Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

IQ και πνευματική κατωτερότητα νεοελλήνων.


Το εξαιρετικό πόνημα του επιστήμονα Dr Richard Lynn, Επίκουρου καθηγητού Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Ulster και του Dr. Tatu Vanhanen, Επίκουρου καθηγητού Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Tampere, ‘‘IQ and the Wealth of Nations’’ ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στον επιστημονικό χώρο και να προκαλέσει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στους απανταχού ψευδοεπιστήμονες μαρξιστές, αυτούς με τα μούσια και τους γιλεκοφόρους κίναιδους με τα στρογγυλά γυαλιά, που διατρανώνουν τις αντιφυσικές μπουρδολογίες ‘‘όλοι είμαστε ίσοι - δεν έχει σχέση η ευφυϊα με τα γονίδια - η εξυπνάδα είναι επίκτητη’’ και άλλες τέτοιες όμορες πίπες που ακούς στα ψυχιατρεία.
Εδώ οι διακεκριμένοι επιστήμονες Lynn και Vanhanen με επιχειρήματα και αδιάσειστα επιστημονικά ντοκουμέντα φιμώνουν τις αντεπιστημονικές φωνές του νέου σκοταδιστικού μεσαίωνα που απαρτίζεται από τον περιφερόμενο θίασο των καπιταλιστών -μαρξιστών ‘‘επιστημόνων’’ που η άρχουσα τάξη έχει εμπιστευτεί, ώστε να παραπλανούν τα πλήθη.
Υποστηρίζουν δηλαδή ότι η φυλετική Ψυχή, είναι αυτούσια οντότητα, ότι επηρεάζει την ευφυΐα χωρίς το περιβάλλον να παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο και καταρρίπτει εν τοις πράγμασι την παπαρολογία αυτού του ανεκδιήγητου τυχοδιώκτη Εβραίου Μαρδοχάι (κατά κόσμο Μαρξ, ο οποίος ήταν το νόθο παιδί του Rothschild). Έτσι εξηγείται και το γιατί ο κομμουνισμός είναι το νόθο παιδί της πλουτοκρατίας και το αριστερό κρυφό χέρι του συστήματος.

Ουσιαστικά οι 2 επιστήμονες δικαιώνουν τον Γάλλο Ψυχολόγο και συγγραφέα Gustave Le Bon, ο οποίος ήταν από τους λίγους που είχε μιλήσει για τη φυλετική Ψυχή και τα ξεχωριστά συναισθήματα του κάθε Έθνους, τα οποία απορρέουν από το αιμάτινο ποτάμι των Προγόνων τους και καταλήγουν στο επέκεινα των Απογόνων του. Ο Le Bon, είχε εμβαθύνει στην ψυχολογία του όχλου, μελετώντας όλα τα Έθνη από το δικό τους ιστορικό πρίσμα και είχε διαπιστώσει ότι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο στις ίδιες συνθήκες, κάνοντας σκόνη τους υπανθρώπους κομμουνιστές που διακηρύσσουν διαπρύσιος ότι ‘‘οι κοινωνικές συνθήκες καθορίζουν το διαμορφωμένο είναι σου’’.

Η μόνη απάντηση που καταδέχομαι να δώσω σ'αυτούς τους κρατικοδίαιτους σταλινοκαπιτάλες είναι αυτή!

       

Για να δούμε ότι η ευφυΐα δεν προσιδιάζει με τα επίκτητα χαρακτηριστικά όπως λένε οι γραφικοί νατουραλιστές, φαίνεται από τα εξής παραδείγματα. Αφού όλοι γεννιώνται ‘‘ίσοι’’ και ο έξυπνος είναι προϊόν εκμετάλλευσης του μυαλού του, ενώ ο ηλίθιος και καθυστερημένος είναι ‘‘αδικημένος από το περιβάλλον’’, κοίτα αυτό εδώ:       

        

και καπάκι σύγκρινέ το μ'αυτό:

         

