Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Ηλίθιες σελίδες του ελληνικού Facebook, part IIΤην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μερικές σελίδες με αξιοσημείωτα μεγάλο ποσοστό ηλίθιων που τις παρακολουθούν. Για όποιον ενδιαφέρεται, το πρώτο μέρος είναι εδώ: 
Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα μια πολύ μεγάλη εισαγωγή, οπότε σήμερα θα περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, που λέτε κι εσείς οι νέοι. Αλλά προτού γίνει αυτό, να σας παρουσιάσω τα screenshots με τις απαντήσεις που μάζεψε ένας συντάκτης του μπλογκ από τη σελίδα "Γουστάρω να τρολλάρω", όταν ζητήσαμε πολύ ευγενικά να κοινοποιήσουν το άρθρο μας:


Κρίνοντας από την αντίδραση του διαχειριστή, δεν μπορώ παρά να του αφιερώσω ένα meme.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟ, ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΜΕ
Nyan cat + trollface = εγγυημένη διασκέδαση (σύμφωνα με τους εγκεφαλικά ημιθανείς χρήστες)
Και για την περίπτωση που δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση μόνοι σας, ως άχρηστα όντα, υπάρχει και η παρότρυνση "πατήστε like"ώστε να γίνετε κι εσείς μέλος της μεγάλης, παραπληγικής οικογένειας μας!
Τρολλ χΔ και τα λοιπά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Μεταφρασμένα αποτυχημένα meme.

Έχω ένα όνειρο… να έχεις το ίδιο τέλος με τον τύπο στην φωτογραφία, που βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις ιδέα ποιος είναι.

Ναι, μου συνέβαινε κι εμένα, αλλά δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να φτιάξω μια τοιχογραφία γι’ αυτό (εμείς είχαμε πέτρινες πλάκες αντί για τετράδια)

Πραγματικά, μερικές φορές ανησυχώ για το μέλλον της ανθρωπότητας. Ειδικά όταν βλέπω τέτοιες εικόνες.

Σημαντικό first world problem, το οποίο λύνεται χάρη στην ευφυΐα του Γιάο Μινγκ και κάποιον απροσδιόριστο ακόμα νόμο της φυσικής. Φυσικά δεν μπορεί να λείπει ο trollface σε cameo εμφάνιση που είναι πιο άκυρη κι από την εμφάνιση της Paris Hilton στο House of Wax.

TARGET GROYP: Μαθητές δημοτικού-γυμνασίου

LIKES: 152.520

****************************************************************************
The best greek meme's page


Και ξανά, ο Trollface ντυμένος σαν… χάρος; Καλόγερος; Μόρα; Μόνο ο εργοδότης μου ξέρει. Οι εμφανίσεις του είναι πλέον περισσότερες από τις συνολικές φορές που έχει εμφανιστεί ο Ρώμας στην τηλεόραση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Μεταφρασμένα αποτυχημένα meme (όχι, που περιμένατε κάτι άλλο…)

Σε κάνουν add, μετά βλέπουν σε ποιες σελίδες έχεις κάνει like και αποφασίζουν να σου ξαναμιλήσουν όταν τελειώσει και το επόμενο ημερολόγιο των Μάγια.

Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτές οι εικόνες δεν είναι σκίτσα. Ειδικά οι πρώτες δυο. Βλέπετε πως είναι τα μάτια; Δείγμα λοβοτομής που συνδέεται με την εν γένει συμπεριφορά των θαυμαστών της σελίδας.


Σοβαρά τώρα, γιατί αφήνουν τα δεκάχρονα να έχουν facebook;


…μεταφέρεσαι στην Καραϊβική όπου σε κυνηγούν οι ιθαγενείς; Ούτε διαφήμιση της Trident Senses να ήταν.
TARGET GROYP: Απόφοιτοι νηπιαγωγείου - Πρωτοετείς δημοτικού
LIKES: 128.505

 ****************************************************************************  Ναι, έχετε μπει και στο Γκίνες.

ΟΡΣΕ.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Φωτογραφίες με γνωστές, αγαπημένες ατάκες, παρμένες από τον βόθρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Δε φτάνει που πρωί-μεσημέρι-βράδι ο Αντ1 παίζει κάποια από τις πέντε σειρές που έχει δημιουργήσει ο Ρώμας, τώρα πρέπει να τον βλέπουμε μπροστά μας και όταν χαζεύουμε στο facebook μετά τον εσπερινό.

