Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πόσο αδιάβροχο είναι το γούστο σου? Ένας οδηγός σωσίβιο για ομπρέλες


Τι είναι άραγε η βροχή και γιατί συμβαίνει; Ποιός ρίχνει νερό; Μήπως μας κατουράνε οι εξωγήινοι; Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Εγώ γιατί γράφω αυτές τις παπαριές και εσείς γιατί τις διαβάζετε ;


Καλησπέρα σας.. ας ξεκινήσουμε. (παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, ευχαριστώ)
Ας μιλήσουμε για την «Βροχή» αυτό το παράξενο και πρωτοφανές φαινόμενο που συγκλονίζει την κοινωνία του φου μπου κάθε φορά που κάνει την ανεξήγητη εμφάνιση του. Πρέπει να το εκμεταλλευτείς, μην το καθυστερείς άλλο γράψε και ΕΣΥ κάτι για να αποδείξεις πόσο συνειδητοποιημένος πολίτης είσαι και πόσο νοιάζεσαι για την μπουγάδα του γείτονα ή της γειτόνισσας!  (είναι ωραίο μωράκι, δεν σε χάλασε μπαγασάκο) ;)

Έξω βρέχει αλλά στο μυαλό σου έχει χειρότερη ξηρασία και από την έρημο Σαχάρα. Νιώθεις πανικόβλητος γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς ένα ξεχωριστό στατους που θα μαζέψει πολλά like και θα σε κάνει δημοφιλή στους διαδικτυακούς φίλους σου;  Σταμάτα πια να γκρινιάζεις γιατί εγώ σου έχω την λύση αγαπητέ αναγνώστη!

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ! αρκεί να ξέρεις τι είσαι (αν δεν ξέρεις εσύ, ρώτα τον Βαρβάτο γιατί ..Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ!)

· Είσαι ο τύπος στο λεωφορείο, με την αθλητική φόρμα και την αθλητική τσάντα (που έχει περασμένη στον ώμο), με τέτοιο τρόπο ώστε να τη βλέπουν όλοι οι επιβάτες; Άλλος ένας γυμνασμένος που επιδεικνύει τους μυς του ως αποτέλεσμα σκληρής άσκησης, αλλά στην πραγματικότητα κατάφερες ότι κατάφερες με αναβολικά; Ένας κάγκουρας της κακιάς ώρας που μόλις βρήκε την ευκαιρία να ποστάρει κάτι «ψαγμένο» . ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ! Μπετόκο για σένα (τον στόκο) που ακούς ντιπ χαουζ ακόμα και όταν βοσκάς τα πρόβατα στο μαντρί.
                                 

· Είσαι ψευτο κουλτουριάρης με σοφιστικέ στυλάκι διανοούμενου τυπά; ψάχνεσαι στη ζωή σου; φιλοσοφείς; διαβάζεις λογοτεχνία; απαγγέλεις ποίηση; είσαι αυτός που κυκλοφορεί ακόμα με τον κοκάλινο σκελετό γυαλιών του παππού του; Ανέβασε αυτό.

                                

· Είσαι το φλωράκι που έσπαζαν όλοι στο ξύλο στα διαλλείματα στο σχολείο; Ακούς τραγούδια γραμμένα από βαρεμένους για βαρεμένους; (Πραγματικά πολύ βαρετά τραγούδια που έχουν ωραίους στίχους αλλά τι να τους κάνεις αφού είναι βαρετά;) Είσαι κοκκαλιάρης και λεπτός αλλά είσαι χοντρός στην κοιλιά; Ονειρεύεσαι το σεξ και σκέφτεσαι ότι ίσως και να το κάνεις και κάποτε; Φοράς γυαλιά και έχεις φακίδες σε όλο σου το πρόσωπο; Βάζεις ζελέ στα μαλλιά σου μόνο και μόνο για να τα ισιώσεις; Δεν κάνεις ορθογραφικά λάθη και ούτε ανέχεσαι να τα βλέπεις; Κότσιρας φίλε μου.. Γιάννης Κότσιρας!

                               

· Είσαι ο καταθλιπτικός τύπος που γουστάρει να χάνεται στην μελαγχολία του κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία; Δεν κάνει αθλήματα. Ποτέ δεν έχει κάνει κανένα άθλημα. Δεν μπορεί να ονομάσει ένα άθλημα. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι παρά μόνο για να πάει σούπερ μάρκετ; Η μιζέρια και η κακομοιριά ξεχειλίζουνε από πάνω σου σαν τις ρώγες στο σταφύλι; Ανέβασε αυτό.


                

· Είσαι ένα πρεζόνι; ένα χαμένο κορμί; ένα απόβρασμα της κοινωνίας; ένα γενετικό σφάλμα; ένα λάθος μια στιγμής; μήπως το σπάσιμο ενός προφυλακτικού; .. δεν μας νοιάζει. ΨΟΦΑ! πριν ψοφήσεις όμως φρόντισε να ανεβάσεις αυτό.


