Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

10 ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΑΙΝΙΩΝ, VIDEO GAMES ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΛΜΠΟΥΜ, Part 1

Η αφαίρεση ενός γράμματος από τον τίτλο μιας ταινίας, ενός video game ή κάποιου μουσικού album είναι αρκετή ώστε να αλλάξει άρδην ολόκληρο το concept.

Weekend at Bernie's

Το πτώμα του αφεντικού τους που μεταχειρίζονται 2 φίλοι σαν μαριονέτα προκειμένου να δείχνει ζωντανό για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, είναι όντως μαριονέτα βγαλμένη από το Sesame Street.


Star Wars

In a galaxy far far away, οι γνωστοί ήρωες της πιο δημοφιλούς σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας, αφήνουν τα φωτόσπαθα και τα λέιζερ και πιάνουν την ασφαλτόστρωση. 


Django Unchained

Ο πατέρας του Boba Fett ελευθερώνεται από έναν Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων για να τον βοηθήσει στον επικερδή εντοπισμό των αδελφών Μπριτλς. 


Cape fear

Στην αριστουργηματική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, ένας πίθηκος που καταδικάστηκε για βιασμό, αποφυλακίζεται μετά από 14 χρόνια και αποφασίζει να εκδικηθεί τον δικηγόρο υπεράσπισης του και μαζί με αυτόν όλη του την οικογένεια. 



GoodFellas

O Ray Liotta (Μάρτιν Χιλ), ξεκινά την επαφή του με τον ιερατικό κόσμο από παιδί κιόλας και σαγηνεύεται τόσο που στον επαγγελματικό του προσανατολισμό δηλώνει ιερέας. 


Mario Kart

Ο αγαπημένος μας υδραυλικός αφήνει για λίγο τη σωτηρία της αγαπημένης του πριγκίπισσας και μας παραδίδει μερικά μαθήματα ζωγραφικής. 


Smackdown vs Raw

Οι πρωταγωνιστές ενός από τα πιο πετυχημένα αθλήματα στον χώρο του entertainment αντιμετωπίζουν μια υπερφυσική απειλή από το παρελθόν, τον Αιγύπτιο θεό του ήλιο, Ρα. 


Black Flag

Το αμερικάνικο συγκρότημα της hardcore punk, Βlack Flag, σε ένα παράλληλο σύμπαν.


Radiohead, Kid A

Το τέταρτο κατα σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος Radiohead, εξυμνεί με μοναδικό τρόπο τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του KIA Picanto. 


Akira

Ένα απόρρητο στρατιωτικό πείραμα θέτει σε κίνδυνο την πόλη του Τόκιο, μετατρέποντας ένα μέλος μιας συμμορίας μοτοσυκλετιστών σε έναν βίαιο και ψυχοπαθή οδηγό ο οποίος προκαλεί τον τρόμο και το φόβο κάθε φορά που οδηγάει αυτοκίνητο μάρκας KIA. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...