Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Expozure s0 e01

    Όπως όλοι γνωρίζουμε για να πάρει κάποιος εξωζετιανή υπηκοότητα πρέπει να είναι ένα πολύ μεγάλο τρολ με εκατοντάδες φολοουερς και φρεντς στο ψεύτικο προφιλ του, με δεκάδες πεσμένα από ρηπορτς προφιλ και να γνωρίζει καλά την ΔΗΕ. Επειδή, λοιπόν, δεν είμαστε τίποτα απ'όλα αυτά πάμε να δούμε το τοπ φάιβ της ζωής ενός εξωζετιανού.
  1. Καταρχάς ας φορέσω την μαύρη μου κουκούλα και να ξεκινήσω να δίνω στεγνά. Αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορείς να τους πεις έτσι, δεν υπάρχουν ανάμεσα μας. Κρύβονται σε καλύβες ή στα υπόγεια των σπιτιών τους με ένα πισί και καλή σύνδεση wifi. Αν τους ρωτήσεις τι είναι επιφάνεια εργασίας θα σου απαντήσουν ο browser που έχει τουλάχιστον 7 καρτέλες facebook ανοιχτές και σε περίπτωση διακοπής σύνδεσης ίντερνετ ή ρεύματος ακούγεται από το Μαρούσι μέχρι τη Γλυφάδα κάτι σαν "μάνασου". Ανεξήγητο φαινόμενο μέχρι στιγμής.
  2. Ασχολούνται κυρίως με επιστημονικής φύσεως θέματα, όπως σελίδες στο facebook που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στα μάτια και φωτογραφίες εξωγήινων όντων έξω από νυχτερινά μαγαζιά. Επίσης ασχολούνται με τον υγιή αθλητισμό. Κοινώς, Ολυμπιακό και Τάκη Τσουκαλά. (Αν δείτε βάζελο να ξέρετε ότι είναι δεύτερης κατηγορίας τρολ και δεν μπορεί να ανέβει ψηλά στην ιεραρχία του γκρουπ). Τέλος, πού και πού ασχολούνται και με τα πολιτικά. Είναι ενεργοί αναρχικοί, αυτό που λέμε πρώτη γραμμή. Βλέπουν πρώτοι τα βιντεάκια των riots στο youtube, βγάζουν φωτογραφίες στα Εξάρχεια και ξέρουν να χρησιμοποιούν καλά το μπουκάλι της μπύρας... μέχρι να την πιουν. Μετά το πετάν στα σκουπίδια.
  3. Η γλώσσα τους είναι τα ελληνικά. Δεν διαφέρουν δηλαδή σε τίποτα από τους καθημερινούς ανθρώπους μόνο που ένα καλό σημάδι για να τους αναγνωρίσετε είναι το πλούσιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν. Ειδικά όταν συναναστρέφονται με κόσμο θα ακούσετε πολλά επιστημονικά πράγματα που ακόμα και μεις προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε. PS. Αν ακούσετε την φράση "κουρέψου αρχίδι" ή "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού.
  4. Κάποια τιπς ακόμα. Οι εξωζετιανοί έχουν κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες. Π.χ. φυτοζωούν γιατί δεν τους αρέσει το χοιρινό (τους θυμίζει μπάτσο) ούτε το μοσχαρίσιο κρέας (τους θυμίζει τους εαυτούς τους). Μόνο στις γιορτές έτρωγαν κρέας κι αυτό ανθρώπινο, αλλά τους τελείωσαν οι συγγενείς. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Είναι όλοι gayz. Αλλά ωραίοι. Οπότε κορίτσια ατυχήσατε. Αγόρια, e-mail me.
  5. Περίμενες και πέμπτο, ε; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που απαιτείς και πέμπτο. Έχουμε και δουλειές. Βρήκα καινούριο συγγενή. 
TO BE CONTINUED.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...