                                

· Είσαι ο χεβιροκομεταλλάς - χλέμπουρας - επαναστάτης της κακιάς ώρας; Ανήκεις στη μάζα των ανθρώπων που παίζουν με τα «μουσικά όργανα» τους, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι φασαρία και ενοχλούν τους γείτονες; Είσαι ριζοσπάστης; Χρησιμοποιείς συνέχεια την φράση "Πώς τα βλέπεις τα πράγματα" και σπας πούτσες; Έχεις τουλάχιστον μία φωτογραφία του Τσε και μία του Βάρα πάνω στο μπλουζάκι είτε στον αναπτήρα είτε στο στρινγκ σου; Ανέβασε αυτό.


                                 

· Είσαι ποζεράς; ψαγμένος ξέρω γω « wanna be Dj» σε κάποιο διάσημο κλαμπάκι της Αθήνας; Σου αρέσουν τα σιδερωμένα πουκάμισα και παντελόνια; Θέλεις οι καλτσούλες σου να μην είναι γαριασμένες από το πλυντήριο και οι πετσέτες προσώπου σου να μοσχομυρίζουν (μαλακτικό σουπλίν); είσαι ενας βουτυρονιανιάς; περνάς όλη τη μέρα σου δίπλα στη μηχανή, με ένα στριφτό τσιγάρο στο χέρι; Ανέβασε αυτό.


                 

· Είσαι ένα γνήσιο παιδί του λαού; πάς παντού με την αξία σου; χορεύεις μια ζεμπεκιά αλλά Γιωργάκης και όποιον πάρει ο Χάρος; Οι τρίχες στο στέρνο σου είναι περισσότερες και από εκείνες του Κινγκ Κονγκ στην ομώνυμη ταινία; Οι τρίχες σου αυτές είναι διακοσμημένες και μπερδεμένες ανάμεσα σε μια χρυσή αλυσίδα που κρέμεται από τον λαιμό σου; Θέλεις μπουζούκια πάμε ; θέλεις μπαράκια πάμε; Όσα έχεις να τα φάμε πες μου ναι και πήγαινε (μόνος σου); Ανέβασε αυτό.


                               

· Είσαι συναισθηματικός, γλυκός στις γυναίκες και αποφεύγεις την οποιαδήποτε επαφή με το πασίγνωστο προϊόν NAIR, τους μαλλιάδες και τους εφοριακούς. Περνάς τα βράδια σου βλέποντας ντοκιμαντέρ, Λαζόπουλο και τσόντες (Τζούλιας); σου αρέσει το κατσικάκι στο φούρνο; Άσε μας ρε Νταλάρα!


                              

· Είσαι ο/η τρελός/ή που βγαίνει στη βροχή όπως τα σαλιγκάρια για να χαρεί που θα γίνει μουσκίδι ή για να τραγουδήσει; Δεν περιγράφω άλλο, ανέβασε αυτό.

              

· Είσαι ο βρωμιάρης που περιμένει την βροχή για να κάνει μπάνιο ; Τράβα γαμήσου ρε που μου θες και τραγούδι. Πήγαινε πρώτα κάνε μπάνιο και μετά έλα θα σου το χω έτοιμο.

              

· Είσαι καθυστερημένος/η που βρίζει γιατί έβρεξε και σου χάλασε τα σχέδια για έξοδο ; (μαλάκα μου ξέρεις υπάρχουν ακόμα εκείνα τα μαγαζιά με την οροφή από πάνω που στο χωριό μου την λέμε ΤΑΒΑΝΙ)! Τώρα κλείσε το στόμα που στέκεσαι σα χάνος και ανέβασε αυτό.

             

· Είσαι μετανάστης στο Άμστερνταμ; γεννήθηκες εκεί; κάνεις διακοπές; πήγες για σπουδές; πήγες για να γαμήσεις μουνάκια; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ανέβασε αυτό

                               

Γιατί δεν έγραψα τίποτα και για τις χαζογκόμενες; μισό λεπτό..



· Είσαι μια χαζογκόμενα, ηλίθια ξανθιά που κλαίγεσαι γιατί θα χαλάσει το ίσιωμα που έκανες πριν λίγο στο κομμωτήριο; Είσαι μια κλαψομούνα, πουτσοπαρακαλιάρα ένα ταπεινό χαμομηλάκι ή μια παρθενοπιπίτσα που λατρεύει την βροχή και αναπολεί ένα ρομαντικό φιλί κάτω από μια ανοιχτή ομπρέλα; Νταξ.. δεν υπάρχει σωτηρία για σένα. Ανέβασε αυτό.

                                

· Είσαι σταρχιδιστής, χέστηκες για το άρθρο μου και για το αν έβρεξε; δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες; τότε.. Στείλε μου μήνυμα λατρείας !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...