Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ SORAYA MONTENEGRO







    Μια συνηθισμένη μέρα, καθώς χάζευα ράντομ βιντεάκια στο youtube και διάφορες θρασοκαταστάσεις της άλλοτε ελληνικής καλτ τηλεόρασης, υπέπεσε στην αντίληψη μου ένα βιντεάκι με την πασίγνωστη, απόλυτη, ανυπέρβλητη, υπεραγαπημένη, μέγιστη υστερική σκύλα, Σοράγια Μοντενέγκρο, από την τηλεοπτική επιτυχημένη μεξικάνικη σαπουνόπερα "Μαρία της γειτονιάς". Είδα ένα 25λεπτο βιντεάκι της με τις κρίσεις υστερίας και το ξυλίκι που ‘χει παίξει με τους πάντες εκεί και εκτός του ότι με γέμισε δέος και με έκανε να θέλω να πάρω φόρα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο απ’ τις φωνές και τις υστερίες της, θυμήθηκα την παιδική μου ηλικία όπου γυρνούσα απ’ το σχολείο με πρώτο μου μέλημα να αράξω και να παρακολουθήσω τη σειρά.
Έτσι λοιπόν πριν δυο βδομάδες μπήκα στον πειρασμό και είδα όλα τα επεισόδια της σειράς να τα ξαναθυμηθώ.



     Η Σοράγια μισεί τους πάντες! Μισεί κυρίως τη Μαρία της γειτονιάς και θέλει πάση θυσία να τη βγάλει από τη μέση για να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον Λουίς Φερνάντο και να φάει την περιουσία της οικογένειας Ντε λα Βέγκα! Μισεί τους φτωχούς και τους ανάπηρους! Μισεί ό,τι κινείται δίπλα της και ό,τι δε μπορεί να γίνει δικό της! Μισεί ακόμα και την σκιά της που ΤΟΛΜΑ να την ακολουθεί!

 



Και επειδή κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, παρότι σε μια σκηνή πάλης με ένα γκομενάκι που πηδιότανε όσο ήτανε παντρεμένη με τον Λουίς Φερνάντο την έσκασε από τζαμαρία κτηρίου πέντε ορόφων στο κενό, κατάφερε να ζήσει και να παραστήσει τη νεκρή για 15 χρόνια με τη βοήθεια του γιατρού της Μέχια.






Στην πορεία παντρεύτηκε εναν πλούσιο χήρο που 'χε μια ανάπηρη κόρη και τον ξέκανε χωρίς δισταγμό κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου του, για να πάρει την περιουσία του στα χέρια της και να επιστρέψει απτόητη να συνεχίσει τα σχέδια εκδίκησης κατά της οικογένειας Ντε λα Βέγκα.


                           Εδώ σέρνει με τρυφερότητα και στοργή απ' το μαλλί τη νταντά της Καλίξτα που της αποκάλυψε πως είναι μάνα της.




Όταν έφτασε η ώρα του γιατρού Μέχια να ζητήσει χρήματα από τη Σοράγια για να κρατήσει το στόμα του κλειστό για τα εγκλήματα της και επειδή η Σοράγια είναι αρκετά φιλότιμη γυναίκα, είπε να σηκωθεί ένα χαρούμενο πρωινό, να μπουκάρει στο ιατρείο του, να τον σκοτώσει και μετά στο καπάκι να κάνει κι ένα shopping therapy γιατί απλά είναι η Σοράγια και μπορεί.






Στη συνέχεια αφού έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη με την παρουσία της στην οικογένεια Ντε λα Βέγκα η οποία την θεωρούσε νεκρή για χρόνια, δάγκωσε τη λαμαρίνα και άρχισε να ερωτοτροπεί με τον ανήλικο γιο της Μαρίας της γειτονιάς ξεκινώντας έτσι την εκδίκησή της.
Όταν ο γιος Ναντίτο κατάλαβε τι κουμάσι είναι την παράτησε σύξιλη και άρχισε να χαμουρεύεται με την ανάπηρη πρόγονή της. Όταν όμως τους έπιασε στα πράσα η σκύλα Σοράγια, έγινε κυριολεκτικά της πουτάνας!



                                                                                    Με δυο χαστούκια τους ξαπλώνει όλους.



                   Παρακάτω μια διαφορετική και επίκαιρη version του συγκεκριμένου αποσπάσματος.





                                                            
                                                         Mπα σε καλό μας βρε!


Στην τελική με τα πολλά, αυτό που κατάφερε ήταν να εγκλωβίσει τη Μαρία σε ένα σπίτι, να το λούσει βενζίνη, να βάλει φωτιά για να την κάψει και κάηκε η ίδια η μαλάκω.







Αγαπημένες της ατάκες: «Παρακατιανή, ρακοσυλλέκτρια, βρωμιάρα, τιποτένια, καταραμένη ηλίθια, άθλια, άχρηστη, θα μου το πληρώσεις αυτό! θα πεθάνεις! ανάθεμά σε!»



Επειδή πολλές φορές πήγαινε γυρεύοντας τα ‘χει φάει τα μπατσάκια της.
Εδώ είναι μια γεύση με τα τοπ ξεκατινιάσματα της Σοράγια.




Κάπως έτσι ξεκατινιαζόμαστε κι εμείς στο έξοζετ.


Ναι... Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκα μερικά παυσίπονα για να συνέλθω απ' αυτήν την λεγεώνα της οργής που ξεχείλισε στ’ αυτιά μου. Επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Μαρία Πλακίδη που κατάφερε να μεταγλωττίσει τόσο καλά αυτόν τον ρόλο δίχως να χάσει τη φωνή της άπαξ διά παντός.




  Η Σοράγια ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η μεγαλύτερη και πολυαγαπημένη μέγαιρα που πέρασε ποτέ από την ιστορία της τηλεόρασης.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...