Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στοιχηματικές προβλέψεις για 19, 20 και 21 Νοεμβρίου


Η λατρεία του κουβά χρονολογείται από τα πρώτα βήματα του ανθρώπου, όπου και δόθηκε από αρχαίους εξωγήινους Ανουνάκι στις προϊστορικές κοινωνίες για την τοποθέτηση διάφορων αντικειμένων, όπως εργαλείων, όπλων, τροφίμων και νερού.

Το μέγεθος μάλιστα της χωρητικότητας του κουβά σόκαρε τους προγόνους μας, καθιστώντας τον ιερό κειμήλιο.

Σύμφωνα με θρύλους και παραδόσεις ανα τον κόσμο, ο κουβάς διέθετε μυστικές δυνάμεις, ιερές για τους ανθρώπους οι οποίοι θεωρούσαν ότι το αντικείμενο ήταν σύμβολο κακοτυχίας.
Λέγεται ότι σε περιπτώσεις διαφωνίας, τοποθετούνταν μέσα στον κουβά στοιχήματα και ότι στο τέλος ο νικητής έπαιρνε ό,τι υπήρχε μέσα στον κουβά ενώ ο ηττημένος κουβαλούσε τη ρετσινιά του κακότυχου και απομακρύνονταν από τους υπόλοιπους γιατί θεωρούσαν τη γκαντεμιά του επικίνδυνη.

Στους αρχαίους πολιτισμούς μάλιστα της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, που παιζόταν μια πρώιμη μορφή ποδοσφαίρου, οι νικητές όχι μόνο έπαιρναν τα στοιχήματα που είχαν τοποθετηθεί στον κουβά, αλλά θυσίαζαν τους ηττημένους στραγγίζοντας το αίμα τους μέσα στο ιερό αντικείμενο ώστε να συνεχίσουν μέσω αυτή της προσφοράς να έχουν την εύνοια της τύχης.

Χιλιάδες χρόνια μετά η μόνη αλλαγή που έχει υπάρξει σχετικά με τη συγκεκριμένη λατρεία είναι ότι πλέον οι ηττημένοι προσφέρουν οι ίδιοι τον εαυτό τους ως θυσία στον κουβά ακολουθώντας τη διαδικασία του απαγχονισμού.

Και τώρα ας περάσουμε στις προβλέψεις:


101. ΡΩΣΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ 1
115. ΑΛΓΕΡΙΑ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ goal
117. NOTIΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 goals
129. AΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 4-6 goals
131. ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ 4-6 goals
264. ΣΟΥΗΔΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ημ. x


136. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 2
137. ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 0-1 goal


138. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΛΑΝΟΥΣ no goal

Είθε η δύναμη του κουβά να σας καθοδηγεί. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...