Πώς γκέγκεν ρε ΠΟΥΤΑΝΑΖΙΕ κομμουνιστή-νατουραλιστή το 7χρονο παιδάκι να συντρίβει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εφόσον δεν είναι αποτέλεσμα γονιδίων και φύσης και είναι προπόνησης;

Τα περισσότερα test, έχουν να κάνουν με την οπτική ευφυΐα, δηλαδή με την κριτική ικανότητα κάποιου να αναλύει δεδομένα. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με μόρφωση, ούτε με τεχνολογία, αλλά με το πόσο σου κόβει. Υπάρχουν βεβαίως 8 ειδών νοημοσύνης, αλλά η αντιληπτικότητα είναι αυτή που κυριαρχεί σε ένα iq test. Επομένως παρά το γεγονός ότι τα γονίδια δεν έχουν συνείδηση και βούληση, μας διαμορφώνουν τη συνείδηση και τη βούληση, αφού κατασκευάζουν αυτό που λέμε οργανισμό. Αν η συνείδηση ενός ατόμου κρίνεται από τις πράξεις του, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι και τα γονίδια έχουν μιας μορφής ‘‘συνείδηση’’, αφού συνεργάζονται με σκοπό την επιβίωση και αναπαραγωγή του οργανισμού, τον οποίο χρησιμοποιούν ως όχημα για να επιβιώσουν περνώντας στην επόμενη γενιά. Από εδώ και πέρα θα αποδίδουμε μια ‘‘ψευδοσυνείδηση’’ στο γονότυπο, αφού καθορίζει τη δική μας συνείδηση και βούληση μέσω της ανταπόκρισής του στο περιβάλλον.

Για παράδειγμα, το γεγονός ότι έχουμε τη βούληση να γυμναστούμε οφείλεται στο ότι οι οργανισμοί που γυμνάζονταν επιβίωναν σε μεγαλύτερο ποσοστό στη μάχη σώμα με σώμα από ότι οι άλλοι, και έτσι τα γονίδια που κατασκεύασαν αυτούς τους οργανισμούς επιβίωσαν σε μεγαλύτερο βαθμό μέσω των απογόνων από ότι τα ‘‘ανταγωνιστικά’’ τους που κατασκεύασαν νωθρούς οργανισμούς. Με παρόμοιο τρόπο κάποιοι περισσότερο ευφυείς, μέσω της ικανότητάς τους να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις, να κατασκευάζουν εργαλεία ή μηχανήματα ή να ρητορεύουν κέρδισαν κύρος μέσα στις ανθρώπινες κοινότητες αφήνοντας αρκετούς απογόνους στη γονιδιακή δεξαμενή. Είναι λοιπόν σαφές ότι τμήματα των διάφορων γονότυπων που προέρχονται από την κληρονομική ανάμιξη γονιδίων συνδυασμένη με ελάχιστες τυχαίες μεταλλάξεις του γενετικού κώδικα επιβιώνουν μέσα από τις γονιδιακές κατασκευές που λέγονται άνθρωποι και θα συνεχίσουν να επιβιώνουν μόνο αν οι οργανισμοί που θα κατασκευάσουν είναι ικανοί για επιβίωση, κυριαρχία και αναπαραγωγή.

