Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Το απόλυτο εγχειρίδιο διαδικτυακού φλερτ

Η αγαπητή συνάδελφος Νieve Negra, τον προηγούμενο μήνα έκανε μια μικρή έρευνα σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τα αρσενικά ζώα διαφόρων γκρουπ στο facebook με περιεχόμενο τις ερωτικές γνωριμίες και το διαδικτυακό φλερτ, προκειμένου να προσεγγίσουν το άλλο φύλο.

Τα αρσενικά υποκείμενα επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν τα θηλυκά αλλά όπως θα δείτε κι εσείς μέσα από την οπτική γωνία του σύγχρονου πολιτισμού οι μέθοδοί τους διακρίνονται για το πρωτόγονο ύφος τους. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να είναι αποθαρρυντικά για το επίπεδο του δείκτη ανθρώπινης νοημοσύνης στη συγκεκριμένη γωνιά του διαδικτύου, παρόλα αυτά είναι άκρως διασκεδαστικά. 

Ακολουθεί ένα ανθολόγιο σουρεαλισμού και αντίφασης.
Μια συλλογή από ατάκες που αξίζει να μείνουν στην ιστορία, παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές καμακιών.


Αγάμητη και πουτάνα είναι οξύμωρο. Δοκιμάστε ξανά.

Μια πιο εμπεριστατωμένη σπουδή πάνω στις τεχνικές προσέλκυσης των γυναικών σε μια ομάδα γνωριμιών. Οι αρχάριοι παρακαλούνται να δώσουν βάση.

Συνέχεια του γκρικ φλέρτινγκ με θέμα μια φώτο γυναίκας από την οπίσθια όψη.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Οπαδική μάζωξη της θύρας 7 πριν από μπουρδελότσαρκα.



Ο φίλος μας από εδώ, αναγνωρίζοντας τη μαλακία που δέρνει τις γυναίκες, έχει πάρει σβάρνα τα γυναικεία προφίλ και τα κατουράει με ολίγη από ρομαντισμό και τέχνη. Ο Καρλάτε από την άλλη, μάλλον τραβάει τα βυζιά του εκεί που βρίσκεται...










Μετά από όλα αυτά λοιπόν, εύχομαι καλή ανάρρωση στα τελευταία εγκεφαλικά σας κύτταρα που απέμειναν και ευχαριστώ θερμά την αγαπητή Nieve για το παραπάνω hall of fame αγαμίας καθώς και για τους πολύ εύστοχους σχολιασμούς της κάτω από κάθε πριντ. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...