Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το "εγχοιρίδιο" του καλού φασίστα

Πριν δημιουργήσουμε πάθη, μίση, διχόνοιες, στρες και διασχιστική τάση φυγής φίλε μου φασίστα, σου υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσει και το εγχειρίδιο του καλού αντιφασίστα.
Και τώρα που σε έπεισα να κάνεις την αρχή και να το διαβάσεις και επειδή εμείς στο εξοζέτ κάνουμε έρευνα σε βάθος ως γνωστόν, θα ξεκινήσουμε από την ετυμολογία της λέξης, όπου οι απόψεις διίστανται.


Διαλέγεις και παίρνεις καλέ μου συνάδελφε φασίστα.


Κάποιοι λένε ότι προέρχεται από τη λατινική λέξη "fasces" -και αντιφάσκες-έννοια που υιοθετήθηκε από τους απανταχού φασίστες.

Άλλοι λένε οτι προέρχεται από το γερμανικό was ist das?, που αναφωνούσαν οι Βυζιγότθοι-βαρ βαρ ικό φύλο- όταν έβλεπαν κάποιο περίεργο και γελοίο ζώο.

Υπάρχουν και κάποιοι που αναφέρουν ότι προέρχεται από τον υπερθετικό βαθμό του fast=γρήγορος, fascistas=αυτός που το βάζει στα πόδια.

Το βέβαιο είναι ότι η λέξη φασίστας ταυτίζεται παγκοσμίως με την έννοια της λέξης ηλίθιος.


-"Τι είπες ρε ανθέλληνα;;"


Παραθέτουμε παράδειγμα γνωστού στίχου:"σα βγείς στον πηγεμό για την Ιθάκη είσαι τόσο φασίστας που θα βρεθείς στη Θράκη."



Φίλε μου πρωτάρη (και τροτέζα) και εν δυνάμει φασίστα, θα σου δείξουμε όλους τους τρόπους για να γίνεις και εσύ ένας επιτυχημένος φασίστας.
Ένας φασίστας που δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους εκλεκτούς συναδέλφους.
Απαιτεί όμως αφοσίωση. Σωματική και νοητική προσπάθεια..πρέπει να φερθείς στην έννοια του φασισμού με σεβασμό και μην πέσεις στην παγίδα του Πλευρομανή Λιακοκούραδου ή αεροψεκασμένου! Χάνεις την ουσία!




Η πρώτη επαφή με την έννοια-Ερασιτεχνικό στάδιο

Ξεκινάμε με μερικές απλές ασκησούλες για να πιάσεις το νόημα σιγά σιγά.

1) Κατέβασε το παντελόνι, βερμούδα φούστα ή ο,τι φοράς τέλος πάντων και το εσώρουχο. Σκύψε και προσπάθησε να ακουμπήσεις τα δάχτυλα των ποδιών σου.
Όμορφα...το κάνεις τέλεια...

2) Ντύσου τώρα πάλι. Αρκετά...

3) Πάρε έναν καθρέφτη και βάλτον μπροστά σου. Προσπάθησε να σφίξεις τα δόντια σου, κάτσε σε στάση προσοχής και φώναξε με την πιο μπάσα φωνή σου :
-ελλάς ελλήνων χριστιανών! (είναι νωρίς ακόμα θα προχωρήσουμε και στα πιο ενδιαφέροντα)
Τώρα συνέχισε και πες 10 φορές το παρακάτω:
-εγώ φασίστας επειδή αγαπάω την πατρίδα μου;!


Αν έχεις αυλή ή μεγάλο μπαλκόνι προχώρα με βηματισμό παρέλασης καθώς πλέον έτσι θα σουλατσάρεις.
Μην κάνεις το λάθος και προχωρήσεις όπως όλοι οι άλλοι μη φασίστες! Είναι ρίσκο και θα πέσεις!


Αν σε πιάσει η ευαίσθητη πλευρά σου κάποια κρύα νύχτα (πράγμα ανεπίτρεπτο) σήκω στήσου στον καθρέφτη και με φωνή Ο.Υ.Κ αναφώνησε:
-λυπάμαι τους μετανάστες και θέλω να γυρίσουν στη χώρα από την οποία ξεριζώθηκαν!

4) Αν έχεις την ευτυχία  να είσαι λευκός φασίστας άκου καθημερινά τραγούδια του συνέλληνα Δάκη.
Κλασσικό παράδειγμα ο ύμνος "θωρακισμένη μερσεντές" (οι ξένοι φταίνε που θωρακίζουμε τ´αμάξια μας). Άζμα που θα σε βοηθήσει να μισήσεις περισσότερο τους αλλοδαπούς.
Αν τώρα έχεις την ατυχία να είσαι μαύρος φασίστας, είσαι άξιος της μοίρας σου! Άκου Ισαΐα Ματιάμπα!



