Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

χΔ χΔ χΔ χΔ ........................


Ναι κυρίες και κύριοι. Καλά διαβάσατε. 


Τι ερωτήσεις μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος?! ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΡΩΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΑΝΑΛΙΑ...


εσμε, κατά το χέσε με, χεσ' με, χεσμε, εσμε. το "χΔ" οκ. Ξέρει ο Θοδωρής τι είναι.


Αρκετά με τις μαλακίες.
Λοιπόν, μόγληδες, βγήκε αυτό : 
Απλά απίστευτος δίσκος από μια απίστευτη μπάντα, η οποία δεν έχει δισκογραφική(!!!). Τα παιδιά έβγαλαν μόνοι τους τον δίσκο. Τον ακούω από την 1η του μήνα καθημερινά. Ένα δείγμα παρακάτω.







Στα κυριότερα νέα όμως.
Η αγαπημένη μας, Εξόζετ FC, έφτασε αισίως στο τέλος του πρώτου γύρου της δεύτερης σεζόν και βρέθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα, όμως, παίχτηκε η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε την Χαρά FC, βγήκε νικήτρια και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα.
Παρακάτω βλέπουμε τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Επιπέδου 1.


Επίσης, η ομάδα βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου και αντιμετωπίζει, αύριο, την FC Jamy. Στο πρώτο ματς, ηττήθηκε με σκορ 3-1 και τώρα ελπίζει στην ανατροπή που θα δώσει στην Εξοζετ FC το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Τέλος, μια φωτογραφία με όλο το ρόστερ της ομάδας και τους παίκτες που πλαισιώνουν την βασική εντεκάδα.






ps: μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι γκολντ στο λολ. στανταράκι. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...