Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ εναντίον όλων


Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στα πολιτικά δρώμενα. Για 1η φορά από το 1974, φυλακίζονται κάποιοι από το δουλοπρεπές γερμανόφιλο καθεστώς, λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεολογίας.
Οι σημερινοί κατοχικοί πραιτοριανοί δοσίλογοι περιθωριοποιούν κάθε φωνή Αληθινής Αντίστασης στιγματίζοντας τους, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ γλείφουν τ'αυτιά των δεκανικιών της κυβέρνησης τους αριστερούς με τους 'αναρχικούς', που είναι η εμπροσθοφυλακή της κατοχικής κυβερνήσεως. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ! Οι 'δημοκράτες' καπιταλιστές έχουν συμμαχήσει με τους κομμουνιστές και τους αναρχιστές, προκειμένω να βγει από τη μέση ο μόνος εχθρός που τους χαλά τα σχέδια ο εθνικοσοσιαλισμός. Τι σημαίνει όμως στην μεσαιωνοκρατία που ζούμε σήμερα η λέξη εθνικοσοσιαλισμός; Εθνικοσοσιαλισμός ή ναζισμός είναι η ένωσις 2 λέξεων του 'εθνικός' + 'σοσιαλισμός'. Δηλαδή ο σοσιαλισμός που θα έχει ως ζωτικόν χώρον το έθνος. Τόσο απλά. Όμως οι ιεροεξετασταί της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης έχουν στοχοποιήσει μια ιδεολογία και είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν στο κυνήγι μαγισσών, όπως οι χριστιανοί παπάδες του Βυζαντίου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ. Τσακίζει την πλουτοκρατία και σε θεωρητικό πλαίσιο διαφέρει από τον κομμουνισμό, στο ότι οι μεν αποβλέπουν στον διεθνιστικό σοσιαλισμό, ενώ οι δε στον εθνικό. Με βδελυγμία βλέπω ότι οι κομμουνιστές, ως κωλοτούμπες και δειλοί υποκριτές διαλαλούν πως ο σταλινισμός αποστασιοποιείται του κομμουνισμού και έχουν εμπλουτίσει την πολιτική κοινωνιολογία με νέο όρο 'σταλινισμό, αλαλάζουν αν τους αντικρούσεις ότι ο χιτλερισμός αποστασιοποιείται του εθνικοσοσιαλισμού. Στη μεν δηλαδή ιδεολογία κάνουν ΠΛΗΡΗ ταύτιση, στη δε, διαχώριση! Δε θα κάνουμε καταμέτρηση νεκρών που είναι υπεύθυνη η κάθε ιδεολογία, αλλά είναι άδικο να λέμε 'οι ναζί-εθνικοσοσιαλιστές είναι εγκληματίες' επειδή κάποιοι ημιπαράφρονες τσάκισαν κόκαλα και να μη λέμε συλλήβδην ότι 'οι δημοκράτες είναι εγκληματίες' λαμβάνοντας υπόψην τα εγκλήματα δημοκρατών-συμμάχων μας ή των Ιαπωνέζων ή των Αμερικάνων. Οι αριστερών αποχρώσεων πολίτες ας μην χαίρονται για την σύλληψη στελεχών της Χ.Α. διότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα χαριστεί στην επαναστατική Αριστερά.


Όποιος αριστερός στηρίζει τις διώξεις εθνικιστών από την ληστοσυμμορία Σαμαρά, σκάβει τον δικό του λάκκο.

Η συγκεκριμένη δίωξη έχει στόχο να ποινικοποιήσει όχι μόνον την Χρυσή Αυγή αλλά και όσες οργανώσεις υποστηρίζουν Εθνικές αξίες, όπως τις καταλαβαίνει το κάθε κίνημα ξεχωριστά. Προσωπική συμβουλή στους συλληφθέντες: Να δηλώσουν δημοσίως ότι είναι αιχμάλωτοι πολέμου. Να δηλώσουν όμηροι εγκληματικής οργανώσεως, της Νέας Δημοκρατίας. Να δηλώσουν ότι τους έχει απαγάγει η τρομοκρατική οργάνωση της εσωτερικής Τρόικας. Να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις της κατοχικής δικαιοσύνης. 

Οι μάσκες και τα προσωπεία έπεσαν. Η αστική κοινοβουλευτική Χούντα της Ν.Δ. έδειξε το προδοτικό της πρόσωπο. Όποιος είναι επαναστάτης-αντισυστημικός οφείλει να στηρίξει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαναστατικό κίνημα μετά την 17Ν. Όσοι Εθνικιστές καθυβρίζουν την 17Ν, είναι προδότες και κολαούζοι του σάπιου συστήματος ή δειλά ανθρωπάκια. Οι καθεστωτικοί ροζ κομμουνιστές με το να χαιρετίζουν την απόφαση Σαμαρά, δείχνουν ότι στόχος τους δεν είναι η ανατροπή του καπιταλισμού, αλλά η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και πάταξης του Εθνικισμού. Οπότε είναι ξεκάθαρα προδόται της Εργατικής τάξης και πουτανάκια του κεφαλαίου. (χρόνια τώρα.) 


                            

Όπως είπε και ο Μ. Νίμελερ 'Όταν ήρθαν να πάρουν τους Χρυσαυγίτες, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Χρυσαυγίτης. Όταν κατεδίωξαν τους φοιτητές, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν φοιτητής. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ...'

Δεν κατηγορώ τους μαζάνθρωπους που δεν θ’αντιληφθούν το άρθρο. Ούτως ή άλλως μπορούν να παρακολουθήσουν τα μπουζουκοκάναλα ή να δουν κλαρινοblogs από το νετ. Εννοείται πως θα κάνουν αβαβά τα νέα μέτρα, ρίχνοντας όλο το βάρος στα δριμύ κατηγορώ της Χ.Α. Άντε και Παντελίδη-Καρρά ασπόνδυλα. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Η θέληση και η Αλήθεια υπερισχύει της σαπίλας. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...