Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Οδηγός, ετών 14.




Σοβαρά τώρα?! Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω ρε φίλε. Αλλά επειδή μου ανέθεσαν τη συγκεκριμένη ερώτηση (ναι. ως γνωστόν είμαστε μια ομάδα γεμάτη από φασίστες και δεν έχει κανένας ελεύθερη βούληση, πλην του "αρχηγού") πρέπει να ξεκινήσουμε.


Πρώτα απ' όλα. "μικρο κινεζακιι". Σοβαρά?! Σοβαρά ρε φιλαράκο?! 
Δεύτερον. σελφ λαηκ. Ήδη απέκτησες το πρώτο καρκίνωμα. 



15 άτομα πάτησαν "μου αρέσει" στην εν λόγω ανάρτηση. Το πιθανότερο, τα 15 αυτά άτομα να είναι μιας ηλικίας όπως τα παιδάκια στην παρακάτω φωτογραφία.

Εδώ που έχουμε φτάσει με την τεχνολογία, κάποιοι από αυτούς που πάτησαν λαικ ίσως είναι μέσα στην φωτογραφία. 
Παρακάτω.. Βρε μαλακισμένο, μου χάλασες την ησυχία με την μαλακία που δέρνει το κεφάλι σου. Κάτσε παίξε με καμία barbie και άσε την οδήγηση. After all, δε σου φταίει και κανένας να τον σκοτώσεις. Στην ηλικία σου ούτε οδήγηση, ούτε πούτσα, ούτε τίποτα δε θα 'πρεπε να σκέφτεσαι. Ζήστε τη γαμιόλα τη ζωή σας ρε μαλακισμένα και μη βιάζεστε να μεγαλώσετε. 
Ήμαρτον ρε(με φωνή Γεωργίου)



Ας φύγουμε πάλι από το θέμα όμως. 
Αυτή τη στιγμή στα ηχεία μου παίζει το παρακάτω κομμάτι, το οποίο και θα ήθελα να ακούσετε.
August Burns Red. 
Για όσους ακούνε αυτού του είδους την μουσική, θα είναι γνώριμη μπάντα. Ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει φέτος.


Τέλος η ακυρίλα. Για μερικούς ίσως έγινα φασίστας και γω τώρα. Ξέρετε...
Δε πρόκειται όμως να ασχοληθώ με το μικρο κινεζακιι άλλο. Δε μπορώ. Βαριέμαι. Δεν βρίσκω λόγο.
Γι' αυτό και θα ασχοληθώ με την αγαπημένη μου Eξόζετ FC. 

Το τέλος του πρωταθλήματος βρήκε την Εξόζετ FC στην 8η θέση. Μια θέση μακριά από το εισιτήριο της ανόδου. Γι' αυτό λοιπόν έγιναν κάποιες προσθήκες και η ομάδα είναι, σαφώς, δυνατότερη και ελπίζει στην άνοδο την καινούρια χρονιά. Μέχρι στιγμής έχει δώσει 2 αγώνες για το κύπελλο, με την Skyfall FC την οποία και κέρδισε και στα 2 ματς. 3-2 το εντός έδρας ματς και 0-1 το εκτός. Έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και μένει μόνο να μάθουμε ποιος είναι ο αντίπαλος της Εξόζετ FC. 
Σας παραθέτω φωτογραφία με το ρόστερ της ομάδας. 




Αλλά επειδή είμαι τεράστιος φασίστας... σοβαρά τώρα. 14 χρονών πόρνη, τι να οδηγήσεις ρε? Είσαι σοβαρή? Κάτσε στα αυγά σου, τσιμπούκωσε καναν συμμαθητή σου ή τον Μάνο και άσε τις ιστορίες. 
Και ως γνωστό φασισταριό, πολύ ασχολήθηκα και μαζί σου. 



υγ: καλό θα ήταν, κάποιοι από σας να προσέχετε τι τσαμπουνάτε και που. Το ότι μια γνώμη δεν συμπίπτει με την δική σας ή απλά δεν σας αρέσει, δε πάει να πει ότι κάποιος είναι φασίστας ή αναρχικός ή οτιδήποτε. Και είναι καιρός να μάθετε να σέβεστε την άποψη του άλλου. 



Πάρτε τώρα άλλο ένα κομματάκι από μια μπάντα φίλων. Ψάξτε τους. Αγοράστε τον δίσκο τους. 5€ έχει μόνο και πραγματικά το αξίζουν τα παιδιά.
(δεν είναι φασίστες τα παιδιά. σε περίπτωση που αναρωτηθεί κανείς.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...