Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Περί ελληνικής showbiz...

Η σημερινή μέρα από νωρίς φάνηκε πως δεν θα πάει καλά..

Ξύπνησα κατά τις 7μιση, στραβωμένος, τσαντισμένος και άσχημος. Και τα 3 είναι συνηθισμένα, εκτός απ’τον τσακωμό που ακουγόταν από το διάδρομο της πολυκατοικίας μου..

Ένας "παοκτζής" απ' ότι κατάλαβα τσακωνόταν με ένα "γαύρο" για το παιχνίδι του Παοκ στο Καζακστάν..

Ωραίο άρθρο, σκέφτομαι.. και περιμένω πως και πως τον συντάκτη του μπλογκ να μου το αναθέσει..

Aντ'αυτού παίρνω ένα ταγκ σε ένα κείμενο που με "ενημερώνει", για την πρεμιέρα του Σφακιανάκη με τους Going Through στο Έναστρον..
Με λούζει κρύος ιδρώτας με το που βλέπω το επίθετο, και ηρεμώ όταν βλέπω μια ξεπεσμένη περσόνα τραγουδιάρη της δεκάρας με 10 σουξέ όλα κι όλα στο δυναμικό του..


Ο Σφακιανάκης ήταν ο αρχηγός της δίωξης ηλεκτρονικού για όσους δε γνωρίζουν.

"Πάει καλά ο μαλάκας;" σκέφτομαι, ενώ ξεκινάω να γράφω για μια φασιστρο-καμπαρετζού, αντί για την ηλιθιότητα του Έλληνα που διασχίζει 12 σύνορα για να δει .. ΜΠΑΛΑ.. γυρίζοντας μετά στην Ελλαδίτσα του, ξεκαυλωμένος, να κλαφτεί για τα λεφτά που δεν έχει να ζήσει..


Τεσπα.

Κλικάρω το Link και ξεκινάω να ανεβάζω πίεση..

Διαβάζω πως "έφυγε απ’το πλάι του η Δέσποινα Βανδή", έπειτα από τις δηλώσεις του "Νοτης" περί χρυσής αυγής.
Το μπούτσο κλαίγανε σκέφτομαι ..προχωράω..
"Οι going through θα είναι στο πλευρό του, πράγμα που προκαλεί απορίες μιας και συμμετείχαν σε φεστιβάλ της ΚΝΕ".

-Προσπαθώ να καταλάβω το νόημα της πρότασης, αδυνατώντας να συλλάβω το μέγεθος της ηλιθιότητας του συντάκτη, μιας και χιλιάδες τραγουδιάρες έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτά τα φεστιβάλ χωρίς να χρειαστεί ποτέ να κάνουν επίδειξη του κουπονιού που αγόρασαν στο μετρό, από τους πολυάσχολους "συντρόφους" που τα δίνουν για 2-3 δε ξέρω πόσα ευρώ..-

Υπάρχει ένα λινκ από κάτω, με δηλώσεις του Θηρίου, που πιο πολύ διαφήμιση στο τατουατζίδικο του είναι, παρά δήλωση πολιτικού ή καλλιτεχνικού περιεχομένου.. Αν μπορεί κανείς να αποκαλέσει το Θηρίο καλλιτέχνη.. σε οποιοδήποτε σύμπαν.

Άντε γαμηθείτε σκέφτομαι και κλείνω τα πάντα.


Δεν έκατσα καν να ψάξω το τι δήλωσε ο τραγουδιστής, δεν έκατσα καν να διαβάσω τις δηλώσεις του "θηρίου" για τη μπάντα την οποία "εγκατέλειψε", δεν έκατσα ποτέ να διαβάσω τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για την πολιτική της αποχώρηση από το σχήμα στο Έναστρον (διαφήμισα το νυχτερινό κέντρο ήδη 2 φορές σε ένα κείμενο.. που ναι τα λεφτά μου μαλάκες;;;) μιας και έχω ήδη στην άκρη των δαχτύλων μου το λόγο για όλο αυτό το ντόρο, στον μικρόκοσμο των σκυλάδων..

