Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

10+1 TIPS AND TRICKS ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ


Εισαγωγή (ουάου)

    Χαιρετίζω τους απανταχού παχύδερμους θνητούς. Είμαι ο Χάρος Βαρκάρης και βασικά καλησπέρα σας.
    Σε όλο το μήκος της ζωής μου (ντάξει ειρωνεία) έχω γνωρίσει πολλούς εύστροφους γνώστες διατροφολογίας που με συμβούλεψαν σχετικά με το θέμα και έτσι αποφάσισα να πλάσω μια λίστα με super extreme hardcore DOs, DON'Ts, συμβουλές, κλπ για να χάσετε κιλά, που δε θα τα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! Συγκεκριμένα, μερικά δεν είναι καθόλου προφανή.
Θα μπορούσα να τα αναφέρω όλα σε μια ή δυο γενικές παραγράφους, αλλά επειδή μόνο ασβεστοπλινθόμυαλοι διαβάζουν τέτοια άρθρα, αποφάσισα να τα κάνω πιο νιανια.




    Επίσης, ίσως παρατηρήσετε πως είμαι αρκετά εριστικός, προσβλητικός, υπερβολικός και πιθανώς να θέλετε να με σπάσετε στο ξύλο κωλόχοντρες (ναι γιατί, πιθανώς είστε ως επί το πλείστον γυναίκες και μάλιστα ανασφαλείς), αλλά ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι ακριβώς αυτός: Να σας νευριάσει, να σας κάνει να με μισήσετε που έχω δίκιο, να με γαμήσετε στα comments για να ξελαμπικάρετε και να εκτονωθείτε και μετά να κατεβάσετε ένα γουρουνόπουλο γεμιστό με μερέντα για να έρθετε στα ίσα σας ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
   Και στην τελική, αν σας προσβάλλουν άρθρα στο ίντερνετ και συγκεκριμένα σε παρακμιακά blogs, είστε άξιοι της μοίρας που οι ίδιοι επιλέξατε κομπλεξοειδή γαμίδια.

Ειρωνικός αυτοσαρκασμός για να το παίξω γαμάτος.



1. ΚΟΨΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ
    Μετά από εκτενείς έρευνες στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, απεδείχθη πως όταν δεν τρως σαν το γαμημένο κράκεν, ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ. Μην καταβροχθίζεις τα πάντα σαν έγκαυλο βόδι. Προσπάθησε σταδιακά να μετριάσεις την ποσότητα του φαγητού που έχεις στο πιάτο του (και όχι στα πιάτα σου) και αντιστάσου στο θέλγητρο της δεύτερης, τρίτης και ν-οστής (με ν ανήκει Ν) μερίδας!
Κάνε λίγο κράτει και απλά περίμενε η ΕΠΑΡΚΗΣ μερίδα που έφαγες να δράσει και να σου φύγει η πείνα.





2. ΤΡΩΓΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Καταλαβαίνω πως η απότομη και μη ομαλή επαφή με την πραγματικότητα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει ως ανώτερο αθάνατο ον, σε πληροφορώ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΪ! Είναι όλο δικό σου μάτια μου! Κάθε θερμίδα του! Αγάπησε το φαΐ σου μεν, αλλά αγάπησε και τον εαυτό σου δε.
   Επίσης, μην τρως σα να έρχεται το τέλος του κόσμου και πρέπει να προλάβεις να φας πριν έρθει η Δευτέρα Παρουσία και σε πετύχει πεινασμένο,-η και πας στην κόλαση. Μάσα αργά και πολλές φορές, έτσι ώστε να απολαύσεις και περισσότερο το φαγητό σου! ;) Να το! ;)

Προτείνω χαλαρωτική μουσική για επιπλέον βοήθεια και ευχαρίστηση και μαχαιροπίρουνα. ΑΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ!!!






3. ΠΙΕΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ
   Μωρή γελαδομούνα άσε κάτω τα αναψυκτικά και τους δήθεν φυσικούς χυμούς του εμπορίου και ξεκίνα να πίνεις ΠΟΛΥ νερό! 8+ ποτήρια την ημέρα (όχι όλα μαζί φίλε μου καθυστερημένε καιροσκόπε οπορτουνιστή της δεκάρας που το σκέφτηκες) είναι must!
   Μην αφήνεις να νεφρά σου τα τεμπελιάζουν και να επιβαρύνουν το συκώτι που προσπαθεί να διασπάσει τους τόνους λίπους που έχεις για να το μετατρέψει σε ενέργεια. Κρίμα είναι.
Επίσης, το νερό "κόβει" την όρεξη γεμίζοντας το στομάχι σου χοντρόκωλε, προκαλώντας αίσθημα κορεσμού, αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό σου μωρή μπετονιέρα και μεταφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρά σου χαραμοφάη τεμπέλη ομφαλοτυρολάγνε.


Μην παίρνετε πίπες. Πιείτε νερό!
Ε και μετά πάρτε... δεν τρέχει τίποτα...


4. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΧΟΡΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ! ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ!
    Αντιλαμβάνομαι πως ο κώλος σου είναι ενσωματωμένος με την καρέκλα του γραφείου σου ή τον καναπέ ή το κρεβάτι σου, αλλά προσπάθησε να σηκωθείς έστω μια φορά στη ζωή σου για ένα λόγο διαφορετικό του ψυγείου και της χέστρας! Πάρε μετά την κωλάθρα σου και πήγαινέ την σε κανένα γυμναστήριο και κούνα την! Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την σωστή άσκηση είναι killer συνδυασμός και αργά ή γρήγορα θα νιώθεις πιο ορεξάτος, γαμάτος, έτοιμος για όλα και αποφασισμένος! Θα έχεις αυτοπεποίθηση ικανή να σε ανάγει σε γαμιά μουνιών της γειτονιάς σου φίλτατε χοντρούλη ;)
   Όσο για σένα κοπελιά, παίζει να είσαι ένα από αυτά τα μουνάκια. Έλα, παραδέξου του... πάντα το ήθελες να είσαι γαμημένο μουνάκι κατά βάθος κάθε φορά που παπάριαζαν τα χέρια σου από τη μαλακία.

No pain. No gain. Pro-pain.


5. ΚΑΝΕ ΣΕΞ! ΠΟΛΥ ΣΕΞ!
    Εντάξει. Ίσως έχω πολλές απαιτήσεις από κάτι τύπους σαν και σένα φαλαινόκωλο τέρας, αλλά όπου βρεις ευκαιρία όρμα! Το σεξ είναι και γαμώ τις ασκήσεις (στην κυριολεξία) και αποβάλλει και το στρες. Δοκίμασε πολλές διαφορετικές στάσεις και κάθε φορά βάλε στόχο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου σε διάρκεια! Αν είσαι γυναίκα, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε woman dominance παιχνίδι, γίνε κίνκι, απόκτησε ενεργητικό ρόλο και πέρνα καλά! Μόνο πρόσεχε μην στραβοψωλιάσεις τον επιβήτορα-εργάτη παρτενέρ σου γιατί μπορεί να καυλώνεις, αλλά συνεχίζεις να είσαι κωλόχοντρη.

Είναι σε καλό δρόμο και οι δύο.


6. ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ!
    Οκ, έχεις καύλες. Οκ, σου αρέσει η γεύση του σπέρματος και νιώθεις καυλογκόμενα όταν σε χύνουν στο στόμα. Οκ, τα χυσαμόλια είναι το κάτι άλλο για σένα και έτσι δείχνεις αγάπη στο σύντροφό σου που είναι ο "εκλεκτός" γιατί σε φιλάει με την πίπα. Αλλά μην το παρακάνεις!
   Κάθε μέση "δόση" περιέχει γύρω στις 36 θερμίδες! Δεν είναι πολλές, αλλά άμα είσαι χυσαποθήκη και ψωλαρπάχτρα και κάνεις καριέρα σε τσόντες BBW, πρέπει να το προσέχεις.
   Οκέη, μαλακίες λέω, δε μπορώ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Το σπέρμα περιέχει βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, φρουκτόζη, κρεατίνη, χοληστερόλη, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, νάτριο, κάλιο, φώσφορο, βιταμίνη Β12, ψευδάργυρο, άζωτο, νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες και ορμόνες που σύμφωνα με έρευνες ανεβάζουν τη διάθεση! Α και φυσικά σπερματοζωάρια.

