Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, Part 9 - Ποζέρια



Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσουν οι πουθενάδες ότι είναι "κάποιοι".

Δεδομένου ότι για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να καταφέρουν να τραβήξουν επάνω τους την προσοχή των υπολοίπων, ακολουθούν την παγκόσμια επιτυχημένη συνταγή του attention whoring γράφοντας κάποιο αμφιλεγόμενο στάτους/tweet στο facebook ή στο twitter αντίστοιχα, γνωστοποιώντας κάθε τρεις και λίγο το που βρίσκονται και με ποιους και ανεβάζοντας προκλητικές ποζεροφωτογραφίες με βυζιά, κώλους και μπούτια σε πρώτο πλάνο.
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για όλα τα παραπάνω είναι να έχει το προφίλ του δημόσιο προκειμένου να δει ο οποιοσδήποτε άγνωστος/άκυρος τα καμώματα του.

Δεν έχει σημασία αν  η φάτσα σου είναι ενεργή ηφαιστειογενής περιοχή γεμάτη καυλόσπυρα, έτοιμα να εκτοξεύσουν αίμα και πύον προς κάθε κατεύθυνση ή αν είσαι λες και σε ξέρασε από τον κώλο κάποια ετοιμοθάνατη, ξεβρασμένη από την παλίρροια φάλαινα.
Δεν έχει σημασία η ηλικία.
Όσο πιο μικρός/ή είσαι τόσο το καλύτερο! Άλλωστε η διασημότητα στο ίντερνετ δεν κρατάει πολύ. Το ίδιο και η μίζερη ζωή σου την οποία θα δώσεις τέλος στα 18 επειδή κανείς δεν θα σου δίνει την παραμικρή σημασία πλέον και δεν θα μπορείς να θρέψεις την σάπια ματαιοδοξία σου, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις αληθινούς φίλους.



Ξεφορτώσου από πάνω σου μπόλικα ρούχα μαζί με αξιοπρέπεια.
Η αποχαύνωση του μυαλού σου είναι φυσικό προσόν από τη στιγμή που διάλεξες τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.
Συμπλήρωσε λίγο δράμα χαρακώνοντας τα χέρια σου με ξυραφάκι για να δείξεις πόσο απογοητευμένος/η είσαι από την ερωτική σου ζωή. Aνέβασε ένα δακρύβρεχτο βιντεάκι στον τοίχο σου ακούγοντας Παντελίδη και γκαρίζοντας σαν την γαϊδάρα, εκθέτοντας μαζί με εσένα και την μάνα σου, που προτίμησε να σε μεγαλώσει με ανέσεις από το να σου κάνει άμβλωση.. Δώσε αίμα στο λαό!



Τα likes παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την αναγνώριση ενός ποζεριού. Δείχνε με κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικά είναι για σένα και την επιβίωση σου! (+1 για τα κολάν, +1 για τις καινούριες σου φόρμες adidas, +1 για τα καινούρια σου παπούτσια, +1 για τη μάνα σου, +1 για τον πατέρα σου, +1 για την αδερφή σου και για τον αδερφό σου, +1 για το +1).



Σύντομα θα γίνεις το πρώτο θέμα συζήτησης.
Θα αποκτήσεις εκατοντάδες likes και σχόλια στις φωτογραφίες σου!
Χιλιάδες ακόλουθους τους οποίους δεν κάνεις add κι ας έχεις μονάχα 30 φίλους.

Congratulations!! Σε ανέβασε "το ξύδι"! Σε σχολίασε ο Jeremy!!

Χάρηκες?
Βάλε τώρα το ξυραφάκι στο λαιμό σου και αυτοκτόνα.

Παραλογισμός...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...