Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΩΧ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?



Τι έγινε ρε παιδιά? Που είναι ο Ευρωπαίος? Που είναι η ομαδάρα που απέκλεισε, ήδη, την μάντσεστερ? Που είναι η ομαδάρα που έχει, ήδη, περάσει τον Παοκ και έχει πάει τελικό κυπέλλου χωρίς καν να έχει παίξει τα ματς?

Να σας πω εγώ που είναι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΙ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ. 3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΙΝΤ, ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΑΤΕ 5 ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ. ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ? ΚΑΘΟΛΟΥ.


Μια βδομάδα τώρα μας έχετε σπάσει τα αρχίδια για την νίκη σας με την Μαντσεστερ. Μπράβο. Κερδίσατε την χειρότερη Μάντσεστερ των τελευταίων 30 χρόνων. Συγχαρητήρια. Έχετε ομαδάρα. Που ήταν η ομαδάρα σας χθες ρε τσουτσέκια? Που ήταν όλοι αυτοί οι παικταράδες?! Χάθηκαν στην μαγεία που πρόσφερε ο Παναθηναικός χθες. Στην μαγεία που πρόσφερε σε όλη την Ελλάδα ο Μπεργκ, ο Αμπέντ, ο Πράνιτς και τα άλλα παιδιά. Κερδίσατε την Γιουναιτεντ και χάρηκε ένα μεγάλο μέρος της χώρας. Σας πετάξαμε μια πούτσα τεραστίων διαστάσεων και χάρηκε όλη η υπόλοιπη χώρα, πλην των οπαδών σας. Γροθιά στο σάπιο κατεστημένο σας ήταν το χθεσινό.



Ας πάμε λίγο όμως στα του ματς.

45o λεπτό, κλέβει τη μπάλα στο κέντρο ο Παναθηναικός, αποδέκτης ο Μπεργκ. Μπαίνει στην περιοχή, βλέπει τον Πράνιτς να 'ρχεται από πίσω, ασσίστ, τσαααααααακ. 0-1. Από πίσω σας κάρφωσε ο Ντάνιελ. Και στο καλύτερο σημείο. 

Τέλος ημιχρόνου. Μπαίνει ο γαύρος αποδυτήρια και έκανε μπαμ ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Άλλη αντεπίθεση στο 67. Διώξιμο-σέντρα από τον Λαγό. Αποδέκτης πάλι ο Μπεργκ. Πουτάνιασμα του τσεκουριού που ακούει στο όνομα Αβραάμ Παπαδόπουλος και 0-2 με πλασέ στην γωνίτσα του Ρομπέρτο. Μούγκα σε όλο το μπουρδέλο. Κανείς δε βγάζει μιλιά. Οι απόγονοι δεν μπορούν να το πιστέψουν. Αρχίζουν οι γιούχες και οι ρίψεις αντικειμένων. Συνηθισμένοι είναι όλοι στους κανιβαλισμούς σας. Σας ξέρουμε τι ούνοι είστε.
0-2 λοιπόν με τον Σουηδό και τα γαυράκια ξερά. 

Και τώρα φτάνουμε σε ένα σημείο του παιχνιδιού που ξεκινάνε τα κλασσικά γαυρίστικα.
78ο λεπτό. η μπάλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, επιθετικό στον Τριανταφυλλόπουλο το οποίο ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ, στο επόμενο δευτερόλεπτο πέναλντυ του Κουτρουμπή στον Βαλντές. Αμέσως σφύριξε το πέναλντυ το κοράκι ο Σιδηρόπουλος. Σιγά μην το άφηνε. Πάει ο Τσόρι Ντομίνγκες στην εκτέλεση... αλλά?! ΤΣΑΑΑΚ. ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ Η ΜΠΑΛΑ. ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ. ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΑΣΑΝΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ.
Πριν εκτελεστεί το πέναλντυ δείξατε, άλλη μια φορά, τι ούνοι είστε με το κύπελλο που μάζεψε στην μούρη ο Αναστασίου.


Πάμε δέκα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό. Φάουλ για τον Παναθηναϊκό, πλάγια αριστερά. Πάει ο Αμπέντ στην μπάλα, εκτελεί και τι να έγινε άραγε?! ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ. 0-3 ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΚΛΑΜΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ. ΦΩΝΕΣ, ΓΙΟΥΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΝΤ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΒΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ. 


Έπαιξαν και άλλες ρίψεις αντικειμένων εννοείται. Καθυστερήσεις, λήξη του ματς στο 95 και μούγκα όλη η τρούμπα. Τέτοια ψωλή δεν την περίμενε κανένας. Κλάμα όλοι οι γαύροι μετά, σε όλα τα social media. Πιο πολύ ασχολούνται οι γαύροι με το ματς, παρά οι Παναθηναϊκοί.


Αφήνω και ένα βίντεο με έναν ουδέτερο σχολιαστή. Ήταν τόσο σίγουρος για το πως θα κυλήσει το ματς. Κρίμα μωρέ ο καημένος.



Αυτά λοιπόν από μένα γαυράκια. Πρήξτε μας τον πούτσο τώρα για το κύπελλο και ότι θα τα πούμε εκεί. Περάστε το Παοκι στα ημιτελικά πρώτα όμως και βλέπουμε. Έφυγε ο Στέφενς. Πάνε τα δωράκια από το παοκι. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όσο είναι νωρίς...



  



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...