"Γεια! Σου πάει η καρδιά να με φας;"



7. ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!
    Εντάξει, καλό το γυμναστήριο και ο χορός, αλλά μην είσαι όλη την υπόλοιπη μέρα σαν τον Βούδδα. Κινήσου! Κάνε δουλειές στο σπίτι, πήγαινε μια βόλτα! Βάλε γρήγορη και ενεργητική μουσική για να σου φτιάξει η διάθεση και να ανεβάσεις ρυθμούς ακόμα και μες στο σπίτι.
Κλείσε τη γαμημένη τηλεόραση και κάνε κάτι στη ζωή σου, κοιλιόδουλε μουντρούχη!

Μη βαριέσαι μωρή παστέλω!
Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις που αν βαριέσαι, ψόφα.


8. ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΥΠΝΟΥ ΚΛΠ
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ!
    Μην είσαι τσαπατσούλης, περαδόθες και αμπλαούμπλας. Σύλλεξε πληροφορίες, ρώτα ειδικούς και φτιάξε ένα αλάνθαστο και ικανοποιητικό πρόγραμμα για τη ζωή σου για να είσαι πάντα συνεπής και να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Δε λέω, γαμάτες οι randomιές, αλλά είσαι πιο βαρύς κι από το αμάξι σου, οπότε κάνε κάτι πρώτα γι΄αυτό και μετά βλέπεις. Οφείλεις να ξέρεις τι σου γίνεται!

Ένα αντίπαλο blog μεν, αλλά ό,τι πρέπει για σένα αρχάριε φίλε μου δε :D


9. ΚΟΙΜΗΣΟΥ!
    Γαμάτο το αχαλίνωτο κλάμπινγκ στα McDonalds, αλλά κοιμήσου και μάλιστα με πρόγραμμα (βλέπε Tip 8). Σύμφωνα με τον Captain Obvious, ο ύπνος σε ξεκουράζει και σε φορτίζει με ενέργεια για την επόμενη ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ (καλά άκουσες!) μέρα σου!
   Μετά από έρευνες και άλλα τέτοια πειστικά επιστημονικά πράγματα που δεν καταλαβαίνεις στενόμυαλη σημαδούρα, απεδείχθη ότι ο μικρότερης διάρκειας ύπνος παρέχει ένα πιο "φιλικό"
περιβάλλον για την έκφραση των γονιδίων που σχετίζονται με την παχυσαρκία. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κοιμάσαι όλη μέρα, βαριεστημένη μούχρα της κοινωνίας! Οι 8 ώρες κατά μέσο όρο είναι μια χαρά! Α! Και κοιμήσου νωρίς! ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

Ντάξει. Εσείς προτιμήστε κάτι σε κρεβάτι.


10. ΦΑΕ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΝΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΒΡΑΔΥΝΟ
    Καλημέρα! Ωραία η μέρα σήμερα;; Σκάσε τώρα και μη σνομπάρεις το πρωινό!
Ένα πλούσιο πρωινό σε γεμίζει με σούπερ ντούπερ ουάου ενέργεια για όλη την υπόλοιπη μέρα και ως δια μαγείας δεν πεινάς!! HOLY SHIT! OMG!
Και φυσικά ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΤΟ ΦΑΪ! ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!

Γάμησε;;;!!!

11. (ΔΩΡΑΚΙ) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΕΙΣΜΑ!
   Ουσιαστικά, πρόκειται για το σημαντικότερο κομμάτι της όλης υπόθεσης. Το motivation που λένε και στο χωριό μου.
   Έχε επίγνωση της κατάστασης σου, χαλάρωσε και με ψυχραιμία αντιμετώπισέ το με όλα τα παραπάνω που σου γράφω αχάριστε. Μην αφήσεις να σε πάρει τίποτα από κάτω και ποτέ μην τα παρατήσεις αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Πείσμωσε και απόδειξε σε όλους πως είσαι γαμάτος! Τρίψε μου στην κοκάλινη μάπα με το αχανές βλέμμα την φωτογραφία σου που είσαι στην παραλία με γκομενάκια (αρσενικά ή θηλυκά) και έχεις το τέλειο σώμα και attitude!
Άη γαμήσου χοντρέ!


Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ψοφάτε να παίρνουμε και κανένα μεροκάματο όμως.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...