Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Εθνικοσοσιαλιστής και φυλετιστής Τσε και Βάρα!

Μελετώντας ενδελεχώς τα κείμενα του Τσε και Βάρα,διαπιστώνουμε ότι δεν είναι αυτός που προσπαθούν να προβάλουν οι ροζ αριστεροί της φάπας τύπου Σύριζα/Ανταρσία κλπ προδοτικών καθεστωτικών κομμάτων.
Ούτε είναι αυτός ο 'απάτριδος μπολσεβίκος' που προπαγανδίζουν τόσο η ντόπια θρησκόληπτη ακροδεξιά συνεπικουρούμενη από την καθεστωτική πόρνη του συστήματος την χρυσή αυγή και σπιλώνουν τη μνήμη αυτού του κορυφαίου επαναστάτη και διανοητή.
Και είναι πασίδηλο ότι δεν είναι αυτός ο 'ωραίος γκόμενος' που έχουν λανσάρει οι ουτιδανοί απολιτίκ μετροσέξουαλ με τα 'v' που τον φοράνε στις παραλίες,οι χαζογκόμενες που κοιτάνε εμφάνιση και όχι το έργο του επαναστάτη και φυσικά δεν είναι το 'πρότυπο ελευθερίας' που θέλουν να μας πείσουν αμόρφωτοι αριστεριστές χασικλήδες μέσα στη ρούχλα τους σε κομμάτια του Βαμβακάρη και του Τσιτσάνη.
Ίσα ίσα,τα κείμενα του βρίθουν πατριωτικού περιεχομένου και σε κάποια δε,γίνεται λόγος για εθνοφυλετική προσέγγιση. Για να μην πούμε ότι ήταν αυτό που λένε οι 'αναρχικοί' του καναπέ σήμερα 'ομοφοβικός' ,δημιουργώντας στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους ομοφυλόφιλους στην Κούβα και στο Γκουαντανάμο. Ο Τσε είναι σίγουρα ο ν.1 τρόμος του συστήματος,ακόμα και τώρα που έχει πεθάνει. Γι αυτό τον έχει πολεμήσει τόσο το ολιγαρχικό σύστημα,ξεφτιλίζοντας το πρόσωπό του,κάνοντας τον σημαιοφόρο σε πορτοφολάκια,σουτιέν,κοιλότες και τον φοράει ο κάθε τυχάρπαστος κλαρινογαμπρός βλαχοδήμαρχος νεοραγιάς. Όμως τον σημαντικότερο αγώνα τον έδωσαν για να διχάσουν τις πατριωτικές θέσεις του Τσε,ώστε οι μεν αριστεροί να αποτινάξουν το Έθνος και τον Πολιτισμό και οι δε δεξιοί να στραφούν απλά στον μετανάστη λαθροέποικο και όχι στον εχθρό που είναι οι ολιγάρχες.
Η πολιτιστική παρακμή του τόπου διαφαίνεται και εδώ: Ο κάθε ανιστρόριτος και αμόρφωτος οσφυοκάμπτης κοιλαράς νεοραγίας,δούλος υποχείριο του κάθε ανάλγητου αφεντικού,γεσεράκιας,έχει το θράσος να βρίζει και να στηλιτεύει έναν άνθρωπο ο οποίος πέθανε για τις ιδέες του,άφησε την άνεσή του καναπέ του και πολέμησε με το Λαό,γίνοντας ως γνήσιος Ηγένης,ο σημαιοφόρος του Αγώνα. Εναρμονίστηκε πλήρως με την κοινωνία,αν και ήταν αριστοκράτης του πνεύματος. Και το κάνει αυτό,από τον καναπέ του!
