Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΦΤΑ

Το Εξοζέτ, πάντα δίπλα στον δοκιμαζόμενο νέο, ά(ν)εργο Έλληνα, σας παρουσιάζει έναν μοναδικό τρόπο να βγάλετε χρήματα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Το κείμενο αφιερώνεται σε όσους ακολουθούν κατά γράμμα τις στοιχηματικές συμβουλές του Δαλάι και θέλουν να ρεφάρουν.



Καταρχάς να δηλώσω οτι η ιδέα δεν είναι δική μου. Την ανέφερε πρώτος ο Jason Flemyng (μεγάλη μορφή!) στην ταινία Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Εδώ θα μεταφράσω την ιδέα του, για να την μάθει περισσότερος κόσμος. Αν αποφασίσετε να την ακολουθήσετε, κάντε το με δική σας ευθύνη.

Είπαμε, μεγάλη μορφή.


Βήμα 1: Βάζετε μια αγγελία σε κάποιο περιοδικό ερωτικού περιεχομένου. Στην αγγελία αναφέρετε ότι πρόκειται να εισάγετε τους νέους δονητές "Τάδε" (γίνετε δημιουργικοί σε αυτό το σκέλος, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα), μήκους είκοσι πέντε εκατοστών, από υλικό άριστης ποιότητας, σε ποικιλία χρωμάτων και μάλιστα σε τιμή-έκπληξη (30 ευρώ). Αναφέρετε επίσης ότι επειδή η παρτίδα θα περιέχει περιορισμένο αριθμό κομματιών, μόνο οι 1000 πρώτοι θα επωφεληθούν της προσφοράς.

Βήμα 2: Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να κόψουν το αντίστοιχο κουπόνι που θα βρίσκεται κάτω απο την αγγελία, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να το αποστείλουν στην διεύθυνση (όποια έχετε δώσει - κατά προτίμηση όχι του σπιτιού σας) μαζι με τα χρήματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: η επωνυμία της εταιρείας που αναγράφεται πάνω στο κουπόνι είναι κάτι γενικό και αόριστο, π.χ. "1000+1 ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΙΔΗ".

Βήμα 3: Μαζεύετε τα έουρος.

Βήμα 4: Στέλνετε απαντητικές επιστολές στον κάθε έναν που παρήγγειλε το προιόν, στις οποίες αναφέρετε ότι δυστυχώς δεν καταφέρατε να εισάγετε και τα χρήματα τους θα επιστραφούν. Γι' αυτό τον λόγο εσωκλείετε και μια επιταγή την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε τράπεζα. Η επωνυμία βέβαια πάνω στην επιταγή θα διαφέρει από εκείνη που έγραφε πάνω το κουπόνι παραγγελίας, π.χ. θα λέγεται "ΓΑΡΓΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΩΛΩΝ ΕΠΕ".

Βήμα 5: Περιμένετε να δείτε πόσοι από τους πελάτες σας θα εξαργυρώσουν την επιταγή. Θα εκπλαγείτε.

Καλά κέρδη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...