Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!



Παρατηρώντας τους επαΐοντες στα ΜΜΕ (μεσα μαζικης εξαπατησεως),να κάνουν αναλύσεις επί των αναλύσεων για την ατελέσφορη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η χώρα μας, δεν ξέρεις αν πρέπει να αηδιάσεις με τις πομφόλυγες των κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων και γλειφτών των μεγαλοεπιχειρηματιών κλπ νταβατζήδων, οι οποίοι προκειμένου να ανελιχτούν στην πυραμίδα της σημερινής σαπίλας που ονομάζουν 'δημοκρατία', είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν κάθε ιδανικό, κάθε αξία, να σκοτώσουν τη μάνα τους, να βιάσουν τον Μπαζάνη και να υποστούν κάθε εξευτελισμό, ώστε να φωτογραφηθούν από κάποιον ημιπρέζακα φωτογράφο ενός σάπιου παραλιακού μπαρ ή να δώσουν συνέντευξη σε φυλλάδες τύπου athens voice. Ουδείς εξ αυτών, αναφέρεται στο καταστροφικό δίπολο, διάλυσης κάθε πνευματικής ικμάδος του τόπου, το οποίο είναι : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, συνεπικουρούμενο βέβαια από τον Ιουδαιοχριστιανισμό, τον οποίον θα αναλύσουμε εκτενώς σε άλλο επεισόδιο. Μαζί με το Πουλέν, τον Μπαζάνη. Πάμε όμως να περιγράψουμε τα 2 συστήματα με απλές λέξεις για τους αδαείς.


Δημοκρατία: Είναι το πολίτευμα των μέτριων. Το πολίτευμα όπου συγκρίνουμε την ποιότητα με την ποσότητα. Οι 5 έχουν δίκιο δηλαδή, επειδή είναι 5. Οι 2 έχουν άδικο επειδή είναι 2. Είναι το πολίτευμα όπου κυβερνούν το λαό αυτοί που είναι αρεστοί και φανφαρολόγοι, όχι οι άξιοι και ειλικρινείς. Πάνω απ'όλα όμως είναι αντιφυσικό πολίτευμα. Οι δημοκράτες διακηρύσσουν ότι όλοι είμαστε ίσοι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ακουστεί μετά το 'δε συμμετέχω σε ξεφτιλίκια'. Ίσοι ως προς ΠΟΙΟΝ; Και σας λέω εγώ:

                             



Είμαστε ίσοι, σύμφωνα με τα κριτήρια που επέλεξαν οι δημοκράτες!! Όποιος ξεφύγει της κοινής γραμμής διαγράφεται, είτε χαρακτηρίζεται φασίστας, αναρχικός κλπ. Γιατί είναι αντιφυσικό όμως; Γιατί στη Φύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ! Πάντα κάτι είναι ανώτερο του άλλου και κατώτερο από ένα άλλο. Σαν τον Ολυμπιλαγό στην Ευρώπη δηλαδή, που ενώ γελάνε και οι πέτρες, στην Ελλάδα το παίζει μάγκας. Η Ισότητα αυτή κατεβάζει τον ανώτερο στο επίπεδο του κατώτερου. Όμως πέραν όλων αυτών, η Δημοκρατία είναι το πουτανάκι του Καπιταλισμού. Για να διαλύσεις τον σιχαμένο καριόλη γέρο καπιταλισμό, τον ολετήρα των Εθνών και της Εργατικής Τάξης, πρέπει να καταλάβουν οι προλετάριοι ότι η δημοκρατία πρέπει να πάει στο διάολο και να βρεθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τα δυο αυτά συστήματα τείνουν να αναφέρονται σαν ένα, εφόσον κοινοβουλευτική δημοκρατία σημαίνει ελεύθερη οικονομία, ελεύθερη διακίνηση οικονομικού συναλλαγματικού μέσου.


 Κατά πολλούς, η δημοκρατία είναι το πιο απαιτητικό πολίτευμα, διότι απαιτεί πολίτες με υψηλή ευφυΐα, μόρφωση, αντίληψη, αίσθημα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας καθώς και υψηλού κοινωνικού αισθήματος. Ακόμα, πως είναι το χειρότερο πολίτευμα, αλλά και το καλύτερο εν σχέση με τα άλλα υπάρχοντα πολιτεύματα. Μερικά παραδείγματα, είναι η δημιουργία φιλαρχίας και αίσθημα εκμετάλλευσης των άλλων, από όσους βρίσκονται σε σχέση ισχύος, καθώς η «δημοκρατίες» συχνότατα παρουσιάζουν έλλειμμα δημοκρατίας και ισότητας. Η παρουσία ικανών και ευφυϊών πολιτών στα κοινά της πολιτείας, εκκολάπτει φαινόμενα φιλαρχίας, κόντρας και εσωτερικών συντεχνιών, που ζουν παρασιτικά, εις βάρος του συνόλου. Από την άλλη μεριά , πρέπει να τονιστεί πως η δημοκρατία, τουλάχιστον στη θεωρία, είναι το πιο δίκαιο πολίτευμα, εφόσον δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να αναζητήσει το δίκαιο του στα δικαστήρια, εναντίον ακόμα και του πιο ισχυρού πολίτη. Ο καπιταλισμός βασίζεται στην ισχύ του οικονομικού συναλλακτικού μέσου και στην ελευθερία διακίνησης του. Παράλληλα με την ελεύθερη οικονομία, συνυπάρχει και η αρχή της παρεμβατικότητας.