Η απόλυτη παρακμή και το απαθές χριστιανιλίκι,έχει καθηλώσει τον κόσμο. Για να κρίνουμε τον Τσε,όπως και κάθε μεγάλη προσωπικότητα άλλωστε,πρέπει να αρθούμε της εποχής μας και να μελετήσουμε τα κοινωνικοπολιτκά τεκτενόμενα της εποχής και ΟΧΙ με βάση τα τωρινά. Να δούμε τις τότε συγκυρίες,ώστε η έρευνα μας να είναι βάσιμη και όσο το δυνατόν ακριβής. Ας μην μακρυγορούμε όμως και πάμε να τα εξετάσουμε ένα ένα.
1) Ο 'Ρατσιστής' Τσε
''Ο νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά.”
Βλέπουμε πράγματι ο Τσε,ο οποίος έχει μελετήσει διεξοδικά την επιστήμη της Ανθρωπολογίας και της Γενετικής να αντιλαμβάνεται το μικρότερο κρανιακό χώρο των μαύρων και την αντεπαναστατική τους διάθεση,στον αγώνα. Συνεχίζει δε λέγοντας για τους Κονγκολέζους ότι είναι απείθαρχοι και ανίκανοι εργασίας!
'“Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας, θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν.”
2) Ο Φυλετιστής Τσε
Ειμαι Κουβανός και Αργεντίνος συγχρόνως και αν δεν προσβάλλονται οι λαμπρές προσωπικότητες των Λατινοαμερικάνων εκπροσώπων,νιώθω ότι είμαι ο μεγαλύτερος Πατριώτης από όποιαδήποτε χώρα της Λ.Αμερικής,έτοιμος να δώσω τη ζωή μου,χωρίς κανένα κέρδος!
Εδώ μιλά η φυλετική ψυχή του Τσε. Αν το λεγε κάποιος Λευκός θα είχε χαρακτηριστεί ως Ναζί,δολοφόνος κλπ. Για να μην πούμε ότι η φράση ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ανήκει σ'αυτόν!
PATRIA O MUERTE!!!
3) Ο 'ομοφοβικός' Τσε
"Οταν στέλνουμε ανθρώπους στο εκτελεστικό απόσπασμα η δικαστική απόδειξη δεν χρειάζεται. Αυτές οι διαδικασίες είναι μιά αρχαική αστική συνήθεια.Μιλάμε για επανάσταση. Και ένας επαναστάτης πρέπει να γίνεται ψυχρή εκτελεστική μηχανή με κίνητρο το καθαρό μίσος"
Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα διορίστηκε Διευθυντής της περιβόητης φυλακής La Cabana στις 3 Ιανουαρίου 1959. Ενα Νταχάου φριχτών βασανιστηρίων και εκτελέσεων αντιφρονούντων, Καθολικών, ανάπηρων και ομοφυλόφιλων. Απεθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 11 Δεκεμβρίου 1964 είπε
"Εκτελέσεις;; Εκτελέσεις κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε¨
Σεβασμός στον Τσε,τον μεγαλύτερο επαναστάτη του 20ου αιώνα. Πρέπει να απαοκατασταθεί η μνήμη του. ΤΣΑΚΙΣΤΕ: Την προδοτική αριστερά που είναι σύμμαχος της νέας τάξης πραγμάτων υποδούλωσης των Λαών ΤΣΑΚΙΣΤΕ: Την προδοτική δεξιά και ακροδεξιά που στηλιτεύουν τον επαναστάτη και γεμίζουν με οθνεία στοιχεία τον χαρακτήρά του.ΤΣΑΚΙΣΤΕ : Τους μαζανθρωπους καπιταλιστες που ειναι οι ολετήρες της ανθρωπότητας.
Η Νέα Εποχή αλλάζει! Η κατάρρευση του διεθνιστικού καπιταλισμού έρχεται και στα ερείπια μιας απεκκρίνουσας βαρβαρότητος,θα ανατείλει ο νέος κόσμος,ο εθνικομπολσεβικικός ο οποίος έχει ραντεβού με την Ιστορία και θα είναι παρών και αμετάκλητος στην επίρρωση του Πολιτισμού.
ΚΑΤΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΡΓΑΤΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...