Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ NO-BRA ΗΜΕΡΑ --- ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

13 Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα "Χωρίς Σουτιέν"

Μετά την ημέρα της μητέρας, πατέρα, αφών & ΣΙΑ, έρχεται μια μέρα που οι άντρες θα λατρέψουν



Κυρίες μου, κάντε τη χάρη στον ανδρικό πληθυσμό και ακολουθείστε αυτό το trend έστω αυτή τη μια μέρα του χρόνου! Οι στηθόδεσμοι στα συρτάρια και τα στήθη ελεύθερα, να πάρουν ρε παιδί μου και αυτά τον αέρα τους...



Η ηλικία που γεμίζατε τα σουτιέν με μπαμπάκια για να μοιάσετε στη μαμά σας πέρασε. Όσο μεγάλωσαν μεγάλωσαν, ή αν είστε μικρές ακόμα να ξέρετε ότι το στήθος κοτόπουλο βοηθά ΜΟΝΟ τους άντρες να κάνουν βυζάκια. Αποδεχτείτε το τι διαθέτετε και αφήστε το να ανασάνει μακριά από ασφυκτικά push-up bra που ναι μεν δίνουν θέαμα αλλά είναι πολύ βλαβερά για την υγεία...







   Για τις κυρίες με πλούσιο στήθος ίσως φανεί άβολο να κυκλοφορούν  χωρίς σουτιέν, πολλές φορές δε το αποχωρίζονται ούτε μέσα στο σπίτι, αλλά τους έχω νέα: Η μακροχρόνια χρήση σουτιέν οδηγεί το στήθος στη χαλάρωση (για να μην αναφέρω το ότι επιβαρύνεται η αναπνοή).
Κατά βάση, οι γυναίκες που αποφεύγουν τη χρήση σουτιέν, τείνουν να έχουν πιο καλοσχηματισμένο και στητό στήθος από τις υπόλοιπες.

   Σύμφωνα με έρευνες δε, που έγιναν σε γυναίκες που φορούσαν επί χρόνια σουτιέν και τους ζητήθηκε να διακόψουν για ένα διάστημα, παρατηρήθηκε η σύσφιξη του στήθους και η ανόρθωσή του. Από ότι φαίνεται, μέσα σε ένα εξάμηνο το σώμα "πήρε γραμμή" ότι η τεχνητή υποστήριξη έπαψε και ανέλαβε δράση. Ας μην ξεχνάμε ότι το στήθος αποτελείται από λιπώδη και στηρικτικό ιστό. Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι αυτό που όλοι παρατηρούμε, δηλαδή ότι όταν μια γυναίκα χάσει κάποια κιλά, τότε χάνεται και ένα μικρό μέρος του στήθους. Το δεύτερο είναι αυτό που γνωρίζουν λιγότεροι, δηλαδή ότι το σφιχτό στήθος δεν έχει να κάνει κατά βάση με τη γυμναστική. Μην με παρεξηγήσετε, όπως ένας άντρας που γυμνάζεται θα έχει καλύτερο στήθος από το φυσιολογικό, το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα.
   Το θέμα είναι ότι το μόνο που μπορεί να γυμναστεί είναι οι μύες του στήθους και όχι τα ίδια τα στήθη. Με καθημερινές ασκήσεις, μπορεί να σφίξει η περιοχή γύρω από το στήθος, με αποτέλεσμα να φαίνεται και το ίδιο το στήθος πιο στητό (εφόσον δε θα "κρέμεται" η περιοχή γύρω του). Ωστόσο, τα στήθη αυτά καθ'αυτά δε γυμνάζονται καθώς δεν αποτελούνται από μύες. Η καλή τους κατάσταση εξαρτάται από την καθημερινή τους περιποίηση με ενυδατική κρέμα (υπάρχουν πολλές καλές στο εμπόριο που έχουν και συσφικτικές ιδιότητες) και....το να μείνετε μακριά από τα σουτιέν. Αν σας είναι εξαιρετικά άβολο και αδύνατο να το συνηθίσετε, τουλάχιστον επιλέξτε ένα από μαλακό ελαστικό που θα σας βοηθήσει να συγκρατήσετε ένα μέρος του βάρους του χωρίς να το πιέζει.





   Αλλά και εσείς με το μικρότερο στήθος, μην αισθανθείτε ασφαλείς. Ίσα ίσα, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες με μικρότερο στήθος τείνουν να κάνουν χρυσά τα καταστήματα επενδύοντας ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους σε push-up bras, για να αποκτήσουν τα πλούσια ντεκολτέ, όλο καμπύλες που ζηλεύουν οι γυναίκες και ποθούν οι άντρες.

   Αν πιστεύετε ότι δε κινδυνεύετε από τη χαλάρωση που επιφέρει το σουτιέν, να σας χαλάσω τη διάθεση και να σας ενημερώσω ότι το ρίσκο στη περίπτωσή σας είναι ακόμη μεγαλύτερο. Μη ρωτήσετε γιατί. Όταν έχετε το στήθος πιεσμένο όλη τη μέρα 3 εκατοστά πάνω από τη φυσική του θέση και προς το κέντρο σαν να είναι μαγνήτες που προσπαθούν να κολλήσουν μεταξύ τους, τι περιμένετε; Όταν αφαιρεθεί το σουτιέν το στήθος χαλαρώνει απότομα και οι ιστοί, όντας ασυνήθιστοι να κρατάνε το έστω και μικρό βάρος του, χαλαρώνουν και το κάνουν να"πέφτει".

   Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας να δείχνετε σέξι ειδικά στις εξόδους, αλλά μη φοράτε το Βυζοκράτη Στηρικτική &ΣΙΑ ΕΠΕ ακόμη και για να πάτε στο σούπερ μάρκετ! Φερθείτε στο στήθος σας με σεβασμό και αγάπη και θα δείτε ότι τελικά το μέγεθος παίζει μικρή σημασία για το αν θα σας θέλει ένας άντρας ή όχι...




ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...




Αυτά συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο ή απλά είναι ψεύτικα!!!! Αν η γυναίκα είναι skinny, θα έχει και μικρό στήθος (άντε κανονικό). Ξεκαβαλήστε το καλάμι και καταλάβετε ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική! Δε γίνεται να είσαι 50 κιλά και να φοράς D σουτιέν. Φοράς Β, αλλά ίσως φαίνεται μεγαλύτερο επειδή το φόντο (ναι ναι καλά κατάλαβες αυτό είσαι εσύ) είναι μικρό. Επίσης, αν τρως στη καθισιά σου όσο τρώει το μέσο χωριό της Αφρικής, είσαι χοντρή και το στήθος σου όλο λίπος. Δεν έχεις μεγάλα βυζιά, έχεις καμπούρες με λίπος όπως οι καμήλες!!!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΥΖΑΚΙΑ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...