Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

4 συμβουλές στο σεξ που θα σας κάνουν να ανεβείτε τα σκαλιά...του νοσοκομείου.

Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, τις πρώτες πρωινές ώρες του σωτήριου έτους χψζ ήτοι 2013 (υπολογισμένο με μαθηματικά 1ης γυμνασίου). Υποθέτουμε ότι θα διαβαστεί μόνο βραδινές ώρες όπου συγκεκριμένοι τύποι βγαίνουν  για βραδινή ιντερνετική τσάρκα, τοποθετούν έναν γιγάντιο καθρέφτη στον τοίχο και αρχίζουν τη σκληρή εργασία τους. Πρόκειται για επώδυνες ώρες…


Παραθέτω φωτό πρώην βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, γιατί είμαι συντάκτης και μπορώ.
Όλοι μας ως άνδρες έχουμε ξεφυλλίσει αθώα εκατοντάδες φορές τεύχη γυναικείων περιοδικών, βλέπε cosmopolitan, glamour, hello, elle και άλλων θηλυκών αγίων γραφών ή μπήκαμε από περιέργεια στα εν λόγω site τους.
Αν έχετε προσέξει καλύτερα το εξώφυλλο θα έχετε καταλάβει ότι αναφέρονται κυρίως στο σεξ και πώς θα βοηθηθούν οι γκόμενες στο να βγάλουν τα ζωώδη ένστικτά τους στα "θύματα τους".

Και μέσα από τις διάφορες kinky συμβουλές -αν και μερικές αδύνατες πρακτικά- (φορέστε ένα βρεγμένο t shirt και ξαπλώστε στο κρεβάτι ή χύστε ένα λίτρο γάλα επάνω σας), έρχονται και κάποιες τρομακτικές συμβουλές που αφορούν τον ακρωτηριασμό των γεννητικών μας οργάνων. Νομίζετε ότι στο ΕΞΟΖΕΤ σας δουλεύουμε;; ΟΧΙ!

Όσο γράφονται όλα αυτά, μερικά περιοδικά συμβουλεύουν:


#4 cosmopolitan mag:


"Χρησιμοποιήστε απαλά τα δόντια σας στο όσχεό του." (δηλαδή δαγκώστε τ´αρχίδια του).


Όταν η λέξη δαγκώνω και όσχεο εμφανίζονται στην ίδια πρόταση, κάτι δεν πάει καθόλου καλά..
Είναι τόσο λάθος που επισήμως κερδίσατε την έξοδο σας από το ζωικό βασίλειο (όπου τα πάντα εν σοφία εποίησε).
Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η μάχη των αρσενικών καγκουρό όπου χρησιμοποιούν χέρια και πόδια με μπουνίδια και κλωτσίδια στα γεννητικά όργανα με σκοπό να επιφέρουν στον αντίπαλο το μοιραίο χτύπημα. Παρ´όλα αυτα ακόμα και τα ζώα Δε δαγκώνουν ΠΟΤΕ τ´αρχίδια του αντιπάλου.
Είπαμε είμαστε ζώα αλλα όχι και έτσι...
Επί τη ευκαιρία όταν παίζουμε με τα δόντια στη συγκεκριμένη περιοχή η λέξη απαλά δεν το κάνει καλύτερο...
Είναι σαν να λέμε και εμείς" πήρα το μωρό μου αγκαλιά, άναψα ένα τσιγάρο και απαλά της το έσβησα στο μάτι ή απαλά της έκοψα τη ρώγα...


#3 Glamour mag.sex tips 


"Τράβα τις τριχούλες του κάτω χαμηλά."
(Δηλαδή ξερίζωσε τις πουτσότριχες του)


Αν και η συγκεκριμένη ερωτική συμβουλή δεν απειλεί τη ζωή, υπόσχεται να ανάψει κάθε άνδρα. Κυρίες μου έχετε ακούσει την έκφραση "τον σέρνει απ´τις πουτσότριχες"; Το χρησιμοποιούμε με θετική έννοια μήπως;; OΧΙ! Φανταστείτε να τραβάτε κάποιον από το συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας του τέτοιο πόνο που μπορείτε να τον κάνετε ο,τι θέλετε!


#2 Elle mag.


Συμβουλές γένους θηλυκού:
"Παίξε με το εργαλείο του σαν να κρατάς μοχλό" (δηλαδή σπάστου το παπάρι)


Μετά το δάγκωμα αρχιδιών, το τράβηγμα των τριχών ήρθε η στιγμή της ανακούφισης, αφού ΕΚΕΙΝΗ θα πιάσει το παπάρι σας και θα το γυρνάει δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω σαν 8χρονο της δεκαετίας του '80 που παίζει ατάρι.
Σαν να βάζει ταχύτητα οργισμένος ταρίφας στη μεσογείων κολλημένος στην κίνηση.
Θα ήταν απολαυστικό ΜΟΝΟ τη στιγμή που αφήνουμε το αίμα να κυκλοφορήσει και πάρεις το γαμημένο χέρι σου απο εκεί!


#1 Hello mag.


Τι ζητάει ένας άντρας;
"Παίξε με τους όρχεις του"


(Δηλαδή κάνε τ´αρχίδια του να αυτοσφαλιαρίζονται από ηδονή).
Πάντα γνώριζα οτι υπάρχει κάτι το σέξι στο τάβλι. Κάτι το πονηρό στο μπαρμπούτι.
Τώρα κατάλαβα πως όταν σου γυρνάνε τ´αρχίδια σαν ζάρια χτυπώντας αλύπητα το ένα το άλλο δε θα προσέφερε την ηδονή που υπόσχονται... Αν εμείς σε ένα αντρικό περιοδικό γράφαμε: "Ξέρετε τι ανάβει τις γυναίκες; να τις καρφώνεται στα πλευρά με ένα πυρωμένο σουβλί". Θα νομίζαμε ότι ο συγγραφέας του άρθρου είναι κάποιος ψυχασθενής χοντρός φαλάκρας που ζει σε ένα σκοτεινό υπόγειο έχοντας κρεμασμένες μες στο αίμα φωτογραφίες της μάνας του με την επιγραφή "ΠΟΥΤΑΝΑ". ΛΟΓΙΚΟ!
Εις μνήμην όλων των ανδρών που έπεσαν στο καθήκον και υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια από γυναικεία περιοδικά και μη.


ΡΙΠ 200.000 π.χ - 2013 μ.χ

Ευχαριστώ τον Αλέξανδρο Αγγέλου - Άγγελο Αλεξάνδρου για την ευγενική χορηγία του στο άρθρο στρίβοντας μου τσιγάρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...