Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

I'm in that weird part of youtube again..







Πρόσφατα ανακάλυψα κι άλλα σκοτεινά μονοπάτια του Youtube που δεν ήξερα.
Καθώς παρακολουθούσα βίντεο με διάφορα κουρέματα και χτενίσματα να πάρω καμμιά ιδέα η άνεργη κομμώτρια, κατέληξα να βρεθώ σε βίντεο με πρωταγωνίστρια μια τύπισσα που αρχικά μιλούσε με εκνευριστικά χαμηλή φωνή, ρωτούσε και συμφωνούσε μόνη της στην κάμερα παίζοντας ρόλο κομμώτριας και στη συνέχεια άρχισε να βουρτσίζει απαλά τα μικρόφωνα που ήταν τοποθετημένα στα δεξιά και στα αριστερά της κάμερας με μια βούρτσα μαλλιώνε, τάχα ότι περιποιείται κατ' αυτόν τον τρόπο τον θεατή που την παρακολουθεί στο youtube εκείνη τη στιγμή. Κι εκεί που αναρωτιόμουν, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ, παρατηρώ παρακάτω τα υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας και τα like που είχε αποσπάσει, καθώς επίσης και πολλά ακόμη βίντεο στα προτεινόμενα, από πολλούς άλλους και με διαφορετικούς ρόλους κάθε φορά, παρουσιάζοντας όμως τον εαυτό τους με τον ίδιο χαλαρωτικό αυτόν τρόπο. Και όλα τα βίντεο είχαν ένα κοινό στοιχείο στον τίτλο τους. "ASMR" που σημαίνει : "Autonomous sensory meridian response", δηλαδή "Αυτόνομη αισθητηριακή ανταπόκριση μεσημβρινού". Μπήκα στον πειρασμό να ψάξω παραπάνω γι’ αυτό και τι είναι αυτό που εξιτάρει τόσο πολύ το κοινό που το παρακολουθεί.
Λένε πως λόγω των οπτικοακουστικών ερεθισμάτων που λαμβάνουν εκείνη τη στιγμή από τον/την εν λόγω πρωταγωνιστή/στρια του βίντεο, αισθάνονται ένα μυρμήγκιασμα, όπως περιγράφουν, στον εγκέφαλο κι ένα αίσθημα ευφορίας και χαλάρωσης. Σα να τους περιποιείται στην πραγματικότητα. Δε μπορούν να το νιώσουν πολλοί αυτό.  








Είναι κάποιου είδους φετίχ; Δε μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως όχι. Δεν υπάρχει κάποια σεξουαλική διέγερση. Βέβαια το πως διεγείρεται ο καθένας είναι σχετικό. Ίσως κάποιους να τους εξιτάρει και σεξουαλικά. Παρ' όλα αυτά, το τοποθετώ σ΄ αυτήν την κατηγορία γιατί ούτε εκεί είναι απαραίτητη η σεξουαλική διέγερση.




                                      
                                                  Εδώ μια Ρωσικής καταγωγής ρουκέτα με ΒΥΖΓΙΑ που παριστάνει τη γιατρό



Φοβάμαι ότι θα μπω στον κόπο να ψάξω κάτι ανάλογο σε νεκροθάφτη οπότε καλύτερα να το κόψω εδώ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...