Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, Part 8 - What really grinds my gears


Στο σημερινό διαδικτυακό παρατηρητήριο θα αναφερθώ σε αυτά τα μικρά, για κάποιους ασήμαντα αλλά για μένα εκνευριστικά πραγματάκια που βλέπω καθημερινά στην αρχική μου σελίδα στο facebook.


Πιστεύω ότι πολλοί συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις με εμένα γι αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να μιλήσω εξ ονόματος όλων αυτών.

Θα αναφερθώ στη συμπεριφορά των Ελλήνων χρηστών του facebook σε κάποιες αλλαγές/αναβαθμίσεις στις ρυθμίσεις των στάτους και των σχολίων.
Εντάξει, έχουμε συνηθίσει πλέον τις μαλακίες του Ζούκι και απλά προσαρμοζόμαστε σε αυτές.
Παρόλα αυτά, υπήρξε μια από τις ελάχιστες φορές στα χρονικά του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, όπου έλαμψε μια πραγματικά καλή ιδέα μέσα στο ακατοίκητο κεφάλι των υπευθύνων του.

Ο λόγος για τη δυνατότητα επισύναψης φωτογραφιών στα σχόλια.

Χρήσιμη αλλαγή για τις περιπτώσεις που χρειάζεται, όχι για να σπαμμάρεις χωρίς λόγο και αιτία την ίδια γαμημένη φωτογραφία ή meme που μπορεί εσύ να θεωρείς αστεία και στην τελική μπορεί να είναι όντως αστεία αλλά άμα την βλέπω σε 30 συνεχόμενα ποστ στην αρχική μου πλέον τη σιχαίνομαι!

Το κουτάκι σχολιασμού υπάρχει για να γράφουμε, για να πληκτρολογούμε λέξεις, προτάσεις, παραγράφους, εκθέσεις ή ό,τι άλλο στον πούτσο έχει να κάνει με γραπτό λόγο.
Η επισύναψη φωτογραφιών έρχεται σε δεύτερο χρόνο, προκειμένου να προσθέσεις κάτι που προφανώς δεν περιγράφεται με λέξεις ή να δείξεις κάτι σε αυτόν που έκανε τη δημοσίευση.

Ωστόσο κάνοντας μια βόλτα σε διάφορα στάτους, είτε φίλων είτε ομάδων (συγκεκριμένα σε ομάδες τύπου ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ και ΣΦΙΚΚΑ, όπου το χιούμορ πήγε στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ) διαπίστωσα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που ανακάλυψαν τα memes, γέμισαν μερικούς φακέλους στο pc τους με φωτογραφίες και πίστεψαν ότι είναι αστείοι.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!

Σταματήστε να αναπαράγετε τα ίδια και τα ίδια memes κάτω από δημοσιεύσεις!
Γενικά σταματήστε να χρησιμοποιείτε memes και χρησιμοποιείστε λέξεις.
Δεν είναι απαραίτητο να γράψετε κάτι έξυπνο, το διαδίκτυο δεν είναι διαγωνισμός καλύτερης ατάκας.

Βέβαια αν δείξεις την αντίθεση σου σε αυτή τη νέα "μόδα" θα σε πουν "διανοούμενο της πούτσας".
Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος ξέρει να τοποθετεί λέξεις τη μία δίπλα στην άλλη για να σχηματίσει μια πρόταση που βγάζει νόημα είναι διανοούμενος...

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι μερικοί πάσχετε σε αυτό τον τομέα εξαιτίας κάποιας εγκεφαλικής αναπηρίας προφανώς ή επειδή είστε τελείως ηλίθιοι ή γιατί δεν ξέρετε καν να γράφετε, αλλά δεν χρειάζεται να το φωνάζετε κιόλας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...