Οι κεφαλαιοκράτες αιμοδιψείς συχνά προτάσσουν το προπαγανδιστικό επιχείρημα' ελεύθερη οικονομία σημαίνει ελευθερία του ανθρώπου, ανάπτυξη, βελτίωση' κλπ. Τι ωραία που ακούγονται!! Είναι σαν το all time classic του συζύγου που βλέπει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με 3 παπαρδέλες στο στόμα και αυτή, αφού φτύνει τα χυσαμόλια λέει 'αγάπη μου *μπεερπ' εν είναι αυτό που νομίζεις'!!



                                



 Τι σημαίνει λοιπόν 'ελευθερία' για τους νταβατζήδες κοπρόσκυλους; Σημαίνει να πατάει επί πτωμάτων το 0.3% της κοινωνίας, ώστε να έχει δούλους το υπόλοιπο 99,7%! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ! Τι; Παικτικότητα; ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΕΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ! Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου, οπότε εφόσον είσαι ΠΑΡΑΣΙΤΟ στο κοινωνικό σύνολο, σου παίρνω ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ το εργοστάσιο και σε στέλνω στα gulag. Και φωνάζω και το Ζίγκο να σου τραγουδάει χιπ χοπ στα τάγματα εργασίας. Κακά τα ψέματα σύντροφοι και συναγωνιστές. ΜΟΝΟ ένα ολοκληρωτικό πολίτευμα το οποίο θα ελέγχει τον τύπο (που ξέρουμε πως ο τύπος είναι η φωνή της Τρόικας, των μεγαλοεργολάβων και τον πλουτοκρατών) θα μπορέσει να κρατήσει τα συμφέροντα του Λαού, μακριά από τα αρπακτικά. Εγχώρια και μη. Εξάλλου το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Ο εργάτης προλετάριος όμως έχει. Είναι η σάρκινη κοίτη του βιολογικού ποταμού των προγόνων που ρέει μέσα του. Είναι οι ωδές των Ποιητών και οι σκέψεις των Φιλοσόφων. Αν ελέγχεις και λογοκρίνεις τον τύπο, τότε απωθείς τους εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης από το Λαό και τις μάζες. Και αυτό σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν οι 'πολλοί', οι οποίοι σκέφτονται ΠΑΝΤΑ ατομικιστικά και όχι με γνώμονα το κοινό καλό και την πρόοδο της κοινωνίας. Ακολουθεί η άποψη του καλύτερου στρατηγού στον 20ο αιώνα για τη Δημοκρατία και τον Καπιταλισμό.



''Αυτή λοιπόν ή Δημοκρατία είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το όποιο ό Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το όποιο κατορθώνει ό Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέληση του ως τη λαϊκή θέληση.


Αυτό το είδος τής Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα πού απαιτούν κεφάλαια. Επομένως μόνον οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανα τους μπορούν να κάμουν τέτοιους αγώνες. Άνθρωποι ή και ομάδες ανθρώπων χωρίς κεφάλαια, όσο μεγάλα και αν είναι τα ιδανικά πού υπερασπίζονται, είναι προορισμένοι να χάσουν.

Όταν δε έχει κανείς τις εφημερίδες τότε μορφώνει και την Κοινή Γνώμη όπως θέλει. Και αν ακόμη υπερασπίζεται πράγματα πού γυμνά θα τα αποστρέφετε ο λαός, τα σκεπάζει με τέτοια δημοσιογραφικά ρούχα ώστε να τα καταπίνει ο λαός. Ή και αν δεν τα καταπίνει, βάζει τις εφημερίδες να γράφουν πώς τα κατάπιε. Και τότε ο καθένας πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τα κατάπιαν. Και υποτάσσεται και αυτός.

Λοιπόν η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιο παιδί του Καπιταλισμού, και το όργανο του που επιβάλλει τη θέληση του κάνοντας την να φαίνεται ως η λαϊκή θέληση. Από την άλλη μεριά ο Καπιταλισμός, για να συσσωρεύσει τα κεφάλαια στα χέρια πού τον εκπροσωπούν, και να κάμει όλον τον άλλο κόσμο σκλάβους του -μα σκλάβους πού να νομίζουν πώς είναι ελεύθεροι- έχει ανάγκη της ελευθερίας οικονομίας και του περιορισμού του Κράτους από κάθε επέμβαση εις την οικονομία της Κοινωνίας. Και αν πάλι πού και πού χρειάζεται καμιά επεμβασούλα, πάλι πρέπει η μηχανή του Κράτους να είναι στα χέρια του, ώστε η επέμβαση, πάντα όσον το δυνατόν μικρότερη, να είναι πάντα προς όφελος του.

Κράτη πού επικρατεί η διευθυνομένη οικονομία, όσον και αν είναι δημοκρατικά -και εννοούμε τέτοια πού αποσκοπούν το γενικό συμφέρον του λαού δεν συμφέρουν στον Καπιταλισμό. Γιατί μέσα σε τέτοια Κράτη δεν είναι δυνατή η εκμετάλλευση του συνόλου του Λαού από τούς εκπροσώπους του Καπιταλισμού. Ακόμα δε περισσότερο όταν αυτά τα κράτη είναι και ολοκληρωτικά. Γιατί εκεί μέσα ούτε καν τον Τύπο μπορεί ο Καπιταλισμός να έχει στα χέρια του, ούτε την Κοινή Γνώμη να διευθύνει κατά τα συμφέροντα του, ούτε με κομματικές μανούβρες να αναποδογυρίζει ό,τι δεν τον συμφέρει, ούτε με εκλογές να γίνεται κύριος τής Κρατικής Μηχανής...''
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...