Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Οι σεξουαλικές επιδόσεις στον ζωδιακό κύκλο




Αρχικά να συστηθώ.. με λένε Δόμνα δεν είμαι ούτε η Λίτσα Πατέρα, ούτε η Βίκυ Παγιατάκη αλλά ούτε και κανένας άλλος αστρολόγος.  Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τα ζώδια και απλά τα παρακολουθώ χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι είμαι και φανατική οπαδός τους. Το κάτωθι άρθρο αποτελεί απόρροια  ποιοτικής έρευνας δειγματοληψίας 31 μελών (μεικτή). Οι μεταβλητές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το ζώδιο, το φύλο και  ελάχιστα χαρακτηριστικά που απέδιδαν τα υποκείμενα στον  εαυτό τους για την σεξουαλικότητα τους καθώς και την σεξουαλικότητα του «τοπ» σεξουαλικής απόδοσης, ύστερα από ερωτική συνεύρεση μαζί του, ζωδίου.


Σκοπός της μίνι - έρευνας αυτής ήταν να μελετηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε, η υπόθεση ύπαρξης σχέσης μεταξύ ζωδίου - σεξ, δηλαδή κατά πόσο μπορεί να είναι ίδια η ποιότητα του σεξ (φαντασία, φετίχ, στάσεις, one night stands) για όλα τα ζώδια. Το δείγμα ταξινομήθηκε σύμφωνα με το ζώδιο και το φύλο του κάθε υποκειμένου.  Σαφέστατα δεν μπορούμε να εκλάβουμε σοβαρά μια τέτοια έρευνα προφανώς γιατί το δείγμα ήταν αρκετά μικρό και δεν δίνει περιθώρια γενίκευσης και κατά δεύτερον λόγω της κοινής λογικής που υποστηρίζει ότι η σεξουαλική απόδοση/επίδοση/εμπειρία κάποιου δεν προκύπτει απ' το ζώδιο, αλλά απ' τις στροφές που κάνουν οι εγκεφαλικοί του νευρώνες.

Βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτής της μίνι-έρευνας και που ξέρετε; ίσως διαπιστώσετε πολλά περισσότερα κοινά με το ζώδιο σας, απ 'όσα φανταζόσασταν. (Μόνο φροντίστε να το γνωρίζετε πριν προβείτε σε ανάγνωση).






Ο Κριός «η φωτιά του ζωδιακού» όταν αποφασίσει το σεξ, λαμπαδιάζει ολόκληρος.  Ή μάλλον, πρώτα σου βάζει φωτιά και μετά το αποφασίζει. Μπορεί να έχει ένα διεστραμμένο χιούμορ αν θέλει να σε ρίξει. Τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού,  είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης, θα το κάνει οπουδήποτε γιατί του αρέσει το ριψοκίνδυνο σεξ. Η στάση που προτιμάει ο άντρας Κριός είναι να έχει τη γυναίκα μπροστά του στα τέσσερα. Η σεξουαλικότητά του είναι πολύ έντονη και ενίοτε μπορεί να φτάσει μέχρι τη βία. Η γυναίκα Κριός λατρεύει αυτό το ερεθιστικό γδάρσιμο από τα γένια του άντρα.





Ο Ταύρος «ο χαλαρός και light του ζωδιακού» είναι ιδιαίτερα αισθησιακός  μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει. Είναι πολύ ρομαντικός και ονειρεύεται το ποιοτικό σεξ. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν ενθουσιάζεται με τα βρώμικα κόλπα. Ο Ταύρος  λατρεύει το φαγητό κι έτσι κάθε μορφής παιχνίδι που περιλαμβάνει παγωτό στο κρεβάτι είναι σωστή κίνηση! Μπορείς να τον κρατήσεις ακίνητο με στοματικό σεξ για ώρες, ή να σε κρατήσει εκείνος. Όπως και να' χει, ο πρώτος που θα εξαντληθεί θα είσαι εσύ.






Δίδυμος  «ο διχασμένος του ζωδιακού» δεν είναι ποτέ σίγουρος αν θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι, (θέλει και λίγο σπρώξιμο από σένα) παρ όλα αυτά αν το κάνει  σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο. Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και τους αρέσουν οι... δημόσιες σχέσεις. Τουλάχιστον μερικές φαντασιώσεις τους περιέχουν τρίτο άτομο μαζί σας, τους αρέσει το βρώμικο λεξιλόγιο και το τηλεφωνικό σεξ. Τέλος, μπορούν να είναι ταυτόχρονα και ρομαντικοί και «σκληροί» ανάλογα με  την διάθεση και τον παρτενέρ. Η γυναίκα Δίδυμος τελειώνει καλύτερα όταν είναι εκείνη το αφεντικό και κάνει παιχνίδι από πάνω σου.






