Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Vol.2 "Η αλήθεια"

Με βάση ιστορικά στοιχεία και αβάσιμες πηγές ο Μπαχούρην είναι αυτός που καθιέρωσε τον νεοαναρχισμό σαν τάση να την σπάσεις στον μπαμπά σου που δεν σου αγοράζει καινούριο κινητό.(ακολουθεί λεπτομερέστατη έρευνα από εξοζετιανούς).

Στο βιβλίο του "Γιατί γαμάει η Αναρχία"-ο δεκάλογος της πετυχημένης μολώτοφ-εκφράζει τον βαθύτερο στοχασμό του πάνω στην Αναρχία καθώς επίσης αποτελεί και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για τους wannabe μικρούς αναρχικούς.
Το βιβλίο του γιομάτο καρδούλες είχε περισσότερα ορθογραφικά λάθη και από καθυστερημένο στρείδι που μαθαίνει Ποντιακά και εκδόθηκε μόνο από την αστυνομία της μολδοβλαχίας σαν μια προειδοποίηση ότι άμα μπλέξεις με ''αναρχία'' χάνεις και το λίγο μυαλό που είχες.


Όπως ήτανε φυσικό πολύς κόσμος και ιδιαίτερα άμυαλοι αστοί έφηβοι θαμπώθηκαν από τις πίπες που έγραφε ο Μπαχούρην και αποφασίσανε να τον ακολουθήσουνε σαν πολιτικό αρχηγό.
Οι νέοι αυτοί δεν γνωρίζανε τις λεπτές διαφορές αλλά και τεράστιες ομοιότητες μεταξύ αναρχίας και χρυσαυγουλίασης και έτσι παραπέσανε σε διάφορες μαλακίες όπως για παράδειγμα καίγαν τράπεζες μαζί με υπαλλήλους, κάδους με σκουπίδια, περίπτερα με όλο τον εξοπλισμό, καθώς και χριστουγενιάτικα δέντρα.
Τότε ο Μπαχούρην αναγνωρίζοντας το μερίδιο ευθύνης του δημιούργησε ένα είδος εξετάσεων που παραμένουνε αλώβητες μέχρι σήμερα, το γνωστό Μπαχαλορεά.
Το Μπαχαλορεά το συνέταξε μαζί με την βοήθεια του Βίκτωρ Μουγκό ο οποίος είχε ήδη οργανώσει την τοπική αναρχο-αυνανιστική σέχτα Οι άθλιοι.


Θα μπορούσε....

Στις μέρες μας κάποιοι κακοπροαίρετοι θα μπορούσαν επίσης να πούν πώς χόμπυ των αναρχικών ανά τον κόσμο είναι οι συλλογές τάπερ, μπουκαλιών και πρωτοπόρων ιδεών στην κατασκευή μολότωφ.
Αν ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε έναν ψάξτε στο κοντινότερο εμπορικό σας στο τμήμα αξεσουάρ > 3ο ράφι > μπαλακλάβες.
Επίσης οι αναρχικοί κάνουν μπάνιο κάθε 15 ημέρες σε νεοκλασσικά ανά την Ελλάδα και φήμες λένε πως ξυρίζουν τ´αχαμνά τους όταν αγχώνονται (στοιχεία γι'αυτό παρακάτω).Αλήθεια τι επιφυλλάσσει το μέλλον για τους αναρχικούς στην Ελλάδα;
Σίγουρα κάποιοι θα γίνουν τραπεζίτες, άλλοι θα γίνουν πανελίστες σε τηλεοπτικά κανάλια με συναδέλφους τους χρυσαυγίτες σε διαφωνίες όπως "πώς τρώγεται μια μπανάνα;"(οι φασίστες επιμένουν να τις τρώνε ανάποδα όπως οι χιμπατζίδες), άλλοι λόγω των ναρκωτικών θα ξεχάσουν να μας πούνε και δε θα μάθουμε ποτέ.

Μα καλά κάποιος θα αναρωτηθεί, ρε άχρηστε συγγραφέα εξοζετιανέ εσύ με ποιους είσαι ρε λέρα;

Παραθέτουμε τμήμα απο το άρθρο "Εμφύλιος του 2013" ως απάντηση του εξοζετιανού Ντέβλιν o Πέλεκυς μιλώντας για τη δολοφονία Φύσσα:

"Πέθανε ένα παιδί, και αντί να μείνει το θέμα στο τραγικό του θανάτου του, θανατοκάπιλοι αναρχικοί, αριστεροί, ακροδεξιοί, κεντρώοι, όλοι έτρεξαν να κάνουν μεγάλες δηλώσεις και να χρησιμοποιήσουν το γεγονός ψηφοθηρικά."Απάντηση έφηβου διαβασμένου αναρχικού:


από το ''αναρχικό'' σενδόνι κρατάμε σημαντικές λεπτομέρειες όπως,
"το δεξί χέρι που σπάει φασιστικά κεφάλια" και "το ξύρισμα αχαμνών" που σας υποσχεθήκαμε,,

κοίτα τι λέει ο συναγωνιστής σου και άνοιξε τα μάτια σου...2ο απόσπασμα του ίδιου άρθρου που χαρακτηρίστηκε φασιστικό:

''ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΛΕΞ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε     Ζ Ω Α.΄΄

Απάντηση εφήβου διαβασμένου αναρχικού:
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;;


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;;Για να απαντήσεις πρόσεξε τα παρακάτω....Πραγματικά τι είναι η αναρχία;;
αναρχία θεωρείται η κοινωνία όπου υφίσταται η πλήρης ε λ ε υ θ ε ρ ί α  και  ι σ ό τ η τ α.
Οι ελεύθερες σχέσεις είναι πραγματικά ελεύθερες μόνο μεταξύ ίσων.