…σκέφτομαι να ιδρύσω έναν σύλλογο κατά της κακοποίησης των minions.

Εδώ δεν είχαμε την τσίπα να μην βάλουμε τον Ρώμα, στην Ντένη Μαρκορά θα κολλήσουμε; Πρόσθεσε κι ένα ευρέως διαδεδομένο κι αναγνωρίσιμο motivational poster όπως είναι το Keep calm κι ανακάτεψε τα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει στο χάος που επικρατεί στο ανολοκλήρωτο όργανο που γεμίζει το κρανίο σου.

Κακό, ψυχρό κι ανάποδο. Μέχρι το τέλος του μονοπατιού σας, που έλεγε κι ο Stephen King στον Μαύρο Πύργο.TARGET GROYP: Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, με μοναδική (αλλά απαραίτητη προϋπόθεση) να έχουν υποστεί λοβοτομή.

LIKES: 80.556

 ****************************************************************************


Οκ, εμένα αυτή η φωτογραφία μου φέρνει στο νου children-friendly πίνακα σε αίθουσα αναμονής σαδιστή οδοντίατρου (πλεονασμός το ξέρω - όλοι οι οδοντίατροι είναι σαδιστές)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Αστείες φωτογραφίες, επιπέδου δημοτικού


Μα το αφεντικό μου, θα τους κάνω μήνυση έτσι και ξαναδώ minion με ηλίθια ατάκα.

Όσο σκέφτομαι έναν τρχωτό, κοιλαρά σαρανταπεντάρη να διαβάζει φωναχτά αυτές τις λέξεις (με έμφαση στο ‘τίγληθ’) τόσο κάνω καινούργιο συκώτι από τα γέλια.

Που να δεις, αν φορούσαν οι γονείς των διαχειριστών προφυλακτικό, πόσο πιο πολύ ευτυχισμένοι θα ήμασταν όλοι μας .

xa0xa0xa0xa0xa0. ΝΟΤ


TARGET GROYP: Ίδιο με της προηγούμενης σελίδας.

LIKES: 127.030 (30 άτομα είχαν κρίση ευφυΐας και έκαναν unlike από την προηγούμενη εβδομάδα που πρωτογράφτηκε το άρθρο)

**************************************************************************** Ναι, βάλτε μας και τον Dwayne Johnson να μας σκιάξει. Ούτε έτσι δεν σας παίρνουμε στα σοβαρά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Πραγματικά, δεν έχω ιδέα για τον λόγο ύπαρξης αυτής της σελίδας. Εκτός κι αν οι διαχειριστές της πληρώνονται από διάφορες διαφημιστικές εταιρείες με σκοπό να γίνεται έρευνα αγοράς σχετικά με τις προτιμήσεις των μελών της.

Παράδειγμα:

...


Αυτό είναι υπονοούμενο, ότι οι αριστεροί τα κάνουν όλα για το χρήμα;

Δε βλέπω πουθενά ράσο.

Like όσοι είναι ζωντανοί!


TARGET GROYP: Ξέρω ‘γω; Όσοι έχουν iq λάχανου;

LIKES: 176.079


Αυτά για σήμερα. Σας αφήνω με πολλές, αν και όχι ακριβώς ειλικρινείς, ευχές για μακροζωία και ευτυχία. Και προσπαθήστε να κάνετε κάτι δημιουργικό μέχρι το Σαββατοκύριακο, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει σκοινί και σκαμπό.
Εγώ πάω να ζητήσω από τις σελίδες να μας κοινοποιήσουν.
.
..
...
ΥΓ. Όσον αφορά τους browsers: το 5.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...