Καρκίνος «ο γούτσου γούτσου του ζωδιακού» αν και έχει τη «σφραγίδα» του υπερευαίσθητου και του «σπιτόγατου» στη σεξουαλική ζωή του είναι άτομο χωρίς κόμπλεξ. Η πιο εκπληκτική τεχνική του είναι το σεξ χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Είναι συναισθηματικός και ντροπαλός κι αυτό σου αναβάλλει τα σχέδια, αλλά μόνο στην αρχή. Οι ταινίες με απαλό πορνό τον ανάβουν όμως το σκληρό πορνό τον χαλάει. Στη γυναίκα Καρκίνο αρέσει να ξαπλώνει μπρούμυτα και ο άντρας να είναι από πάνω της. Ο άντρας Καρκίνος έχει μάστερ στον χειρισμό της κλειτορίδας.






Λέων «ο βασιλιάς του ζωδιακού»  ανέβασε τον και θα σε κάνει θεά, δεν σου δίνει καν την επιλογή να τον απορρίψεις στο σεξ. Πλήρως αισθησιακός πολλά χάδια πολλά φιλιά, πολύ γλώσσα (παντού). Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μοναδική γυναίκα, ξέρει να σε αγγίζει. Θα ψάξει όλο σου το κορμί και με τα χέρια και με την γλώσσα.  Την ώρα του σεξ θα είσαι 100% υποταγμένη, θα σε κάνει δούλα του και καλό είναι να έχεις ευλυγισία με έναν λέοντα. Τον ερεθίζει το σεξ σε εξωτερικούς χώρους  και γενικότερα το παιχνίδι . Στη Λέαινα αρέσουν στάσεις που να της επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της. Οι Λέοντες είναι αρκετά θερμοί και όταν αποκτήσουν την εμπειρία να συγκρατούν τις ορμές τους, μπορούν να εξελιχθούν σε εξαιρετικούς εραστές.






Παρθένος « ο προβλέψιμος του ζωδιακού» δεν έχω να γράψω  πολλά, μετά τις 5-6 φορές σεξ μαζί του θα ξέρεις ακριβώς τι θα γίνεται από δω και πέρα. Για να εξακολουθείς να κάνεις σεξ μαζί του μετά τις 6 φορές θα πρέπει να είσαι τρελά ερωτευμένη. Είναι υποχόνδριοι και μην ξαφνιαστείς αν μετά την κορύφωση εξαφανιστεί και πάει να κάνει ένα ντουζ, επίσης θα υποχρεώσει και σένα να κάνεις το ίδιο (πολύ πιθανό και πριν το σεξ). Η γυναίκα Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανική, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό, της αρέσει ο αυνανισμός και λίγο το παιχνίδι της τιμωρίας. Η μυστική ζωή του άντρα Παρθένου, είναι η φανατική συλλογή πορνογραφικού υλικού. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.






Ζυγός «η drama queen του ζωδιακού». Συχνά μπερδεύει το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και γι αυτό ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας.  Έχει ασυνήθιστο έλεγχο στους κολπικούς μυς και της αρέσει οποιαδήποτε θέση στην οποία τα οπίσθια της είναι εκτεθειμένα. Οι άντρες Ζυγοί σίγουρα έχουν μια διεστραμμένη πλευρά, και είναι ηδονοβλεψίες. Τέλος τους αρέσει να νιώθουν ερεθισμένες θηλές στο σώμα τους.







Σκορπιός «ο ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε» το σεξ μαζί του είναι τόσο γρήγορο και έντονο που αφού τελειώσει θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα κοιτώντας το ταβάνι και αναρωτώμενη ‘’τι έγινε τώρα ρε φίλε;’’. Ο εραστής σκορπιός είναι σεξουαλικός, έντονος, και σίγουρος για τον εαυτό του. Απολαμβάνει το σεξ και στον κατάλληλο άνθρωπο δίνει όσα επιθυμεί στους υπόλοιπους απλά κοιτάζει την καλοπέραση του. Αν και έχει τη φήμη της μηχανής του σεξ, ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος και συχνά εμπλέκεται στο σεξ συναισθηματικά.  Δεν μιλά ιδιαίτερα την ώρα του σεξ. Του αρέσει το δάγκωμα και το γλείψιμο και κατέχει το στοματικό σεξ απόλυτα. Του αρέσει το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα. Επίσης τα αρωματικά έλαια και οι εξωτικές λοσιόν. Καλό θα είναι μετά το σεξ να του δίνετε χώρο και να αποφεύγετε τα «ζουζουνίσματα» μαζί του.







