματα στο μυαλό σου έρχονται εικόνες με διαμελισμένα κορμιά,συντρίμμια και θρύψαλα παντού,εδώ θα προσπαθήσουμε να δούμε και να αναλύσουμε με σοβαρότητα -ναι καλά- το νόημα πίσω από το καμουφλάζ της λέξης τρομοκρατία.
Facts about τρομοκρατία λοιπόν σε 2 μέρη για να μη σας χαλάσω την σπαρίλα ρεμάλια.






1)Η τρομοκρατία λειτουργεί τέλεια!

Ενώ η Αλ Κάιντα ξόδεψε  $500,000 για να εκτελέσει το "έργο" της την 11/9,η μαμά Αμέρικα απ'την άλλη δαπάνησε $5.000.000.000.000 (5 τρις για να μη το κουράζετε) για την αντεπίθεση!Με άλλα λόγια για κάθε δολάριο που "οι κακοί" ξόδεψαν,χάθηκαν 10.000.000€.Επίσης την 11/9 σκοτώθηκαν 2.996 άτομα και από την "απάντηση" χάθηκαν 224.475 ζωές πλας άλλα 7.8 εκατομμύρια πρόσφυγες που ήρθαν να προστεθούν στα θύματα.(Προφανές θα συμπληρώσω το πόση μαλακία μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους)
Η τρομοκρατία λειτουργεί περισσότερο από ποτέ τελικά  και πάμε να δούμε παραδείγματα για την αποτελεσματικότητα της.
Παράδειγμα πρώτο:Παίρνεις ένα όπλο,πας στο γραφείο σου,χαμογελάς και πυροβολείς στο κεφάλι 5-6 συναδέλφους σου.
Παράδειγμα δεύτερο:Ξοδεύεις γύρω στα 100€,φτιάχνεις μια αυτοσχέδια βόμβα,την τοποθετείς σε πολυσύχναστο σημείο και ανατινάζεις ένα αμάξι εις το όνομα της Τζιχάντ ενώ φροντίζεις όλως τυχαίως να βρίσκονται κάμερες τριγύρω.
Θες να αναλύσουμε περαιτέρω σε ποια περίπτωση απο τις 2 θα καταφέρεις να βάλεις ένα ολόκληρο έθνος σε συναγερμό και πόσα άτομα θα καταφέρεις να κλείσεις στα σπίτια τους κυριαρχώντας στο υποσυνείδητο ενός ολόκληρου λαού?Μπα ε?

2)Προφανώς Οτιδήποτε μπορεί να ονομάζεται "τρομοκρατία"



Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας!Μάλιστα...Σύμφωνα με τα φιλελεύθερα μυαλά ο σύγχρονος δημοκρατικός (πάνω από όλα) κόσμος μας ενάντια στους πρωτόγονους άγριους που πάνε τον πολιτισμό χίλια χρόνια πίσω σκοτώνοντας αθώα παιδιά.Με τα ίδια φιλελεύθερα μυαλά που ενώ δημιουργούν την ιδέα του αντιτρομοκρατικού πολέμου,στο τέλος αναρρωτιούνται : "Και πώς θα ξέρω οτι έχει τελειώσει?"
Και ενώ είχαμε φρέσκια στο μυαλό μας την ιδέα του ιερού αυτού πολέμου,σκάει είδηση οτι όποιος αγόρασε ή πούλησε μαριχουάνα είναι τρομοκράτης?ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΧΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ?
Και οκ!!Πες οτι τα χρήματα απο τα ναρκωτικά πάνε σε τρομοκρατικές οργανώσεις.Το οτι ονομάστηκε πράξη τρομοκρατίας η αίτηση ανέγερσης κοινοτικού έργου στην Νέα Υόρκη μόνο και μόνο επειδή αιτήθηκε απο Μουσουλμάνους?Η απαίτηση περικοπών εις το όνομα της "οικονομικής τρομοκρατίας" όπως ανακοίνωσε το Κογκρέσο?Η διαρροή μυστικών εγγράφων της κυβέρνησης στον τύπο και τόσες άλλες τρομοκρατικές ετικέτες που έχουν κολληθεί για τις εκτρώσεις ή για τα δικαιώματα  των διαδηλωτών για παράδειγμα...
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!

3)Είναι πολύ δύσκολο να έρθει εις πέρας μια τρομοκρατική ενέργεια.

Δεν ξέρεις οτι είμαστε στη μέση μιας επικής σύγκρουσης των πολιτισμών και το ριζοσπαστικό Ισλάμ καθώς και όλος ο δυτικός κόσμος θα πρέπει να σβηστούν απο την γη για πάντα???
Ξύπνα βλήμα!Για να γίνεις τρομοκράτης πρέπει να έχεις και θέληση-βούληση!
-Βάλε σε ένα σακίδιο λίγo C4.Πήγαινε σε μια συναυλία. Έκρηξη-5.000 νεκροί.
-Γέμισε ένα αμάξι λίπασμα.Πάρκαρε το σε ένα εμπορικό κέντρο. Έκρηξη-10.000 νεκροί.
Καλή φάση.Αυτή θα είναι η νέα πραγματικότητα.Βομβιστικές επιθέσεις κάθε εβδομάδα και διασκέδαση ασφαλείας στο mall με στρατιώτες αρματωμένους με Μ4 στην περίμετρο.



Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής βλέπουμε μόνο μερικούς καθυστερημένους να προσπαθούν να το παίξουν τρομοκράτες για να σπάσουν την ανία. Όπως στον μαραθώνιο της Βοστώνης για παράδειγμα.
Και προτού έρθεις αγαπητέ παπάρα παντογνώστη να πεις "Ούστ καριόλα που θα τολμήσεις να χλευάσεις τέτοιες καταστάσεις" θα σου πω το εξής:Μπορεί να προκλήθηκε ο θάνατος 3 ανθρώπων αλλά τράβα διάβασε για τις διπλάσιες δολοφονίες που γίνονται καθημερινά με την βία των συμμοριών παγκοσμίως για να μη πω μόνο στην Αμερική ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.
Αναρωτήθηκες γιατί στη Βοστώνη υπήρξαν μόνο 3 θάνατοι όχι παραπάνω?
Πάμε πάλι....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
Εκτός και αν οι αυτοσχέδιες βόμβες με μαγειρικά σκεύη και πυροτεχνήματα έχουν αντικαταστήσει τα φορτηγά γεμάτα με νιτρικό αμμώνιο.
Κάνε ένα βήμα τώρα μακριά από την γραμμή αναζήτησης του google και πάμε παρακάτω.


Τέλος πρώτου μέρους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...