ο πρώτος φασιστικός ύμνος τραγουδήθηκε από αυτά τα χείλη....



5) Πάρε έναν εν δυνάμει φασίστα για φίλο σου (επιβάλλεται να γίνει το ιδεολογικό σου ταίρι) και πηγαίνετε μια βόλτα. Βρες έναν ταλαιπωρημένο αλλοδαπό μείνε μπροστά του φωνάζοντας:
-Είναι η πρώτη και τελευταία φορά ρε!!!
Έτσι σκέτο... και φύγε τρέχοντας πάντα χέρι χέρι με το ταίρι σου.

6) Συγχαρητήρια φίλε μου άξιος! Έγινες φασίστας.




Μεσαίο στάδιο

Έχεις ήδη μπει στον μαγικό κύκλο του φασισμού. Την επόμενη φορά που θα σε φωνάξουν σε φασιστικό σουαρέ δεν πρέπει να ξεχάσεις τι έμαθες στο πρώτο στάδιο!

Στο επίπεδο αυτό έχεις να μάθεις συνάδελφε για τον κυριλέ φασισμό.
Ο συγκεκριμένος πονάει περισσότερο απ´τις φωνές και τα κλωτσομπουνίδια καθώς στόχος σου είναι μέσα από μια γλοιώδη ειρωνεία να τσαλαπατήσεις κάθε έννοια σεβασμού του άτυχου αλλοδαπού που θα βρεθεί στο διάβα σου.


Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις υποτιμητικά σχόλια για κάθε βρωμιάρη αλλοδαπό για τον τρόπο που τρώει, ντύνεται, μιλάει, μασάει, αναπνέει και φτερνίζεται.
Ιδανικά παραδείγματα ,αν έχεις την ατυχία και μπεις στο ίδιο ασανσέρ με ένα αλλοδαπό:
Βγάλε ένα χαρτομάντιλο και βάλτο στη μύτη σου δείχνοντάς του έτσι τα πιστεύω σου.
Επίσης μπορείς να μην τον αφήσεις να μπει καν στο ασανσέρ λέγοντας του, με τη μύτη κλειστή εννοείτε ,"να πάρει το επόμενο".


Τέλος αν είσαι φασίστας άνω των 60 και ειδικά γυναίκα, φτύσε τον κόρφο σου και άρχισε να μονολογείς κατάρες μέσα από τα δόντια σου..




Καριέρα:

Είσαι ήδη πλέον φασίστας αλλά για να γίνεις επιτυχημένος χρειάζεσαι ακόμα μερικές πρακτικές συμβουλές. Με την πρώτη ευκαιρία αγόρασε μια ναζιστική σημαία και τοποθέτησε την σε περίοπτη θέση στο τσαρδί σου (έτσι όπως κατάντησαν τα σπίτια μας οι ξένοι..).

το βαλσαμωμένο κεφάλι αριστερά είναι  λαθρομετανάστη...




Αλλά μη σταματήσεις εκεί!
Ένα τατουάζ με τον αγαπημένο σου φασίστα είναι αυτό που χρειάζεσαι συνάδελφε! Ο Χίτλερ ή ο Ποπάι είναι στις πρώτες θέσεις!


Αν θέλεις κάτι το διαφορετικό ένα τατουάζ της ελληνικής αστυνομίας θα σε κάνει να ξεχωρίζεις δείχνοντας παντού τις "ειδικές ικανότητές σου.." (εκτός των "ειδικών φρουρών" που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ''ειδικές ικανότητες'' εκ των ''ειδικών αναγκών'' ορμώμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άνοια ειδικών θεμάτων όπως: "Προσοχή στη σκανδάλη! Το όπλο που σου δώσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει ,βλέπε ήρωας Κορκονέας).

κάπου στο Μελιγαλά....


Κάνοντας νέους φίλους:


Συνάδελφε φασίστα τώρα που πλέον έχεις γίνει φασίστας, πρέπει να βρεις και ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Μην ξεχνάς πως είσαι πλέον παραγωγικό μέλος της κοινωνίας αλλά έχεις μόνο έναν συνάδελφο δίπλα σου (και μην τον αφήσεις υπάρχει περίπτωση να χαθείς!). Αυτό όμως δε μπορεί να παραμείνει έτσι.
Πρέπει να βρεις σύντομα και άλλους φασίστες να το διασκεδάζετε παρέα να ανταλλάσετε απόψεις, θεωρίες, όπλα.
Χοτ σποτς είναι οι κατά τόπους φασιστικές οργανώσεις, τα συνοικιακά γυμναστήρια, οι σχολές χορού κ.ά.


