Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Aναρχίδικα παρακρατικά πουστάκια. Άρθρο by 88

Πολλά πράγματα αλλάζουν μετά τη συγκεκριμένη αδερφίστικη ενέργεια των σκουπιδιών με τα ζάσταβα. Είδαμε καταρχάς, τι σημαίνει αναρχικός, τι σημαίνει εξωκοινοβουλευτική αριστερά, τι σημαίνει πουστάκι στην ψυχή, τι σημαίνει να είσαι ψυχασθενικό αστικό μηδενιστικό υποπροϊόν της σάπιας αστικής κοινωνίας. Τι σημαίνει μισανθρωπία και έγκλημα. Τα είδαν όλοι οι Έλληνες δηλαδή.



Τουλάχιστον οι μισοί αναρχικοί και οι 9 στους 10 αριστερούς καταδικάζουν την ενέργεια, όχι γιατί λυπήθηκαν φυσικά, αλλά γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι εκθέτει και πάλι την αριστερά και αναπόφευκτα ωφελεί πολιτικά την ΧΑ. Αλλά ο αριστεροαναρχουλίνος μας, η αδερφούλα μας, ζητωκραύγασε, αφού από ότι λέει, η μόνη του ιδεολογία είναι ο "εμφύλιος"... Τώρα το κατά πόσο μπορεί να υπάρχει πράγματι τόσο καθυστερημένο σκουλήκι, ή είναι πλέον πλήρης η αποκάλυψη του παρακρατικού πρακτορικού-προβοκατόρικου ρόλου του εν λόγω σκουληκιού στο ίντερνετ, το αφήνω στην κρίση σας... βέβαια αναρχοαλβανιάρης αν είναι πράγματι, τι να πω, όλα είναι πιθανά..

Τι άλλο άλλαξε τελικά με την αδερφίστικη ενέργεια; Πολλά πράγματα.

Αναβαθμίζεται χάρη στους χρυσαυγίτες η ίδια η έννοια του Έλληνα άνδρα. Πράγματι, κάποιους Έλληνες μόνο με σφαίρες μπορεί να τους σταματήσει κάποιος, και μάλιστα όχι απλά με σφαίρες στον κορμό, αλλά μόνο με σφαίρες στο κεφάλι πέφτουν, όπως ο ήρωας Καπελώνης, που έφαγε σφαίρα και δεν έπεσε. Όπως είπε κι ο Κασιδιάρης, χωρίς σφαίρες δεν μπορούσε κανείς από τα σκουλήκια να σταθεί σαν άνδρας μπροστά σε αυτούς τους δυο και να κάνει το οτιδήποτε.

Επιπλέον, δημιούργησαν οι δολοφόνοι, 2 ήρωες για τη ΧΑ. Δύο άσημοι χρυσαυγίτες που το όνομά τους θα το ξέρανε οι δικοί τους και μερικές δεκάδες ακόμα άτομα, τώρα ηρωοποιήθηκαν για πάντα, γράφτηκε το όνομά τους στην Ελληνική Ιστορία, ως ηρώων που έπεσαν υπέρ ενός αγώνος για απελευθέρωση της Ελλάδος!


Καταφέρατε, εκτός από το να ενώσετε συναισθηματικά όλους τους υποστηρικτές της ΧΑ, να ενώσετε κάθε είδους εθνικιστικές, εθνικοσοσιαλιστικές, πατριωτικές φωνές, σε ένα κοινό πλέον άτυπο ΜΕΤΩΠΟ τώρα που το αστικό καθεστώς και το παρακράτος του πέρασε ανοιχτά στην βία, την δίωξη, τη δολοφονία των Ελλήνων.

Τα καθημερινά και απολύτως "κανονικά" άτομα τα οποία μετατρέψατε σε αιώνιους ήρωες της Ιδέας και της Ελλάδος, δείξανε την χαώδη διαφορά μεταξύ του μέσου χρυσαυγίτη, του έντιμου, μορφωμένου, δυναμικού, εργατικού παιδιού, σε σχέση με τους συριζοαναρχικούς που πηδάνε από τρομοκρατία-βόμβες σε πληρωμένες δολοφονίες, ληστείες, ναρκωτικά, κλπ!

