Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Στοιχηματικές προβλέψεις για 12, 13 και 14 Νοεμβρίου


Σήμερα στο xpozed εγκαινιάζουμε μια καινούρια στήλη την οποία εάν ακολουθήσετε κατά γράμμα θα οδηγηθείτε χωρίς αμφιβολία και με μαθηματική ακρίβεια στον κουβά.


Πλέον και η κουτσή Μαρία έχει άποψη για το στοίχημα και την εκφέρει δημόσια από τη στιγμή που της δίνεται το βήμα για να το κάνει επηρεάζοντας μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες άβουλα όντα που δεν εμπιστεύονται τη δική τους κρίση αλλά τις φαμφάρες των στατιστικών, των μαθηματικών πράξεων και των αστρολογικών προβλέψεων… της κουτσής Μαρίας.
Το αποτέλεσμα συνήθως είναι η μεγαλειώδης αποτυχία γιατί πολύ απλά αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να προβλέψει με σιγουριά μερικά αποτελέσματα σίγουρα θα κράταγε το συγκεκριμένο χάρισμα για τον εαυτό του.

Η βιομηχανία του στοιχήματος στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό σε αυτούς που δουλεύουν σε εφημερίδες, κανάλια και site και με τις προβλέψεις τους παρασέρνουν τον απλό κόσμο.
Αυτό ίσως που διαφεύγει από τον απλό κόσμο είναι ότι αυτός που κάνει την πρόβλεψη, στο τέλος του μήνα θα τα πάρει τα λεφτάκια του από εκεί που εργάζεται ενώ ΕΣΥ που είσαι ένας απλός παίκτης όχι.

Και στην τελική όταν δεν εμπιστεύεσαι εσύ ο ίδιος τη διαίσθηση σου, για ποιο λόγο να εμπιστευτείς τα λεφτά σου στη διαίσθηση κάποιου ξένου?

Μπαλίτσα είναι και γυρίζει και τίποτα δεν μπορεί να εκληφθεί σαν δεδομένο στον χώρο του στοιχήματος.

Όσοι λοιπόν είστε αρκετά βλάκες για να παίξετε τα σημεία που θα δώσω παρακάτω και χάσετε, τότε κακό του κεφαλιού σας γιατί πολύ απλά μου επιβεβαιώνετε τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.
Εάν όμως κερδίσετε τότε να ξέρετε πως πρόκειται για καθαρή τύχη.

Τι καλύτερο από το να εγκαινιάζεις μια στοιχηματική στήλη όταν το κουπόνι είναι ανύπαρκτο.
Αλλά δεν πτοούμαστε, σαν άλλη κουτσή Μαρία με άποψη πάνω στο αντικείμενο, θα σας βγάλω από το αδιέξοδο.


Aπό τα σημερινά ματσάκια, εντελώς αυθαίρετα και στην τύχη επιλέγουμε:
119 ΕΪΡ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ 1
122 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΙΚΑΣΑ 1
123 ΠΑΡΑΝΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 2
127 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΪΑΝΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 1


Από τα αυριανά ματσάκια ξεχωρίζουμε:
137 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ UNDER
138 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1

Το κουπόνι της Πέμπτης είναι το πιο άθλιο απ'όλα και βαρέθηκα να ασχοληθώ.

Καλό κουβά εύχομαι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...