Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Φετιχισμός Παροξυσμός και πλατυποδία



Φετιχισμός Παροξυσμός και πλατυποδία (Μέρος 1)


Φτιαγμένοι και διεστραμμένοι μου αναγνώστες,


Μετά από 10 xanax, 25 valium, 160 χριστοπαναγίες, 20 βιασμούς μυρμηγκοφωλιών και 60 χορευτικά κάτω απ' τη σελήνη, είμαι έτοιμη να ξεκινήσω το άρθρο μου σχετικά με τις ανωμαλίες που διεγείρουν τον αρρωστημένο και σάπιο εγκέφαλό σας κατά καιρούς, που είτε ντρέπεστε να ομολογήσετε, είτε τις ομολογείτε και τις επιτυγχάνετε πίσω απ την ανωνυμία σας, είτε τις ομολογείτε και τις πράττετε ανοιχτά χωρίς φόβο και πάθος.



Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι υπάρχουν πολλά, διάφορα και αλλόκοτα "φετίχ", τα οποία θα τα αναλύσουμε όλα μαζί, σταδιακά στην πορεία.
Για την πλειοψηφία, φετιχισμός είναι η θεοποίηση και πολλές φορές σεξουαλική διέγερση μέσω ενός αντικειμένου, ή μέλους του σώματος, ή η λατρεία κάποιας ενδυμασίας. Μέσα στο φετιχισμό, συμπεριλαμβάνονται και ρόλοι όπως: του κυρίαρχου και του υποτακτικού, του σαδιστή και μαζοχιστή - από κει προκύπτει και ο όρος BDSM - του υδραυλικού και της γειτόνισσας, του λύκου και της κοκκινοσκουφίτσας, του μανάβη και της μελιτζάνας, κ.ο.κ









Μερικά από τα ερωτικά αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται συνήθως στο BDSM είναι:
Μάσκες
Μαστίγια
Δεσίματα
Strap-on
Χειροπέδες
Κολάρα
Φίμωτρα
Ηλεκτροσόκ
Τροχοί
Μανταλάκια
Φτερά
Πιγκάλ
Μπατανόβουρτσες
Πελεκάνοι
Γυμνοσάλιαγκες
Γεωτρύπανα
Μετεωρίτες
Και ότι άλλο μπορεί να βαστάξει ο κώλος σας.
Η ενδυμασία που επιλέγεται συνήθως από τους φαν του σκληρού BDSM είναι από δέρμα και λάτεξ.









Σύμφωνα με τον αειμνηστο Φρόυντ, η επιλογή του φετίχ προσδιορίζεται από τις τραυματικές εμπειρίες της παιδικής περιόδου. Ανέπτυξε την έννοια του "άγχους ευνουχισμού", υποθέτοντας ότι το φετιχιστικό αντικείμενο προστατεύει τον άνδρα από το φόβο του ευνουχισμού. Με την πάροδο του χρόνου και μετά από αρκετές μελέτες, επιστήμονες έχουν αναιρέσει αυτή τη θεωρία. Ο Nagler (1957), συνοψίζοντας τις ψυχαναλυτικές απόψεις σχετικά με τον φετιχισμό, τόνισε ότι ο φετιχιστής είναι ένα άτομο που προσπαθεί να ξεπεράσει τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και τα αισθήματα ανικανότητας μέσα από τη χρήση ενός άψυχου αντικειμένου, του φετίχ. Ναι. Και σύμφωνα μ' αυτή τη ψυχική καταστασιόν, ακολούθησαν οι ταινίες τρόμου τύπου, ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, η ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα, το σπίτι του θανάτου, κλπ κλπ.



Αλλόκοτα φετίχ
  
Μετά από αναζητήσεις και μελέτη επί της θεματολογίας, στο τέλος κάθε κειμένου θα σας δίνω λίγα δείγματα τη φορά, με τα αλλόκοτα φετίχ που μπορεί να σας έχουν μπαστακωθεί στο κεφάλι, που στην πλειοψηφία τους σας στέλνουν απευθείας σε ψυχιατρική κλινική. Μερικά από αυτά είναι:


1. Αντικειμενισμός και Επιπλοφιλία (Sexual objectification and fornfilia): Ερωτική αντικειμενοποίηση στην οποία το σώμα ενσωματώνεται σε έπιπλα. ( Για κάποιον με αυτή την προτίμηση το ΙΚΕΑ είναι το απόλυτα ιδανικό μπουρδέλο.)

2. Αποξύριση και απολέπιση (Abrasion): (Να ξυρίζεις τα μπούτια σου καθαρίζοντας ψάρια ας πούμε;)

3. Δενδροφιλία (Dendrophilia): Ερωτική έλξη ή ερεθισμός από δένδρα ή άλλα μεγάλα φυτά. (Όταν λέμε "καλό είναι ο άνθρωπος να έρχεται σε επαφή με τη φύση" εννοούμε ακριβώς αυτό!)

4. Μερική αντί-γέννηση (partial unbirthing): Ερωτική διέγερση ή ερεθισμός από την εισαγωγή του κεφαλιού μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας. ( Σοβαρά τώρα? )

5. Πορδολαγνεία (Fart fetishism). (Με ή χωρίς αναπτήρα?)

6. Ταμακέρι (Tamakeri): Ερωτική διέγερση ή ερεθισμός από το κτύπημα ενός άνδρα στα γεννητικά όργανα από μία γυναίκα. (10 νταν στην κυρία παρακαλώ..)


Οποιαδήποτε απορία, σκέψη ή ανωμαλία επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί με την αγαπημένη σας διεστραμμένη δαιμονική καλόγρια, τα σχόλια είναι ανοιχτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...