Βάση των καταστάσεων σε μια χώρα, βάση των πολιτικών ή κοινωνικών δρώμενων μιας κοινωνίας, θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, εκμεταλλευόμενοι αυτών, με σκοπό να ακουστούν οι παπαριές τους στον μέσο Έλληνα που τα μεσημέρια του, αντί να γίνει δημιουργικός κάθεται και βλέπει Τατιάνα-δέστε τους- και την κάθε αντικαταστάτρια της Χριστίνας Λαμπίρη, σαν οδηγούς του στη θεία φώτιση και έναστρη μακροζωία.. 

..τι είπα ο πούστης..

Τι είναι η Δέσποινα Βανδή; Μια σκυλού που δεν την ήξερε η μάνα της, μέχρι να αρχίσει να την πηδάει ο Νικολαΐδης.
Τι είναι ο Σφακιανάκης; Μια σκυλού που έγινε γνωστός για το ξύρισμα του Νταρτανιάν και τη διασκευή του σε Ξυλούρη.. ΞΥΛΟΥΡΗ ΜΑΛΑΚΑ ΖΩΟ, αριστερό! "
"Έχει η πλάση κοκκινίσει" λέει το τραγούδι, όχι έχει το φασισταριό κινήσει..  Σε μένα έγινε γνωστός από τη μαλακία που είχε πει, αφού διάβασε το τελευταίο δημιούργημα του Λιακόπουλου.

"Έλληνας και χριστιανός ταυτόχρονα δεν γίνεται".

Θέλω να πάω μια βόλτα απ’το σπίτι του, να δω αν χρησιμοποιεί υπολογιστή ή αν έχει πλάσμα τηλεόραση στον τοίχο.. γιατί αν ναι, παρότι δηλώνει Έλλην δωδεκαθεϊστής, έχει ήδη ενισχύσει τις Μασονικές Βιομηχανίες που έχουν σκοπό μέσω οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής παραπλάνησης να αφανίσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το Ελληνικό είδος.. δεν το λέω εγώ, ο Λιακο το λέει.. Σηκωθείτε από ντιβανοκασέλες και διαβάστε το απόσπασμα στο "ο καιρός γαρ εγγύς" (ναι το έχω διαβάσει).


Τι είναι οι Going Through; μια ραπ μπάντα της πούτσας, που τραγουδούν καλημέρα Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα φοράν πιο πολύ χρυσάφι πάνω τους από ότι η Μητρόπολη Αθηνών.. Ένα τραγούδι τους μου άρεσε, και ήταν συνεργασία με ημισκούμπρια.. (η πτώση)
Τι είναι το Θηρίο; ένας πανίβλακας, που την έχει δει ταττουατζής, χωρίς να χτυπάει ταττου, και διαφημίζει τα σχέδια που φοράει πάνω του από τα φεστιβάλ που επισκέπτεται, σαν σχέδια που έχει χτυπήσει ο ίδιος σε πελάτες του.
Γιατί έφυγε απ’τους Going Through; δεν έφυγε.. τον έδιωξαν..

Γιατί λοιπόν να κάτσω, να δώσω αξία σε δηλώσεις της ΠΟΥΤΣΑΣ ερχόμενες από τα παραπάνω μηδενικά, ιδιαίτερα λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων τους, που ΧΤΥΠΑΕΙ από χιλιόμετρα το ότι είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι. Mε τα υπανάπτυκτα μυαλά του μέσου σκυλά.. 

Πάντα θα υπάρχει μια κυράτσα, με καταγωγή απ’τη ψαροκώστενα που θα τρέξει να διαλέξει πλευρά, κάθε φορά που ξεσπάει μια διαμάχη αριστερών με δεξιούς..
 Η διαφορά είναι, πως αυτή η καριόλα θα διαλέγει διαφορετική πλευρά κάθε φορά, ανάλογα με το τι απ’τα 2 είναι στη Μόδα.. 

Πάρε για παράδειγμα την "Eleni von Mondlicht" στο facebook, που από πορνοστάρ της κακιάς ώρας με ένα πρώην γκόμενο της (κατουροτσόντα) και φανατική χρυσαυγιτ. χρυσαυγυρτ.. σκατά.. από φανατική ακόλουθος των απόψεων της χρυσής αυγής, έγινε ξαφνικά πολέμιος τους μιας και τη γαμάει διαφορετικός γκόμενος ή έτσι της είπε η σούπερ κατερίνα πως έχει το πράγμα..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και συ συντάκτη, άντε γαμήσου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...