ΠΡΟΣΟΧΗ -τα πόδια πρέπει να έχουν συγκεκριμένη γωνία 




Επιτυχία

Αγαπητέ αναγνώστη, πλέον σε έβαλα στον δρόμο της επιτυχίας, της δημοτικότητας, του πλούτου.
Ένα πανέμορφο ταξίδι μόλις ξεκίνησε σε άγνωστα μονοπάτια .
Ο φασισμός ανοίγει νέους δρόμους που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν και κλείνει άλλους που δε μας απασχολούν εννοείται..
Πρέπει να επιλέξεις τώρα τον δικό σου φασιστικό δρόμο που να σου ταιριάζει να σου είναι άνετος και να τον δουλεύεις καθημερινά.
Μην ξεχνάς ότι θέλει προπόνηση και μην επαναπαυτείς!

αθλοπαιδιές (προπόνηση)... καράτε, τάε τσι, νίνπο, σούμο, φενγκ σούι επιτρέπονται.
Απαγορεύεται αυστηρά το σαβουάρ βιβρ.


Μήν ξεχνάς να τιμάς τον προστάτη άγιο σου, προστάτη της αστυνομίας και του φασίστα (βοήθεια μας). Ο άγιος Αρτέμης (μάτσας και υιός) είναι εδώ να προστατεύει κάθε αδέσποτη ζαρντινιέρα, σφαίρα, κάθε τυχαίο ξύλο σε συνταξιούχους, μαθητές, αλλοδαπούς, κάθε τυχαίο
ξεφούσκωμα λάστιχων γεωργικών μηχανημάτων, κάθε βιασμό μουσουλμάνων μεταναστών κατά το Οθωμανικό δίκαιο.

Θυμήσου όμως πως ο Άγιος Αρτέμιος είναι και άγιος των αρχιδιών (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ).
Ο Αρτέμιος ήταν ειδικός σε παθήσεις που αφορούσαν τα «δίδυμα»!

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στον Συναξαριστή του Άγιου Νικόδημου του Αγιορείτου:

«Άξιον δε είναι να προσθέσωμεν εδώ και μερικών θαυ­μάτων τού αγίου διήγησιν άνθρωπος τις έχων τα δίδυμά του πολλά εξογκωμένα από το σπάσημον, έπηγεν εις τόν ναόν του αγίου Αρτεμίου κλαίων και ζητών την ιατρείαν. Εκείτετο λοιπόν ο ασθενής εις το μέσον του ναού επάνω είς στρώμα, και ολίγον υπνώσας, βλέπει τόν άγιον Άρτέμιον εις τόν ύπνον του λέγοντα αύτο, δείξον μου το πάθος σου, ό δε έδει­ξε τόν τόπον, όπου είχε τό πάθος. Τότε ό άγιος κύφας (έσκυψε) και πιάσας επιτήδεια μέ τάς δύο του χείρας τό σπάσιμον τών διδύμων του, έσφιγξεν αυτά όσον έδύνατο, ό δέ ασθενής πονήσας μεγάλως και φωνάξας τό, ούαί μοι, έξύπνησε και εύρε τόν ε­αυτόν του υγιή δοξάζων τόν θεόν και τόν άγιον».

Ο αγανακτισμένος Γιάννης ο φρουρός


Μην ξεχνάς!! Οτιδήποτε χαλάει την ορθότητα της άριας φυλής και καταστρέφει μέσω βιοχημικών μεταλλάξεων το κατάλευκο DNA και το ασπρουλιάρικο mRNA είναι κατακριτέο και πρέπει να καταστραφεί!
Συνέχισε το υπέροχο έργο του επαναστάτη Μεταξά και των επαναστατών Πατατακού και Ιουιουαννίδη.
Όλοί μαζί να για ξεβρωμίσει ο τόπος!
Για μια ποιο καθαρή ελλάδα!





Όση ώρα εγώ γράφω αυτά εσείς παραγγέλνετε ...!!!!



Μία ευγενική προσφορά της ΕΛ.ΑΣ και της οργάνωσης "Αγάπη και φροντίδα στα προβληματικά παιδιά".









Σημείωση: αν δεν κατάλαβες τίποτα από όλα αυτά ξαναγράψε το κείμενο χρησιμοποιώντας μόνο το γράμμα γιώτα αντί για ει, η, οι, και το γράμμα όμικρον όπου δεις ένα περίεργο γράμμα
 που μοιάζει με κώλο.
Αλίθια!ξέρο τι σου λέο!



Ε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...