Στον πίνακα που παρέθεσα, δείχνει ότι οι μαύροι αποτελούν το πνευματικό προλεταριάτο, την δικτατορία της ηλιθιότητος και τον εκφυλισμό του ‘‘ανθρώπινου’’ είδους (αν τους θεωρήσουμε ανθρώπους) και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση, αλλά με την μικρότερη κρανιακή χωρητικότητα, όπως έχει διατυπωθεί από ανθρωπολόγους. Επίσης, δείχνει την πνευματική υποκουλτούρα των νεοελλήνων ραγιάδων μνημονιακών, οι οποίοι έχουν μέσο όρο ΔΙΨΗΦΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΥΦΥΙΑΣ! Αυτό είχε φανεί από την αδόκητη επίθεση κάποιον αντιφασιστικών σκουπιδιών στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, στο πρόσωπο του νομπελίστα και διακεκριμένου επιστήμονα Dr Watson. Επενέβησαν ψυχραιμότεροι και έτσι γλιτώσαμε την γενική κατακραυγή ως σκοταδιστική χώρα που λινσάρει επιστήμονες με τους σύγχρονους Ιεροεξεταστές. Να γιατί πρέπει να απαγορεύεται η φυλετική επιμειξία, διότι εμφυλοχωρούν στο Έθνος αλλόφυλα σκουπίδια με αποτέλεσμα να μας κυκλώνουν ηλίθιοι σήμερα που ακούνε Παντελίδη, φοράνε V και είναι επαγγελματίες αντιρατσιστές, δηλαδή συνειδητά υπέρμαχοι της πνευματικής φθήνιας, του εκβαρβαρισμού και της ολοκληρωτικής μετριότητας. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!!! Έτσι φαίνεται αυτό που είχα πει σε παλαιότερο άρθρο μου ότι η δημοκρατία μισεί τον βέλτιστο και ο κομμουνισμός τον ευφυή. Αυτό φαίνεται με μια δεύτερη ματιά, κοιτώντας τον πίνακα, βλέποντας ότι στις χώρες που κυριαρχεί ο κομμουνισμός το επίπεδο των πολιτών είναι πιο κάτω και από τον Παϊτέρη. 


Αυτό με τη διαλεκτική σημαίνει ότι είτε ο κομμουνισμός αποχαύνωσε τόσο τους ανθρώπους και τους υποβίβασε σε υπάνθρωπους δίποδους (σύμφωνα με την μαρξιστική οπτική πλευρά), είτε γεννήθηκαν τόσο ηλίθιοι, ώστε να μην μπορούν να διαπιστώσουν την οικονομική/πολιτιστική/ηθική/κοινωνική σαπίλα και υποκουλτούρα του κομμουνισμού! Όπως και να χει, δεν είναι τυχαίο ότι οι χώρες που δεν είχαν ποτέ κομμουνισμό είναι στο avant garde της νόησης ενώ κοινοκτημοσύνη και κολεκτίβες απαντάται σε (β)ρομά, μαύρους και λοιπούς υπανθρώπουςμε μπροστάρη τον χαφιέ Κουτσούμπα, τον σαντουιτσόφατσο, που η μόνη ανατροπή που μπορεί να κάνει είναι να ανατρέψει το μπολ με τους κεφτέδες, ο κοιλιόδουλος άεργος κοπρίτης, δούλος του κεφαλαίου και των απολύσεων στον 902 και στον ριζοκλάστη... Η λύση είναι μία. Να μαζέψουμε όλους αυτούς τους ηλίθιους καπιταλοσταλίνες που θέλουν να αναμειχθούμε με την πλέμπα και να τους εξορίσουμε σε κάποια έρημο της Αφρικής όπου θα τους φυλάνε οι ιθαγενείς. Η Μακρόνησος είναι τουριστικό θέρετρο για αυτά τα σιχαμένα σκουπίδια. Το ότι η Ελλάς κατακλύζεται από την απολυταρχική βία της ηλιθιοκρατίας είναι εμφανές: Δεν έχεις παρά να πας Σάββατο βράδυ σ' ένα  club. Ο Παντελίδης ή η Πάολα είναι το προϊόν που πουλάει, ο Μήτρογλου θεωρείται εθνικός σταρ, σύμβολο ομορφιάς θεωρείται η κάθε ουτιδανή χαζογκόμενα με χείλη διαμορφωμένα σε ροφό ή ο κάθε σταλινογαμπρός με τσουλούφι σήμα vodafone και μούσι Άρη Βελουχιώτη, πριν τη συνθήκη της Βάρκιζας.

Τελειώνοντας αυτό το άρθρο ελπίζω ότι έχω συνεισφέρει θετικά στην αναζήτηση των ιδεολογικών βάσεων του φυλετικού επιστημονισμού στα πλαίσια των γνώσεων και των δυνατοτήτων μου. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...