Στην πράξη πώς εφαρμόζεται η αναρχία;; Να πάρω το στουπί μου;;


Ο καταναγκασμός του νόμου, αντικαθίσταται από την αμοιβαία συμφωνία, η εκμετάλλευση των εργαζομένων, αντικαθίσταται από την γενικευμένη αυτοδιεύθυνση, η ατομική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής, αντικαθίσταται με την κοινή κατοχή (ως προς τις κοινωνικές μορφές παραγωγής) και την ατομική κατοχή (ως προς τις ατομικές μορφές παραγωγής).

Δηλαδή αναρχία δεν σημαίνει χάος και βία;;;


Όχι!
Για να παραπέμψουμε στον Π.Κροπότκιν, Αναρχισμός είναι «το χωρίς-κυβέρνηση σύστημα σοσιαλισμού» (Αναρχισμός, σελ.46). Με άλλα λόγια, «η κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας (καπιταλισμός) και της κυβέρνησης.» (Ερρίκος Μαλατέστα)


Ο Αναρχισμός, είναι η πολιτική θεωρία που επιδιώκει να δημιουργήσει μια κοινωνία που δεν θα έχει πολιτικές, οικονομικές ή κοινωνικές ιεραρχίες. Οι αναρχικοί υποστηρίζουν ότι η αναρχία, η απουσία εξουσιαστών, είναι μια βιώσιμη μορφή κοινωνικού συστήματος και έτσι εργάζονται για τη μεγιστοποίηση της ατομικής ελευθερίας και της κοινωνικής ισότητας.

(Το αλφαβητάρι του αναρχισμού Alexander Berkman,
Θεός και Κράτος – Michael Bakunin)


Και ο αγωνιστής αναρχικός Τάσος Θεοφίλου που δολοφόνησε τον ταξιτζή;;δεν είναι αναρχικός τελικά;


Μόνο ένας απλός δολοφόνος;;
ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΒΙΑ, μη κυριαρχία ανθρώπου σε άνθρωπο, μη επιβολή βιαίως της βούλησης ενός ή περισσοτέρων στους υπολοίπους.
Είναι μόνο μέσω της εναρμόνισης των συμφερόντων, μέσω της εθελούσιας συνεργασίας, της αγάπης, του σεβασμού, της αμοιβαίας ανοχής, είναι μόνο με την πειθώ, το παράδειγμα, τη μεταδοτικότητα και το αμοιβαίο όφελος από την επιείκεια που μπορεί και πρέπει να θριαμβεύσει η αναρχία, δηλαδή μια κοινωνία αδελφών ελευθέρως αλληλέγγυων, η οποία θα εξασφαλίζει στους πάντες την μέγιστη ελευθερία, τη μέγιστη ανάπτυξη, τη μέγιστη δυνατή ευημερία


«Το βασικό μέρος του πολιτικού προγράμματος των αναρχικών είναι η απομάκρυνση της βίας μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι μια ζωή βασισμένη στην ελευθερία του ατόμου, δίχως την παρέμβαση του χωροφύλακα», λέει ο Ιταλός αναρχικός Ερίκο Μαλατέστα.

Τώρα κοίτα ξεκάθαρα αν έχει σχέση η αναρχία που υποστηρίζεις ή μήπως είσαι ήδη όργανο του κάθε αριστερού βωλευτή;
Κοίτα τις ακραίες απόψεις σου που δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια της αναρχίας.
Κοίτα επίσης τις ομοιότητες σου με τον φασισμό που δήθεν καταδικάζεις.
Οι πράξεις σου ειναι φασιστικές όσο και αν δεν το δέχεσαι.
Είσαι ένας ακραίος αριστερός που σε υποστηρίζει και σε επροσωπεί ξεκάθαρα κόμμα της Βουλής όπως η Χ.Α τους φασίστες.
 Είσαι οργανάκι του κάθε Στρατούλη και εξυπηρετείς το αφεντικό σου σαν καλός μπράβος.. Μπράβος;; Μηπως κατι σου θυμίζει αυτο;

τυχαίο γεγονός....το fb του Τάσου Θεοφίλου(θύμα και αυτός)
Αν σκοτωθείς θα ανεβάσεις τα νούμερα της AGB και τα εκλογικά νούμερα των δήθεν υπερασπιστών σου.
Θύμα είσαι και εσύ φασίστα και εσυ ψευτοαναρχικέ μέχρι να το πάρεις χαμπάρι θα είναι πολύ αργά.

Νέοι νεκροί και άλλοι τόσοι σαπίζουν φυλακή για ψεύτικες συστεμικές ιδεολογίες πολιτικών εφευρέσεων...

Όσο χύνεται αθώο αίμα πολιτών κάποιοι 300 κοιμούνται ήρεμοι.
Πότε θα τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους;
Ο εχθρός μας είναι εκείνοι!

ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ!

Η κάθε κυβέρνηση δεν έχει πρόσωπο η χρώμα ή ιδεολογία.
Δολοφονεί ανά πάσα στιγμή για χάρη του χρήματος και της δήθεν κοινής γνώμης.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.
ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΠΟΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ! ΣΚΕΨΟΥ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ....

Θα είσαι ο επόμενος...;;;

ΤΟ ΕΞΟΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...