Τοξότης «ο μόνο λόγια ήσουν του ζωδιακού» μέχρι να σε ρίξει στο κρεβάτι θα σου πει ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου, θα σε ερεθίσει με κάθε λεκτικό μέσο αλλά όταν σε ρίξει στο κρεβάτι θα διαπιστώσεις πόσο μέτριος είναι.  Παρ όλα αυτά, τα προκαταρκτικά είναι το δυνατό του σημείο. Είναι μάστορας στο μασάζ και μπορεί να κάνει περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη του. Δεν διαθέτει καθόλου ταμπού και έχει διεστραμμένες εμπειρίες τουλάχιστον μια ή δυο φορές στη ζωή του (όχι απαραίτητα ότι θα τις απολαύσει κιόλας, αλλά η εμπειρία είναι που μετράει). Είναι από τα άτομα που θα νοικιάσουν σκληρό πορνό. Ο άντρας Τοξότης εκσπερματώνει γρήγορα, αλλά ακόμα πιο σύντομα θα δοκιμάσει μια καινούρια στάση.






Αιγόκερως  «ο εργάτης του ζωδιακού κύκλου» αν δεν φέρει εις πέρας αυτό που ξεκίνησε δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ (εσύ όμως τουλάχιστον 3,4,5-10..50φορές). Μην κάνεις το λάθος να κάνεις μαζί του σεξ έξω, να ξέρεις πως μετά τίποτα πάνω σου δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν (τα μαλλιά σου, το μακιγιάζ σου ακόμα μπορεί και να σου λείπει και κανένα ρούχο).  Έχει αντοχή μαραθωνοδρόμου. Η γυναίκα Αιγόκερως γρατζουνάει και ουρλιάζει. Ο άντρας Αιγόκερως θα σε κρατήσει έτσι μέχρι να αρχίσεις να ουρλιάζεις εσύ. Στον άντρα αιγόκερω αρέσουν τα κομψά εσώρουχα.




Υδροχόος «ο psycho του ζωδιακού», με τον Υδροχόο θα κάνεις σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός από το κρεβάτι,  θα σε ερεθίσει πλήρως με τα λόγια που θα σου πει και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντισταθείς, θα γαμήσει πρώτα τον εγκέφαλο σου και ύστερα το σώμα σου. Στην αρχή ίσως σου φανεί διστακτικός έως ξενέρωτος μέχρι τη στιγμή που θα του δώσεις τον έλεγχο. Μαζί με έναν Υδροχόο στο κρεβάτι σου δεν θα βαρεθείς ποτέ και θα ζήσεις εμπειρίες που δεν έχεις φανταστεί. Οι Υδροχόοi δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί.  Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Στο σεξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Πρόσεχε γιατί ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί και να γίνει σαδιστής.








Ιχθύς «ο sex machine σε λανθάνουσα μορφή»  είναι άκρως συναισθηματικό ζώδιο, θα νιώσεις παιδεραστής μαζί του διαπιστώνοντας πόσο αθώος, γλυκός και τρυφερός μπορεί να γίνει. Θέλει χάδια, θέλει αγκαλίτσες, θέλει αργές κινήσεις . Παρ όλα αυτά πρόσεχε τα έπιπλα σου γιατί μπορεί να σου τα διαλύσει καθώς στην κορύφωσης βγαίνει από μέσα του ο καρχαρίας. Η γυναίκα Ιχθύς θέλει τον άντρα επιβήτορα και βαριέται γρήγορα το συμβατικό σεξ. Οι Ιχθύς έχουν μεγάλη άνεση στο σεξ και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και σε σένα την ίδια. Είναι ευαίσθητοι και αισθησιακοί εραστές και θα ελέγξουν το σώμα σου ώσπου να σιγουρευτούν ότι σε ικανοποιούν απόλυτα, όπως ικανοποιούνται και οι ίδιοι. Το πιθανότερο μετά το σεξ είναι να εξαφανιστούν σα χέλι. 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...