Σκοτώσατε έναν νέο που αγαπούσε την πατρίδα του, που στήριζε την οικογένειά του και την αδερφή του με σύνδρομο ντάουν και ο πατέρας του παρόλα αυτά, κάνει έκκληση για σταματημό του αίματος! Με τι να συγκρίνουμε αυτό; Με τους αναρχοσυριζαίους τύπου Βούτση, ο φαλακροπουστάκος "πατέρας" να μιλά για μπάτσους και να τσεπώνει τα χιλιαρικάκια τα βουλευτικά και το παρτάλι ο γιος να είναι με τις αναρχοληστείες και τα λοιπά! Αυτά τα είδαν εκατομμύρια Έλληνες. Μάντεψε τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΛ.ΑΣ. και ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ το ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ όπως είχα γράψει τόσο εύστοχα. Παπούλιας, Σαμαράς, Δένδιας, όλοι οι υπάλληλοι των τοκογλύφων, με τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, με τους μισθοφόρους τους της ΕΛ.ΛΑΣ., με τους πράκτορές τους της ΕΥΠ και τους κρυφούς πράκτορές τους των Σεχτών και των λοιπών βρωμερών φρικολατρικών σκουπιδιών, ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ και ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ απλά και μόνο για τις πολιτικές και ιδεολογικές τους προτιμήσεις, αυτό πλέον είναι μη αναστρέψιμο για τη συνείδηση του λαού.... Φανερώθηκε τόσο ξεκάθαρα η αληθινή υπόσταση της μεταπολιτευτικής λαίλαπας....


Όταν ο Ματθαιόπουλος απαντούσε σε κάποιον Άγγλο δημοσιογράφο την πρώτη μέρα των διώξεων, αν είναι "η αρχή του τέλους σας" αυτές οι διώξεις, ότι όχι, "είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ", ίσως είχε περισσότερο δίκιο από ότι φανταζόταν.....

Τι άλλο ξεχάσαμε... για να δούμε, είδε το πανελλήνιο επίσης, τη διαφορά ποιότητας και διαφορά ανθρώπινης ουσίας, μεταξύ γονιών αντιφασιστών και γονιών εθνικιστών... "είμαι μάνα όλων των παιδιών", "όχι άλλο ελληνικό αίμα", "είμαι μάνα ΚΑΙ του Φύσσα", από τη μία πλευρά.... "να εκτελεστούν", "να κρεμαστούν", και τα γνωστά αναρχοαριστερίστικα από τη μανούλα του Φύσσα...

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε... αφού η βία δεν είναι το φόρτε σας, ούτε ο πόλεμος αδερφούλες... Οι απαντήσεις θα υπάρξουν, παρόλο που κατά 99% δεν είναι μεηνστρημ αναρχικοί οι δράστες, αλλά απλά σκουπίδια των παρακρατικών διαδρομών, ή μπορεί και διεθνών υπερπαρακρατικών διαδρομών ακόμα..

Η προπαγάνδα επίσης δεν είναι το φόρτε σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα για τους πολιτικούς αγώνες του προηγούμενου αιώνα, οι οποίοι είναι ακόμα συναφείς με την πολιτική πραγματικότητα και το πολιτικό προτσές στον πλανήτη, που δεν έχετε συνειδητοποιήσει, τυφλωμένοι μέσω της μαρξιστικής ψευδοεπιστημονικής ανάλυσης... ο Κασιδιάρης αρκετές φορές έχει επαναλάβει κάτι, είναι ξύπνιο το παιδί, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται όλοι, την βαρύτητα που έχει. Το δύσκολο είναι, έχει επαναλάβει αρκετές φορές από πολύ παλιά, να μπούμε στη Βουλή, από εκεί και πέρα, το να γίνει το 7%, 20%, και 40%, μετά είναι εύκολο...

Εν αναμονή προκήρυξης λοιπόν, ίσως να τον έχεις τον εμφύλιο που θέλεις αγαπούλα μου, αλλά αν έρθει, οι αναρχικοί είναι οι μόνοι που θα εξολοθρευθούν στα σίγουρα...

Υπάρχουν βέβαια πολλοί άλλοι παράμετροι για τον συλλογικό σκοπό του χτυπήματος, για το χρόνο που έγινε κτλ, αλλά δεν είναι της ώρας, σημασία έχει αν βγει προκήρυξη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τι θα πει ο Μαζιώτης επίσης, αν είναι ή αν δεν είναι ή αν θα κρίνει την ενέργεια και όλα αυτά θα έχουν τη σημασία τους.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΑΙΩΝΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...