Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Λέμε ναι στην κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία

Εν έτη 2013 σε μια σύγχρονη Ελλάδα, σε μια σύγχρονη εξελιγμένη με βάση τα δυτικά πρότυπα κοινωνία, αμερικανίζουσας συμπεριφοράς και αφρικανικής παιδείας, βρίσκομαι εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο 4Χ4 (παράδεισος σε σχέση με αυτά που έχουν άλλοι σήμερα) και ψυχολογικά αναγκάζομαι να γράψω κάτι, για να ξεκινήσει επιτέλους αυτό το γαμημένο μπλογκ, που μέρες τώρα μαζεύει υλικό... 









Άντε να δούμε.. Και τι να δούμε;
Σε τι να αναφερθώ; επικαιρότητα; άντε επικαιρότητα..


Υπέπεσε τυχαία, σήμερα το πρωί στην αντίληψή μου (ναι, είμαι πρωινός τύπος)
πως συζητιέται στη Βουλή η κατάργηση των Θρησκευτικών από τα Γενικά και Τεχνικά Λύκεια.

Θα έλεγα πως ξαφνιάζομαι ευχάριστα, αλλά τη χαρά μου πρόλαβαν οι δεξιόστροφοι εθνικολόγοι υψηλού φρονήματος..

Αισθανόμενοι τιμή δια την κατάντια στην οποία ξέπεσε ο Ελληνισμός, από την είσοδο του Εβραϊκού στοιχείου και έπειτα.. Οι Δούλοι του Εβραϊσμού, οι μωαμεθανοί της πίστης, η αφρόκρεμα της αμορφωσιάς και της Ελληνικής Αλ-Κάϊντα, έσπευσε να κατακρίνει το γεγονός, δηλώνοντας μάλιστα πως τίθεται θέμα διατήρησης του Ελληνικού στοιχείου, των Ελληνικών παραδόσεων, των αξιών...

Ακούστηκαν αρκετοί γδούποι από τις βαρυσήμαντες αυτές δηλώσεις, ενώ έκαναν γκελ στα αρχίδια μου πέφτοντας στο πάτωμα..

Γέλασα δυνατά..
Εδώ δεν είστε ικανοί να κρατήσετε τη γλώσσα σας ζωντανή..

Κάθε χρόνο μεγαλώνετε αμόρφωτους, αναλφάβητους, ανορθόγραφους ξεφτίλες για παιδιά σας.. Τα Greeklish και τα smartphone να κρατήσετε για παράδοσή σας. Η μόνη παράδοση που γνωρίζει ο Νεοέλληνας, είναι η παράδοση που κάνει το σουβλατζίδικο της γειτονιάς του..


Σταμάτησα ότι έκανα, και σκεφτόμουν για λίγο το πως μεγάλωσα..

- Γεννήθηκα και βαφτίστηκα χωρίς να έχω δικαίωμα επιλογής, χριστιανός ορθόδοξος.

- Διδάχτηκα μια θρησκεία η οποία από μικρή ηλικία χαράχτηκε στο μυαλό μου, σμιλεύοντας μια προσωπικότητα σκλάβου.. ΔΟΥΛΟΥ, ενός Θεού που δε γνώρισα ποτέ.

- Γιόρταζα για πολλά χρόνια Αγίους καθημερινά, και δε μου φαινόταν καθόλου παράξενο ότι παράλληλα με τη γιορτή, κινείται η αγορά..

- Προσκυνούσα πόρνες, κλέφτες, δολοφόνους, που σε κάποιο σημείο της πτώσης τους, σκέφτηκαν "ρε σύ, μαλακίες κάνουμε τόσο καιρό, πάμε να μονάσουμε, ποιός τα γαμάει τα μουνάκια και τα λεφτά"... και αγιοποιήθηκαν αφήνοντας το πρώτιστο βίο πίσω τους.

- Ξυπνούσα κάθε Κυριακή για να πάω, στον Ναό..του Θεού..

Ενός Θεού που έχει ανάγκη από πολυτελείς ναούς, σμιλευμένα από χρυσάφι κακόγουστα μενταγιόν, μπαστούνια και ..κορώνες..

Ενός Θεού που αποφάσισε να σου δώσει μέσω του πρώτου κληρικού, δέκα εντολές, δέκα συγκεκριμένες εντολές με το τι θέλει αυτός να κάνεις..

Φυσικά οι Εντολές δεν έχουν την ικανότητα του update, οπότε η παιδοφιλία, η ζωοφιλία, η κτηνοβασία, η καταστροφή του πλανήτη, δεν ανήκουν στα 10 πράγματα που δεν θέλει να κάνεις..

Μάλιστα, εάν κρίνει κανείς από τους απεσταλμένους του μέσα στις εκκλησίες, ίσως και ο ίδιος να γουστάρει ένα παιδικό κωλαράκι που και που.. μιας και καθ εικόνα και ομοίωσή του είμαστε φτιαγμένοι.. σωστά;

Μεγαλώσαμε βαφτισμένοι στην ημιμάθεια, σχεδόν αμόρφωτοι μέσα στην ίδια μας την άγνοια, νομίζοντας πως διδασκόμασταν αγάπη, κριτικάροντας τα ρούχα και τα μαλλιά, των "πελατών" της Εκκλησίας σε κάθε γάμο, βαφτίσια ή κηδεία που πηγαίναμε, ενώ την ίδια στιγμή έπρατταν την αγάπη άτομα που ποτέ δεν γνώρισαν χριστό.. και παναγίες.

Δεν είναι γνωστή η απάντηση που πήρε κάποιος, όταν έθεσε δημόσια το ερώτημα "πως θα φέρουμε τα παιδιά κοντά στην εκκλησία"... "Καταργώντας κάθε είδος μόρφωσης και εκπαίδευσης"

Αρκετά με τις αερολογίες.. Ήδη η ώρα έχει πάει 11 και όπου να ναι θα αξιωθεί να έρθει το περιπολικό που περιμένω από τις 9, μιας και αξιώθηκαν κάποιοι χριστιανοί να μου σπάσουν & κλέψουν το αυτοκίνητο... (Γιατί Θεέ; δώσε καρκίνο στις οικογένειες τους, και θα σου δώσω λαμπάδες!)

Πάμε λοιπόν, στο ψαχνό..

Σκέψου λίγο την αντιμετώπιση που έχουν - είχαν, θα είχαν στο μέλλον ακόμη παιδιά διαφορετικού Θεού, θρησκείας, καταγωγής, χρώματος, από τα κωλόπαιδα που μεγαλώνεις με το "πας μη έλλην βάρβαρος" για καλημέρα σε μια πολυπολιτισμική χώρα.

Σκέψου τον ρατσισμό που προάγεις μόνο μέσω της ταμπέλας "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" που φοράς σε μωρά... ΣΕ ΜΩΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... εκμεταλλευτές των άγονων περιοχών του νου.

Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος, αν δεν χώριζε τους ανθρώπους χρώμα, θρησκεία, ταμπέλα.. Σκέψου μετά, αν θα ήταν καλύτερα τα αυριανά παιδιά, να ΜΗΝ διδάσκονται μίσος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...